Θερμοκρασία δωματίου;;

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Ποια ειναι η καταλληλη θερμοκρασια για το δωματιο που μενει η γατα τωρα το χειμωνα?
μεχρι τωρα πιστευα οτι οι 25 βαθμοι κελσιου ειναι οκ λογω γουνας και τα λοιπα , ενας φιλος μου (που πηρε την Κουπα Και την Τσαγιερα)
οταν λειπει πολλες ωρες απο το σπιτι τους αφηνει ενα καλοριφερακι και προσπαθει να εχει στο δωματιο τη μεση θερμοκρασια των 29 βαθμων
ξερει κανεις κατι γιαυτο γιατι εχω δει πολλους να αφηνουν ενα τυπου σομπακι στα γατουνια τους.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και με 25 βαθμούς καλά είναι, απλά επειδή λατρεύουν τη ζέστη βοηθάει στην άνεση τους να είναι λίγο πιο ανεβασμένοι οι βαθμοί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κουπα και η τσαγιέρα κάνουν διακοπές στους τροπικούς....:lol:
Τα κακομαθαίνει ο φιλος σου! :D

Καλά 29 πολύ μου φαίνεται!Εγώ που είχα ρωτήσει το γιατρό μου είπε ότι η θερμοκρασία που είναι ευχάριστη στον άνθρωπο είναι και για τη γάτα,ανάλογα πάντα με τον καιρό.Και από την εμπειρία μου εκεί τείνω να καταλήξω κ εγώ...:hmm:

απο την μικρή μου εμπειρία πάλι , εχω να πω οτι η θερμοκρασία του ανθρώπου, είναι ευχάριστη στη γάτα:lol::lol::lol:

Ποια ειναι η καταλληλη θερμοκρασια για το δωματιο που μενει η γατα τωρα το χειμωνα?
μεχρι τωρα πιστευα οτι οι 25 βαθμοι κελσιου ειναι οκ λογω γουνας και τα λοιπα , ενας φιλος μου (που πηρε την Κουπα Και την Τσαγιερα)
οταν λειπει πολλες ωρες απο το σπιτι τους αφηνει ενα καλοριφερακι και προσπαθει να εχει στο δωματιο τη μεση θερμοκρασια των 29 βαθμων
ξερει κανεις κατι γιαυτο γιατι εχω δει πολλους να αφηνουν ενα τυπου σομπακι στα γατουνια τους.....
Ο φιλος σου μαλλον υπερβαλει.Οι 29 βαθμοι και για τον ανθρωπο ειναι ψιλη θερμοκρασια.Εξαλλου αν ανοιξεις παραθυρο η μπαλκονοπορτα
και η γατα βγει εξω,τωρα τον χειμωνα η διαφορα θερμοκρασιας θα ειναι μεγαλη αρα και πιο δυσαρεστη.Εγω προσωπικα και για μενα και για την Μυρτουλα μου προτιμω μια μεση θερμοκρασια 22-23 βαθμους κελσιου.

Δεν είχα ιδέα ότι πρέπει να αφήνω καλοριφέρ αναμμένο για τη γάτα μου τώρα το χειμώνα... Πάντως με τη θερμοκρασία των 16-17 βαθμών που έχει το σπίτι τις ώρες που λείπουμε, η γάτα μια χαρά τη βγάζει... Νομίζω ότι υπερβάλλετε λίγο. Τα αδέσποτα επιζούν σε πολύ μικρότερες θερμοκρασίες, οι γάτες είναι φτιαγμένες να αντέχουν:hmm:

και εγώ παιδιά το θεωρώ υπερβολη. Εκτός αν η γατούλα είναι άρρωστη και χρειάζεται τη ζέστη. Ουτε και εγώ αφήνω καλοριφέρ όταν λείπω από το σπίτι, άλλωστε η θερμοκρασία των 16-17 υπάρχει μόνιμα στο σπίτι...:)

Κι εγώ θεωρώ ότι δεν χρειάζονται τοοόσο υψηλή θερμοκρασία. Ιδίως το χειμώνα που δεν ανοίγουμε πάρα πολύ, η ζέστη καταντάει αποπνικτική. Στο πατρικό μου που καίνε τα καλοριφέρ όλη μέρα στους 25 (απαίτηση της πολυκατοικίας) ανάβουμε το κλιματιστικό για να δροσιστούμε!:lol::lol:

Πάντως, όταν τα γατιά θέλουν να ζεσταθούνε λίγο παραπάνω, κουρνιάζουν σε γωνίες ή πάνω σε συσκευές. Εγώ τους έχω μονίμως και μια κουβερτούλα πάνω στο καλοριφέρ για να κάθονται εκεί.:happy:

Ε ναι ρε παιδιά, Εγώ της αφήνω ένα κουβερτάκι και χώνεται από κάτω! Απλά λατρεύουν και τη ζέστη

Εγώ σε καμία γάτα μου δεν άφησα σομπάκι και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Κι ο γλυκούλης μου τώρα είναι μια χαρά στη θερμοκρασία του σπιτιού. Δε μιλάμε βέβαια για περιπτώσεις που θα πέσει πολύ η θερμοκρασία και θα θελήσει κανείς, για τον ίδιο κυρίως, να ανάψει μια σόμπα...
Το καλοκαίρι με τους καύσωνες τι κάνετε;

καταληγουμε λοιπον στο συμπερασμα οτι δεν χρειαζονται σομπακι!
αντε και λιγο οικονομια στην ενεργεια...
αλλα σε μερικα κτηνιατρεια αφηνουν ενα σομπακι ετσι σε εκεινα που φιλοξενουν.....:hmm:

:blink::blink::blink::blink::blink:Μόνο ο δικός μου χώνετε μέσα στα παπλώματα και μας τρομάζει:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πάντως στη μανούλα με τα μωρά έχουμε άιρ κοντισιον στο ζεστό εννοείται για περισσότερη ζέστη.:baby::baby::baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back