06-03-08
17:39
Υποδηλώνει κάποια έλλειψη βιταμίνης ή γενικότερα κάποιο πρόβλημα, το να είναι η κόρα του ματιού ελαφρώς θολωμένη; Δηλαδή όχι 100% μαύρη; Σαν ο αμφιβληστροειδής να μην είναι εντελώς διαυγής;
Ας απαντήσει κάποιος κτηνίατρος, θα ήθελα μια γνώμη!
Ας απαντήσει κάποιος κτηνίατρος, θα ήθελα μια γνώμη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
06-03-08
18:00
Μαλλον εννοεις την κορη του ματοιυ και τον φακο του ματιου αμα ειναι θολη μπορει να ειναι καποια φλεγμονη θα επρεπε να το δει και ενας γιατρος, αμα ειναι μεγαλη σε ηλικια η γατα μπορει να ειναι καταρακτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
06-03-08
23:48
Την πήγα και της κοιτάξανε τα ματάκια με τον ειδικό φακό. Μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα, θα ήταν πρόβλημα αν είχε δάκρυ ή γενικά αν "έτρεχε" το μάτι της. Εγώ όμως, που ξέρω το γατάκι μου, βλέπω ότι είναι θολωμένο το βλέμμα του... Είναι 9 μηνών. Θα το δω πως θα πάει... Ευχαριστώ για την απάντηση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum