Θα την αγαπήσει ποτέ επιτέλους;

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Γεια σας!!!Εδω και 2 σχεδον μηνες πηρα και 2ο μικρο γατακι εκτος απο τον Μινωα που ειχαμε 3 χρονια ...Τα πραγματα μεταξυ τους οσο πανε μου φαινεται οτι χειροτερευουν...Στην αρχη ο Μινωας ζηλεψε και δεν πολυερχοταν σε εμας αλλα τωρα αρχισε να ερχεται αλλα οποτε τη βλεπει την κηνυγαει,της αγριευει και τη χτυπαει!Αυτην βεβαια στον κοσμο της...Παει συνεχεια και τον πειραζει για να παιξουν κηνυγητο και τον νευριαζει ακομα περισσοτερο!!!Απο την αλλη τρωνε στο ιδιο πιατο η κοιμουνται στο ιδιο κρεββατι αλλα στην αλλη ακρη ο ενας με τον αλλο...
Δε μπορω να τον φανταστω να τη δεχεται ποτε σαν αδερφουλα του...Αν και εδω μεσα τοτε μου ειχατε πει οτι ακομα και σε 6 μηνες μπορει να τα βρουνε...Να ελπιζω ακομα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια χαρά!
έχω διαβάσει σε ένα άλλο τόπικ ότι τα δύο αυτά γατουλάκια μπορεί να έχουν βρει τον δικό τους 'κώδικα' επικοινωνίας ο οποίος είναι ίσως σε ένα στάδιο που συναντάει τα παραπάνω στοιχεία...

μπορεί στη συνέχεια η σχέση τους να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό...
ανησυχείς μήπως από κανένα παιχνίδι κάποια γατούλα έχει κάποια δυσκολία;

κι εγώ ετοιμάζομαι να πάρω δεύτερο γατάκι οπότε αναρωτιέμαι πως θα είναι κι εδώ η κατάσταση...

απολαμβάνεις εσύ την παρέα τους; όταν είσαι κι εσύ μαζί, πώς είναι στον χώρο, τη στιγμή που δεν παίζουν έτσι κάπως έντονα μεταξύ τους;

αν τα αγαπάς και τα δύο, και είσαι απαλή μαζί τους, προσπαθείς να κάνεις κοινά παιχνίδια και χάδια, ίσως κι αυτά δεχτούν την συγκατοίκηση και την παρουσία ενός του άλλου πιο γλυκά

βέβαια θεωρητικά μιλάω, να δούμε πως θα τα πάμε κι εμείς

υπάρχουν πολλά άτομα ειδικά που σίγουρα θα σε διαφωτίσουν
διάβασε και το σχετικό άρθρο
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249&highlight=2%E7+%E3%DC%F4%E1+%F3%F4%EF+%F3%F0%DF%F4%E9

ονομάζεται δύο ή περισσότερες γάτες στο ίδιο σπίτι της yasmin1gr
μπορεί να σε ενημερώσει πιο ουσιαστικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back