annitsa
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας, πραγματικά θα βοηθούσε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω τι είναι η ασθένεια η οποία λες αλλά γιατί μόνο το ένα από τα 4 γατάκια θα εμβολιασθούν?
Είναι μεταδοτική η ασθένεια και αν ναι πως μεταδίδεται? Τα γατάκια είναι μέσα ή έξω? Πρέπει να είμαστε γείτονες γιατί κι εγώ Ν.Φάληρο μένω στην Φαληρέως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annitsa
Νεοφερμένο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
. μ¨ηπως εννοείς ότι για τα γατάκια που είναι φορείς δεν μπορεί να γίνει κάτι και γι αυτό είναι αμαρτία και ότι είναι σίγουρος ο θάνατος τους?
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Σε ρωτάω γιατί στο Φάληρο είναι κι ένας άλλος αξιόλογος κτηνίατρος που αξίζει να πάρεις τη γνώμη του. Είναι ο κ. Πάνος (www.ailouros.gr). Θα σου δώσει πολύ έγκυρες συμβουλές και θα σε βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.
Εκεί πάω κι εγώ τις γατούλες μου.
Πιθανότατα να σου δώσει καμία ιντερφερόνη, δεν ξέρω κι εγώ ακριβώς, αλλά αξίζει να του κάνεις έστω ένα τηλέφωνο και θα κρίνεις εσύ.
annitsa
Νεοφερμένο μέλος

annitsa
Νεοφερμένο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Ποιός γιατρός τα λέει αυτά για τα γατιά στο Φάληρο? Και τι θα πε ΛΕΝΕ ότι έιναι θανατηφόρος ιος? ΛΕΝΕ ή ΕΙΝΑΙ? Και γιατί στο Φάληρο μόνο δηλαδή? Και δεν μπορούν να κολλήσουν από την ατμόσφαιρα? Ποιός είναι ο γιατρός? Στείλε μου πμ να μου πεις να δεν θέλεις να πεις το όνομα του εδώ... Και δεν έχει προτείνει καμια λύση μέχρι τώρα? Και το ένα γατάκι που δεν έχει τον ιο πώς και γλύτωσε αφού τα περισσότερα γατιά στο Φάληρο τον έχουν και την Λευχαιμία και το ειντσ για γάτες???? Για πες...
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Εκεί δίνει αρκετές πληροφορίες για την νόσο αυτή. Σου προτείνω να το διαβάσεις να πάρεις κάποιες πληροφορίες.
Έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι πολύ σοβαρή αρρώστια. Όμως απ' όσο ξέρω, άλλο είναι κάποιο γατάκι να είναι φορέας, κι άλλο είναι να πάσχει. Με κατάλληλη θεραπεία πιστεύω ότι θα ζήσουν καλά τα γατάκια.
Και κατά τη γνώμη μου, καλύτερα θα ήταν να εμπιστευτείς την γνώμη του Αίλουρου, γιατί πάντοτε παλεύει για τις γατούλες κι ας είναι δύσκολα τα πράγματα. Ποτέ δεν τα παρατάει.
Κάνε του έστω ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα. Θα με θυμηθείς. Κι εγώ πριν πάω στον Αίλουρο, πήγαινα χρόνια σε έναν κτηνίατρο, μέχρι που κατάλαβα κάποια πράγματα....
oliv
Νεοφερμένο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Και δεν είναι και ακριβό καλέ. Όπως όλα τα εμβόλια κοστίζει...
oliv
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool