Eirhnh
Νεοφερμένο μέλος
Πριν μια εβδομάδα είχαμε γεννητούρια (σχετική αγγελία για τα σιαμεζακια εχει μπει στις αγγελίες)....Η απορία μου είναι η εξής...όποτε πλησιάζουμε την Ζήνα την ώρα που θηλάζει τα μικρούλια της αρχίζει ένα έντονο γουργουρητό...το γνώστο σε όλους γουργουρητό της ευχαρίστησης...
Το θέμα είναι πως το ξεκινάει μόόόόόλις την πλησιάζουμε την ώρα που θηλάζει και αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως ενοχλείται που πηγαίνουμε και την βλέπουμε, γιατί έχω ακούσει πως γουργουρίζουν κ όταν ενοχλούνται....
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσω να πηγαίνω να την βλέπω όταν αράζει με τα μικρούλια....και θα σκάσω!!!!
Γνωρίζει κανείς??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Δεν είμαι σίγουρη, ίσως το κάνει από ευχαρίστηση αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να το κάνει για να καθησυχάσει τα μωρά να μην τρομάξουν από την παρουσία σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Eirhnh
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν πονούσε δεν θα γουργούριζε εκτός κ αν είναι μαζοχίστριαΤόση ευτυχία πια ???!!!! Μακάρι, μα με παραξένεψε...Γουργουρίζει γενικότερα κ είναι εκδηλωτική...αλλα νομίζω πως το παρακάνει λιγάκι ... Ποιός να ξέρει τί να σκέφτεται...Ελπίζω μόνο να μην πονάει λόγω τοκετού ή απλά να μην μας βρίζει όταν την πλησιάζουμε...![]()
Πάντως τα Σιαμάκια είναι γενικά πολύ εκδηλωτική κ ομιλητική ράτσα οπότε μπορεί να σας δηλώνει την ευτυχία της ή αυτό που είπε κ η Ραίσα ακούγετε πολύ λογικό να καθησυχάζει τα μωρά κ να τους μαθαίνει ότι δεν κινδυνεύουν από την παρουσία σας, ή μπορεί κ να σας βρίζει
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είναι για καλό και μόνο. Γενικά οταν θηλάζει μια μάνα γουργουρίζει... και όταν τα πλένει, και γουργουρίζουν και τα μωρα...
Απλά όταν βλέπει και σένα, χαίρεται και γουργουρίζει.

Υπάρχουν και άλλες γάτες που δεν είναι τόσο εκδηλωτικές. Έχω μια που μονο που την κοιτάς γουργουρίζει, και άλλη που δεν γουργουρίζει ποτέ.

Eirhnh
Νεοφερμένο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και πολύ το άργησες! Αν σου γκρινιάξει η ψιψίνα, θα έχει δίκιο!Ε, με αυτά που διαβάζω θα πάω να της δώσω ένα ρουφηχτό φιλάκι![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum