Θεσσαλονικείς άντε...

[quote]

Μια που είδα ένα θέμα και αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα επιτρέψτε μου να πω κάτι:

Για ποιό θέμα μιλάς Anima; Ρωτάω γιατί στην παράθεση που έκανες, αλλά δεν φαίνεται δηλ. δεν πέτυχε, βλέπω το όνομά μου:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[quote]

Λοιπόν γειά σας! Μόλις επέστρεψα. Έψαξα να δω εντυπώσεις από τη συνάντηση αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι. Είσαστε καλά όλες? Πρέπει να πω ότι μου άρεσε η συνάντηση και θα ήθελα να εκφράσω και από αυτή τη θέση τις ευχαριστίες μου στη Μάγισσα για τη φροντίδα της και τις πρωτοβουλίες της.

Μια που είδα ένα θέμα και αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα επιτρέψτε μου να πω κάτι:

Μπίζνες "ελληνιστί" δεν σημαίνει απλά απασχόληση αλλά κερδοσκοπική απασχόληση.

Προσοχή!!Μη μπερδεύετε τον οικονομικό σκοπό με τον σκοπό Κέρδος. Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα από νομική άποψη αλλά και από ουσιαστική. Ο δικηγόρος της παρέας μπορεί να πει λίγα λόγια γι αυτό.

Είναι άλλο να κάνεις μια ενέργεια πώλησης προϊόντος ή υπηρεσίας ή εργατικής δύναμης με στόχο και σκοπό το κέρδος και είναι άλλο να λαμβάνεις επιδότηση ή χορηγία από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα για να κάνεις εκδηλώσεις που προάγουν το κοινωνικό σου έργο ως σωματείο ή ως ΜΚΟ.

Άν θέλετε το συζητάμε καμιά φορά με παρουσία δικηγόρου, αλλά μην μπαίνετε ατεκμηρίωτα σε τέτοια συζήτηση γιατί μόνον την καρδιά σας χαλάτε!

Γι αυτούς που νομίζουν ότι όλα πουλιούνται κι αγοράζονται και ότι κανένας δεν κάνει τίποτε "για την ψυχή της μάνας του". Έχω να πω ότι αυτή είναι αντίληψη του καιρού μας, αμερικανόφερτη, κατά την οποία όλα είναι αναλώσιμα και άρα πουλιούνται και αγοράζονται.

Και βέβαια υπάρχουν πράγματα που κάνουμε για "την ψυχή της μάνας μας" κι αυτά είναι τα πιο ακριβά, τα πιο πολύτιμα με τιμή που δε μετρά σε φτηνό χρήμα.

Άλλο όμως είναι να μιλάς για ανταλλαγή και άλλο να μιλάς για συναλλαγή. Προσέξτε το αυτό!

Προσοχή λοιπόν όταν γίνονται προσεγγίσεις αυτού του τύπου. Ας μη λέγονται πράγματα με ελαφριά καρδιά γιατί πονάνε χωρίς λόγο. Αυτοί που προσφέρουν, προφανώς κερδίζουν κάτι άυλο, μια ικανοποίηση, ένα συναίσθημα, μια δόξα, μια συγχώρεση, μια καλή εικόνα στα ίδια τους τα μάτια κ.ά. γιατί όπως ξέρετε πολύ καλά τη στιγμή που δίνεις κάτι, πέρνεις μέσα σου πολλά περισσότερα.

Μπήκαν πολλά θέματα γι αυτό σταματώ εδώ κι όποτε θέλετε επανερχόμαστε ίσως μς διακριτή θεματολογία.

Χαίρομαι που σας ξαναβρήκα όλες και χαίρομαι που γνωριστήκαμε!

Αγαπημένη μου Anima θα ήθελα να σου πω ότι ήσουν ένα από τα πρόσωπα που δεν είχα γνωρίσει από κοντά και χάρηκα πολύ που γνώρισα και θα ήθελα πολύ να σε ξαναδώ είχαμε αρκετές φορές μιλήσει με pm και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά!!!!!
Ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα....Δεν νομίζω ότι μπορώ να παρακολουθήσω την υπόλοιπη συζήτηση γιατί νιώθω ότι έχω καποια κενά!!!!
Εύχομε όμως να μας δοθεί ξανά η ευκαιρία και να βρεθούμε από κοντά και να τα πούμε καλύτερα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω εχω ενα κενο ( οπως του Οβελιξ:P).... αναρωτιεμαι τι θα γινει με την καλυψουλα...και τη μελλουσα μαμα γιαγια της...Αντε μαγισσα κανε τα μαγικά σου...

Raisa και Julian αναφερόμουν σε μερικά από τα θέματα που θίξατε οι δυο σας.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή αν και απάντησα αρκετές μέρες μετά.
Φιλικά

Και γω χάρηκα για τη γνωριμία μας Μάγισσα κι ελπίζω και πιστεύω ότι θα συναντηθούμε και πάλι σε κάπως πιο ήσυχες μέρες.
Καλό βράδυ

κριμα αγαπες μου δεν σας προλαβα. Σε μια αλλη ίσως συναντηση που θα κανετε.
:blink:

Eκανα κλικ σ' ένα από τα σημερινά μου μυνήματα και με έβγαλε σε ποστς του Μαρτίου 2008. Δεν ξέρω γιατί. Πάτησα τελευταία σελίδα και πάλι στο Μάρτιο μ' έβγαλε. Να δούμε τώρα με τη δημοσίευση αυτού που θα με βγάλει.
Τι μου κάνετε? πως είσαστε? όλες γερές δυνατές δίπλα στα γατούνια σας?
Φιλιά

Αααα! δεν το πιστεύω! Αλήθεια είναι! Μάρτιος του 2008! Μα καλά βρε παιδιά από τότε τίποτε δεν γράψαμε σ' αυτό το ποστ? Και οι συναντήσεις που είχαμε? Τι έχει γίνει?????

Αααα! δεν το πιστεύω! Αλήθεια είναι! Μάρτιος του 2008! Μα καλά βρε παιδιά από τότε τίποτε δεν γράψαμε σ' αυτό το ποστ? Και οι συναντήσεις που είχαμε? Τι έχει γίνει?????
Kαλημέρα!Αυτό είναι διαφορετικό thread απο το My Cat Θεσσαλονίκης,έτσι δεν είναι;Οπότε τα ποστς απο τις συναντήσεις πρέπει να είναι εκεί!:)

Ουσιαστικα αυτο το θεμα συνεχιζεται στο mycat Θεσσαλονικης που ανοιξε εκεινη την εποχη περιπου η Ραισα.Μαλλον δεν βολευε πρακτικα,να γραφουμε σε δυο παρομοια θεματα, οποτε αυτο εμεινε στην αδρανεια.:D
Μαλλον φταιω εγω :redface:που το ανεσυρα απο "την σκονη" για να θυμισω οτι κλεισαμε εναν χρονο απο εκεινη την "ιστορικη"πρωτη συναντηση στην Καμαρα.;):D Σαν μια αναμνηση για την "φουρνια-εγραφης στο mycat" τελος του 2007 για μελη απο Θεσσαλονικη.:D

Κορίτσια, αγόρια, άντε να πάμε στο Ροκ-Πάρτυ απέναντι από το Ποσειδώνειο το άλλο Σάββατο για να υποστηρίξουμε την περίθαλψη των αδέσποτών, ναποιουμε κανα ποτάκι και να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί! Ποιες θάρθουν?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back