evgeniatitika
Νεοφερμένο μέλος
Ο evgeniatitika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
03-05-09
10:04
οποιος μπορει να βοηθησει
πριν τρεις μερες η γατα μου μπηκε στο σπιτι με ενα μικρο προβλημα στο ενα τησ ποδι δεν μπορουσε να το πατησει
την επομενη μερα δεν μπορουσε να πατησει και το αλλο μπροστινο της ποδαρακι
την πηγα στο κτηνιατρο και μου ειπε οτι λογικα ειχε πεσει απο καπου και οτι ειχε παθει θλαση
η γατα τρωει κανονικα απλα δεν μπορει να κινηθει
αυτο που με τρωει ειναι ειναι κατι που μου ειπε ο κτηνιατροσ σαν δευτερη εκδοχη οτι δλδ μπορει να εχει καποια ιωση που να τησ προκαλλει τετοιους πονους στα ακρα..οι πονοι της ειναι εντονοι στο σημειο του καρπου ενω κουνα κανονικα τους ωμους της
οποιος ξερει να μου πει σε ποσο καιρο θα αναρρωσει απο τισ θλασεις ας μου απαντησει η αν καποιος απο εσας εχει ακουσει ξανα για τετοιου ειδους ιωσεις ας με ενημερωσει
ευχαριστω πολυ και εγω και η τιτικα!

πριν τρεις μερες η γατα μου μπηκε στο σπιτι με ενα μικρο προβλημα στο ενα τησ ποδι δεν μπορουσε να το πατησει
την επομενη μερα δεν μπορουσε να πατησει και το αλλο μπροστινο της ποδαρακι
την πηγα στο κτηνιατρο και μου ειπε οτι λογικα ειχε πεσει απο καπου και οτι ειχε παθει θλαση
η γατα τρωει κανονικα απλα δεν μπορει να κινηθει
αυτο που με τρωει ειναι ειναι κατι που μου ειπε ο κτηνιατροσ σαν δευτερη εκδοχη οτι δλδ μπορει να εχει καποια ιωση που να τησ προκαλλει τετοιους πονους στα ακρα..οι πονοι της ειναι εντονοι στο σημειο του καρπου ενω κουνα κανονικα τους ωμους της
οποιος ξερει να μου πει σε ποσο καιρο θα αναρρωσει απο τισ θλασεις ας μου απαντησει η αν καποιος απο εσας εχει ακουσει ξανα για τετοιου ειδους ιωσεις ας με ενημερωσει
ευχαριστω πολυ και εγω και η τιτικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
03-05-09
10:09
Δεν ξέρω κάτι για τη θλάση,αλλά θέλω να ρωτήσω: ο κτηνίατρος δεν της έκανε κάποια θεραπία;Απλά σας είπε μπορεί να έπαθε αυτό ή εκείνο;Δεν σας έδωσε κάποιο φάρμακο,δεν της έκανε κάποια θεραπία;Μπορείτε να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη.
Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά.
Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
03-05-09
10:44
Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να σου απαντήσει απο το νετ.... και χωρίς να δεί καν την γάτα.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μπορεί να γιάνει μόνο του..(και παλι ο χρόνος παίζει) μπορεί να είναι και κάτι άλλο...
Εξαρτάται πόσο χρονών είναι και η γάτα.... τί τρώει? που ζεί κλπ κλπ...
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μπορεί να γιάνει μόνο του..(και παλι ο χρόνος παίζει) μπορεί να είναι και κάτι άλλο...
Εξαρτάται πόσο χρονών είναι και η γάτα.... τί τρώει? που ζεί κλπ κλπ...

