Θηλάζει τα πάντα!

Ria2008

Δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα.
Καλησπέρα! Το καινούριο μου αδεσποτάκι έχει μια κακιά συνήθεια, θηλάζει τα πάντα! Όποτε τον βάλω μέσα αρχίζει τις κουβέρτες, τα παπλώματα, το χαλί, την πυτζάμα μου.. Ό,τι βρει...:blink: Το ξέρω πως δεν είναι ανησυχητικό μιας και είναι μικρούλης ακόμα και μάλλον δεν πολυ-γνώρισε την μανούλα του, αλλά δεν θέλω να του μείνει και συνήθειο...:/: Εκτός απο το "μη" τι άλλο μπορώ να κάνω ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι ΜΗ; Δεν νομίζω οτι πειραζει. Ειναι μικρουλης ακομα, μην φοβασαι δεν προκειται να του μεινει συνηθειο για παντα. Σε λιγο καιρό θα το ξεχασει κι εσυ θα σου λείπει το μωράκι σου:baby::baby::baby:
Αν σε ενοχλεί δωστου κατι δικό του όπως ενα κουκλακι για να αισθανεται πιο ασφαλες και σιγά σιγά μπορεί να θηλαζει μονο αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back