Θηλυκή πριγκιπέσσα

ntakland

Νεοφερμένο μέλος

Ο ntakland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
[URL=https://www.imageshack.gr/view.php?file=nd4cmdlzocgmgo7m13sk.jpg] [/URL]Έιμαι ο περήφανος κάτοχος της πριγκιπέσσας. Δέν είναι μια κούκλα? Περιμένω τα σχολια σας

view.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολύ όμορφη.Να σου ζήσει!
Πες μας λίγα λόγια για εκείνη:)
Πως την απέκτησες, πως την λένε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηθελα μια γατουλα να μου κραταει λιγο συντροφια τωρα που μετακομισα. Εψαξα στο forum εδω και πριν προλαβω να παρω ενα θυλυκο που βρηκα απο εδω μου εκαναν εκπληξη οι φιλοι μου. Ηταν ερωτας με την πρωτη ματια. Ειναι σκετη γλυκα!!!!

Δίκαια σου έχει πάρει τα μυαλά:) Εχει μια πανέξυπνη φατσούλα!! Φτου-φτου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back