evgeniatitika
Νεοφερμένο μέλος
Ο evgeniatitika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
03-05-09
11:02
Πήγε στο γιατρό της όπου εξετάστηκε για σπάσιμο και αντανακλαστικά.
Όλα ήταν οκ, οπότε συμπεράναμε ότι πρόκειται για θλάση. Έκανε την παυσίπονη ένεση και παίρνει και αντιβίωση.
Είναι ενός έτους και είναι... τρελοκομείο! Πιθανολογώ ότι έκανε σάλτο προς τις χελιδονοφωλιές από το μπαλκόνι! Είναι το νέο της χόμπυ!
Εμένα αυτό που με αγχώνει είναι ότι είναι γενικότερα περίεργο το περπάτημά της, δυσκολεύεται γενικά, εκτός από το ένα που δεν το πατάει καθόλου! Και μου μπαίνουν ιδέες για την ίωση, ο γιατρός είπε να έχω το νου μου στα πίσω πόδια!
Και πάλι, αν ξέρει κάποιος πού μπορώ να διαβάσω για αυτές τις ιώσεις ας στείλει!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
(έχω είκοσι γάτες
και πάντα όταν πάθαιναν κάτι έμπαινα σε αυτό το φόρουμ για υποστήριξη
και ας μην ήμουν μέλος τόσο καιρό! Ευχαριστώ πολύ!!!)
Όλα ήταν οκ, οπότε συμπεράναμε ότι πρόκειται για θλάση. Έκανε την παυσίπονη ένεση και παίρνει και αντιβίωση.
Είναι ενός έτους και είναι... τρελοκομείο! Πιθανολογώ ότι έκανε σάλτο προς τις χελιδονοφωλιές από το μπαλκόνι! Είναι το νέο της χόμπυ!

Εμένα αυτό που με αγχώνει είναι ότι είναι γενικότερα περίεργο το περπάτημά της, δυσκολεύεται γενικά, εκτός από το ένα που δεν το πατάει καθόλου! Και μου μπαίνουν ιδέες για την ίωση, ο γιατρός είπε να έχω το νου μου στα πίσω πόδια!
Και πάλι, αν ξέρει κάποιος πού μπορώ να διαβάσω για αυτές τις ιώσεις ας στείλει!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
(έχω είκοσι γάτες
και πάντα όταν πάθαιναν κάτι έμπαινα σε αυτό το φόρουμ για υποστήριξη και ας μην ήμουν μέλος τόσο καιρό! Ευχαριστώ πολύ!!!)
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
03-05-09
11:06
Εγώ μόνο για τα αρθριτικά ξέρω, που στην περίπτωσή σου δεν είναι.
Λογικά πάντα, και με την κάθε επιφύλαξη... θα φτιάξει. Θα χρειαστούν μέρες βέβαια, αλλά και εγώ σε παρόμοιες περιπτώσεις, φτιάχνει μόνο τού. Απλά ίσως να την περιόριζες μέσα... για λίγο, για να την βοηθήσεις, και να μην πάθει τίποτα χειρότερο.
Υπάρχουν αντιφλεγμονώδη χάπια ή και ενέσεις, αν πονάει πολύ ή και πρηστεί. Αλλά θα πρέπει να το πεί ο γιατρός αυτό....
Αύριο θα απαντήσει και ο γιατρός του σιτε.
Περαστικά και υπομονή. Αυτά έχουμε όσοι έχουμε διαβολάκια.

Λογικά πάντα, και με την κάθε επιφύλαξη... θα φτιάξει. Θα χρειαστούν μέρες βέβαια, αλλά και εγώ σε παρόμοιες περιπτώσεις, φτιάχνει μόνο τού. Απλά ίσως να την περιόριζες μέσα... για λίγο, για να την βοηθήσεις, και να μην πάθει τίποτα χειρότερο.
Υπάρχουν αντιφλεγμονώδη χάπια ή και ενέσεις, αν πονάει πολύ ή και πρηστεί. Αλλά θα πρέπει να το πεί ο γιατρός αυτό....

Αύριο θα απαντήσει και ο γιατρός του σιτε.
Περαστικά και υπομονή. Αυτά έχουμε όσοι έχουμε διαβολάκια.

evgeniatitika
Νεοφερμένο μέλος
03-05-09
11:15
Διαβολάκια δεν θα πει τίποτα!!! Ασ' τα να πάνε!
Ευχαριστώ, δεν θα βαρεθώ να το λέω!!!
Ευχαριστώ, δεν θα βαρεθώ να το λέω!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
03-05-09
11:25
evgeniatitika, τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Τα μηνύματά σου διορθώθηκαν και σε παρακαλώ στο εξής να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Περαστικά στη γατούλα σου 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum