Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει μαζευτεί εδώ και κάτι μήνες ένα γατί στην γειτονιά.Είναι μάλλον στειρωμένο αρσενικό και παρατημένο από ''καλούς'' και ''φιλόζωους'' ανθρώπους. Έχω ξαναγράψει για τον Βόμο ότι δεν πολυσυμπαθιώμαστε. Η αλήθεια είναι οτι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα από ψύλλους που του έχουν κάνει το μισό σώμα του μες στις πληγές. Τον πήγαμε στον γιατρό ο οποίος και συνέστησε θεραπεία, αλλά τόνισε οτι θα πάρει πολύ καιρό να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Μέχρι εδώ καλά.
Η μεταξύ μας αντιπάθεια είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να βελτιωθεί.
Ο λόγος είναι ότι θέλει ντε και σώνει ναι μπει στο σπίτι, εγώ δεν τον αφήνω, αυτός με βρίζει κ.ο.κ. Έχει βρεί λοιπόν την βεράντα μου (ισόγειο) ως την απέραντη τουαλέτα του. Και κάθε μέρα, μα κάθε μέρα θα μου τα αμολήσει όλα. Εγώ καθαρίζω, αυτός λερώνει. Τόσος κήπος, τόσα οικόπεδα γύρω-γύρω, αυτός λάτρεψε το πλακάκι της βεράντας. Το πιο ηλίθιο απ' όλα είναι οτι ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει καμιά άλλη βεράντα άλλου διαμερισμάτος από τα 12 που έχει το συγκρότημα που μένω. ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Τι να κάνω; Τι να χρησιμοποιήσω; Μήπως να τον πνίξω;
Έχω κάνει προσπάθεια να του φερθώ φιλικά: εκτός από το τάισμα-πότισμα, τον έχω χαϊδέψει 4 φορές, και μάλιστα 3 φορές μέσα σε μία μέρα. ...................................Βοήθεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Εκτός απ'την ιδέα της τουαλέτας (που ίσως να έχει αποτέλεσμα αν είσαι τυχερή και του αρέσει η άμμος), ίσως να μπορούσες να δοκιμάσεις και κάποιο απωθητικό σπρέι (δες εδώ). Δεν ξέρω βέβαια πόσο αποτελεσματικό θα είναι σε ανοιχτό χώρο (και με τόσο αποφασισμένο γάτο)
αλλά δε χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις.(Να δεις πάντως που στο τέλος ο Βόμος θα σε υιοθετήσει δια της βίας)

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
σίγουρα κάτι παίζει
βάλε άμμο και βάζε του έκει μέσα τα κακάκια του για να μάθει που πρέπει να πηγαίνει, αν είναι ανεπίδεκτος πέρα από το σπρέι που σου είπαν μπορείς να ρίξεις στα πλακάκια ξύδι, καφέ λουμίδι παπαγάλο
(ενοώ σκόνι όχι καφέ έτιμο για να πιεί κανείς ζουμί) ή πιπέρι ένα και να καίει, κάτι από όλα αυτά θα πιάσει που θα πάει
ελπίζω αν όντως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος να μάθει την άμμο του γιατί με τα υπόλοιπα παίζει να μην ξαναπατήσει κοντά σου

Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα δεν έχω αγοράσει κάποιο απωθητικό σπρέι αλλά κάτι σαν να έγινε...
Μάλλον τον ενοχλεί πολύ ο αέρας γιατί όλες αυτές τις μέρες που φυσάει πολύ, κρατάει αποστάσεις από την βεράντα που είναι βορινή!
Μπορεί να δοκιμάσω και ανεμιστήρα τελικά!
Όσο για το νερό, φοβάται πολύ το λάστιχο και ειδικά τον ήχο που κάνει το καταβρεχτήρι... Αλλά να τον μπουγελώσω δεν μου πάει η καρδιά.
Τον αφήνω κανα δυό μέρες ακόμα και βλέπουμε.
Θα σας ενημερώσω σχετικά.
(το όνομα ΄Βόμο΄δεν είναι τυχαίο - είναι χαϊδευτικό για το ''παλιοβρωμο γατί που μας μαζεύτηκε εδώ πέρα...την τύχη μου''
- ότι και να μου σούρετε θα έχετε δίκιο...)
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ελα μωρε μην εισαι τοσο αυστηρη!!!!μπορει να ειναι το καρμα σας να εισατε μαζι,το εχεις σκεφτει αυτο?τι νομιζεις?τυχαια σε βρηκε?Παιδιά ευχαριστώ.
Ακόμα δεν έχω αγοράσει κάποιο απωθητικό σπρέι αλλά κάτι σαν να έγινε...
Μάλλον τον ενοχλεί πολύ ο αέρας γιατί όλες αυτές τις μέρες που φυσάει πολύ, κρατάει αποστάσεις από την βεράντα που είναι βορινή!
Μπορεί να δοκιμάσω και ανεμιστήρα τελικά!
Όσο για το νερό, φοβάται πολύ το λάστιχο και ειδικά τον ήχο που κάνει το καταβρεχτήρι... Αλλά να τον μπουγελώσω δεν μου πάει η καρδιά.
Τον αφήνω κανα δυό μέρες ακόμα και βλέπουμε.
Θα σας ενημερώσω σχετικά.
(το όνομα ΄Βόμο΄δεν είναι τυχαίο - είναι χαϊδευτικό για το ''παλιοβρωμο γατί που μας μαζεύτηκε εδώ πέρα...την τύχη μου''-
ότι και να μου σούρετε θα έχετε δίκιο...)
Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έφυγα για Σαββ/κο και τον είχε αναλάβει η μητέρα μου
Γύρισα Δευτέρα ξημερώματα και η βεράντα ήταν πεντακάθαρη!!!
Και το πρωί που πήγα δουλειά ήταν όλα μια χαρά!

Δευτέρα μεσημέρι είχε απ' όλα...

Καλέ αυτό έχει φάει κόλλημα. Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είχε κάνει τίποτα μέχρι που γύρισα. Με περίμενε... Τον άτιμο.
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλέ αυτό έχει φάει κόλλημα. Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είχε κάνει τίποτα μέχρι που γύρισα. Με περίμενε... Τον άτιμο.

Σε λατρεύει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

apostolis36
Νεοφερμένο μέλος
"Αν αγαπάς το ζωάκι σου, δώστου την ευκαιρία και την δυνατότητα να φύγει από κοντά σου...
Αν δεν ξαναγυρίσει, τότε δεν το αγάπησες ποτέ..."
Ηταν τόσο συγκινητικό. Μας δίνει να καταλάβουμε ότι τα "άτιμα" επιστρέφουνε κοντά μας μόνο όταν υπάρχει ζεστασιά, καλή υπομονή και συνέχεια με τα κακούλια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool