Θλιμμένος πρίγκηπας

Εγω παλι ξερω οτι κοκκινο χρωμα σου δημιουργει ενταση και σε κανει εριστικο,αλλα αφου λες εσυ Βασω μου οτι δημιουργει καταθλιψη κατι θα ξερεις παραπανω λογω της δουλειας του συζυγου σου.Θα βγαλουμε λοιπον το κοκκινο απο τη ζωη μας ,εμενα προσωπικα μου αρεσει το σωμον και οι αποχρωσεις του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γαλάζιο και όλες οι αποχρώσεις του μπλε υπήρξαν ανέκαθεν τα αγαπημένα μου χρώματα και έχουν τη θέση τους στο σπίτι μου, ωστόσο δεν έχω εξοστρακίσει εντελώς το κόκκινο. Σου είπε η ψυχίατρος να τα αλλάξεις όλα τα χρώματα (λογικό μου φαίνεται), ή να ξεφορτωθείς όλα τα κόκκινα?
Να ξεφορτωθώ εντελώς τα κόκκινα από το σπίτι, όχι από την ζωή μου γενικά. :)

Εγω παλι ξερω οτι κοκκινο χρωμα σου δημιουργει ενταση και σε κανει εριστικο,αλλα αφου λες εσυ Βασω μου οτι δημιουργει καταθλιψη κατι θα ξερεις παραπανω λογω της δουλειας του συζυγου σου.Θα βγαλουμε λοιπον το κοκκινο απο τη ζωη μας ,εμενα προσωπικα μου αρεσει το σωμον και οι αποχρωσεις του.
Δεν την δημιουργεί την κατάθλιψη Φλώρα μου, απλά επιδεινώνει τα συμπτώματά της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κρεβατάκι φανταστικό και ο μπουμπούκος σου επίσης!!!! Τι χνουδωτή τούρτα είναι αυτή, αφράτη αφράτη!! Όσο για την στείρωση να χαίρεσαι που τον έσωσες από μύρια προβλήματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back