Θεσσαλονίκη, Περ. Κων/των, κρούσμα φόλας

Πολυ ωραια παρε τωρα να τα πουμε μια πρωτη δόση και αυριο που θα εχω μιλησει με την προεδρο θα πουμε πιο συγκεκριμενα σκεφτομουν οτι θα μπορουσε να οργανωθει μια μικρη ομαδουλα γατοφιλων που θα οργανωσει πραγματα και θα πιεσει τις αρχες για τις φολες ενω παραλληλα θα ενημερωνει κα το κοινο, μια τετοια δραση ετοιμαζω και με τη drusilla για την τοξοπλασμωση, επιγει ομως να σωθουν τα μωρακια πρωτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την επικοινωνία.
Είναι καιρός να γίνει κάτι στην περιοχή μας. Να 'εκπαιδευτούν' και οι ζωόφιλοι για να υπάρχει μια καλύτερη επικοινωνία με όλους κλπ κλπ...

Ελπίζω να βοηθήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχομαι να καταφερετε κατι. Να σωθουν η γατουλα σου και τα μωρα της καιολα τα γατακια της περιοχης που κινδυνευουν.....

Μπράβω παιδιά..... ελπίζω και γω να καταφέρετε κάτι και να σταματήσει αυτό το κακό στην περιοχή σας....

ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΑΦΙΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ:
ΠΡΟΣΟΧΗ !

ΚΡΟΥΣΜΑ ΦΟΛΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ή ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΦΟΛΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

νομίζω καλύτερα θα ήταν να έγραφες πρότα να προσέχουν αν έχουν μικρά παιδία και μετά για τα ζωάκια, μπορεί να αποτραπεί και ο δράστης έτσι, που δεν θα έχει πάει καν το μυαλό του ότι μπορεί όντως ένα μικρό παιδί που μπουσουλάει να πάθει ζημιά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back