Θλάση στο πόδι

xtina

Νεοφερμένο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα.
Πρίν ένα τέταρτο περίπου η Κίρα πήγε να πηδήξει από την καρέκλα και της πιάστηκε το χτυπημένο της πόδι ανάνεσα στο μπράτσο και στο μαξιλαράκι της καρέκλας και κρεμόταν από εκει. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ακριβώς είχε συμβεί, μέτα κατουρήθηκε και προσπαθούσε να τραβήξει το πόδι της από εκεί. Εγώ είχα μεινει αγάλμα και έβαλα τα κλαματα χωρίς να κάνω κάτι για να την βοηθήσω. Αρχικά το έσερνε τελείως αλλά τώρα εχει αρχίσει και το κουνάει λιγάκι. Παίρνω την κτηνίατρό μου αλλά δεν απαντάει δεν ξέρω τι να κάνω.... Υπάρχει περίπτωση να τις έχει βγεί. Σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας μου πεί τι πρέπει να κάνω.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΥΡ. 3/12
ΑΘΗΝΑ
ΚΡΟΜΥΔΑΣ ΑΠ.

2108642734

Π. ΦΑΛΗΡΟ
ΛΕΚΚΑΣ ΣΠ.

2109826756

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΓΙΝΑΡΓΥΡΟΣ Ν.

2104625036

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΛΑΨΑΝΗ Μ.

2102613461

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ Σ.

2106133880

ΑΡΤΕΜΙΣ
ΚΑΣΣΙΜΗΣ Γ.

2294084944

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλιώς. Αυτός είναι ο κατάλογος των κτηνιατρείων μικρών ζώων που εφημερεύουν, εαν κρίνεις ότι πρέπει να τη δει γιατρός απόψε. Ελπίζω να μην της συμβαίνει τίποτα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και βρίσκομαι Κομοτηνή θα προσπαθήσω να επικοινωνίσω με κάποιον από αυτούς τους γιατρούς για να μου πει τουλάχιστον τι μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω.Σ'ευχαριστώ πολύ για τα τηλέφωνα

μισο να κοιταξω στο βιβλιο τι λεει για τα αταυχηματα

τα σπασμενα οστα εκτος οτι προβαλουν απο το δερμα προκαλουν οξυ πονο κατα την κινηση,οιδημα,ευαισθησια ελλειψη ελεγχουκ παραμοορφωση του ακρου κρατηστε την γγατα ζεστη κ ησυχη κ πηγαινετε στο κτηνιατρο

Πήρα τελικά τηλ. την κτηνίατρο μου από τα Γρεβενά και είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει και πολλά από την περιγραφή μου,αλλά μάλλον δεν το έχει βγάλει ούτε πρέπει να το έχει σπάσει(με μεγάλη όμως επιφύλαξη).Μου είπε πως πρέπει να την περιορίσω σε ένα μικρό χώρο ώστε να μην κουνιέται πολύ. Αύριο πρωί θα την πάω στην κτηνίατρο. Έχω τρομάξει απίστευτα...:(

Μη τρομαζεις βρε γιατι κι αυτη θα την επηρεασεις παρακολουθησε την προσεκτικα αστη σε ζεστο μερος με φαγακι κα νερακι και αν εχεις στανταρ κτηνιατρο πηγαινε την εκει αλλα νομιζω οτι εχει εφημερευοντες κτηνιατρους και στην κομοτηνη αν παρεις τις πληροφοριες θα σου πουνε κανονικα τους γραφουν και οι εφημεριδες καθε μερα αν τα βρεις σκουρα. Και ειναι επειγον να δουμε επιτελους το ποδαρακι σοβαρα.

ναι παρε στον οτε θα σου πουνε ψαχνω κ στο διαδυκτιο μπας κ βρω πληροφοριες

Xtina τι έγινε τελικά; Την πήγες σε γιατρό; θα την πας σήμερα; ελπίζω να μην είναι τίποτα!

τρομαρα που πρεπει να πηρες....ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

Πριν λίγο γυρίσμε από την κτηνίατρο τελικά έπαθε θλάση. Μας έδωσε ταυσίπονα για δύο μέρες και μέτα είπε πως θα είναι εντάξει. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό:)

Ευτυχως!
Περαστικα της!:D

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ μωρε μας κατατρομαξε

Περαστικα στη γατούλα! :)

Ευχαριστούμε πολύ!!! Μας κατατρόμαξε...δε λες τίποτα. Μέχρι να μας πεί η γιατρός οτι δεν είναι τίποτα σοβαρό πήγα και γύρισα....:)

Περαστικά κι από εμενα! Η καημενούλα.... Και η καημενουλα γατομαμα :) . Ευτυχως αποφυγαμε τα χειρότερα!

Τέλος καλό όλα καλά! Καλή σας ανάρρωση λοιπόν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back