Θηλασμός από ενήλικη γάτα!

Κίττυ

Νεοφερμένο μέλος

Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Ναι, εγώ είμαι πάλι! Αυτή η ίδια γάτα (βλ. θέμα 'γεννητούρια') που περιμένει να γεννήσει, είναι περίπου ένα χρονών. Την είχαμε βρει όταν ήταν περίπου 1 μηνών και τη μαζέψαμε από τη δρόμο. Δεν της δώσαμε από μπιμπερό γιατί ήταν ικανή να τρώει μόνη της. Από την αρχή όμως που την πήραμε, παρόλο που δεν έπινε γάλα, κάνει το εξής περίεργο: Θηλάζει τα ρούχα μου!:blink: Της έδινα να θηλάσει ρούχα άλλων ανθρώπων ή πανιά, αλλά δεν τα δεχόταν. Ούτε μπιμπερό με γάλα! Μόνο τα δικά μου ρούχα και μόνο αν τα είχα φορέσει έστω μια φορά και ακόμα καλύτερα, να τα φοράω!Τρελλαίνεται για τις μπιζάμες μου! Θηλάζει με πάθος, ακόμα και τώρα που είναι έγκυος! Και με γεμίζει σάλια! Δεν με πειράζει καθόλου το όλο θέμα, αλλά θα ήθελα να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό! Έχετε καμία ιδέα; Από τους γνωστούς μου, κανένας δεν έχει ξανακούσει κάτι παρόμοιο.
Ευχαρίστως να ακούσω απόψεις και σύντομα θα ανεβάσω να δείτε βίντεο την έγκυο γάτα μου να θηλάζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κάνουν αρκετά γατιά, το κάνει και ο Χουζούρης. Το κάνουν κυρίως όσα γατιά έχουν φύγει νωρίς από τη μαμά τους! Μην σε ανησυχεί, είναι απόλυτα φυσιολογικό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Το κάνουν κυρίως όσα γατιά έχουν φύγει νωρίς από τη μαμά τους!
Ναι ανικανοποίητο ένστικτο είναι μάλλον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back