Ιδρώνει... Είναι φυσιολογικό;

xr1st1na

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα.
ηθελα να ρωτησω κατι.ο γατουλης μου πολλες φορες κοιμαται πανω στο γραφειο μου οταν ειμαι στο υπολογιστη.καθε φορα που ξυπναει και ερχεται για χαδακια παιρνοντας τον αγκαλια συνηδητοποιω πως ειναι το τριχωμα του καπως νωπο.σαν να ιδρωνει..οκ δεν λεω εχει αρκετο τριχωμα.απλα δεν ειχα παρατηρησει ποτε τις γατουλες που ειχαμε στο σπιτι κατα καιρους να ιδρωνουν και αυτο μου φαινεται παραξενο..ισως επειδη τωρα ειμαι πολλες ωρες μαζι του και παρατηρω καθε του κινηση να το προσεξα και αδικα να ανυσηχω..αλλα φοβαμαι μην ιδρωνει και κρυωσει..ειναι φυσιλογικο?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ιδρώνει..είναι φυσιολογικό;

Οι γάτες δεν ιδρώνουν.. ιδρώνουν απο την γλώσσα/μύτη...όπως τα σκυλιά.

Δηλ βρέχεται:hmm:???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ οχι ..απο την πλευρα που ειναι ξαπλωμενος οταν σηκωθει ειναι καπως νωπο το τριχωμα του.μονο η πλευρα που ακουμπα το ξυλο ομως.οχι παντου..δεν ειναι παααρα πολυ βρεγμενο.λες και επεσε νερο.απλα καπως πιο υγρο.δεν κ\ξερω πως αλλιωσ να το εξηγησω:/:

και εγω απο οσο γνωριζω οι γατες δεν ιδρωνουν. Μηπως γλειφεται και μετα ξαπλωνει και δεν στεγνωνει;

Μήπως είναι υδρατμοί που απλά υγροποιούνται, απο την ζεστή γάτα και το κρύο ξύλο???
Τί να σου πω.. πρώτη φορά το ακούω κάτι τέτοιο. Δεν είναι και καλοκαίρι...
Μήπως είναι πάνω σε κανένα καλοριφέρ???

αχ οχι .το καλοριφερ ειναι απο την αλλη πλευρα...το βραδυ που κοιμαται αγκαλιτσα μου δεν ιδρωνει καθολου..αλλα οταν κοιμαται στο τραπεζι η στο πατωμα στο ξυλο παντα τον νιωθω λιγο υγρο..δεν νομιζω να ειναι επειδη γλυφεται.ισως να ιδρωνει λογο ξυλου..επειδη δεν ειναι επιφανεια που αναπνεει..δεν ξερω.γι αυτο ειπα να ρωτησω

Μηπως γλειφεται και μετα ξαπλωνει και δεν στεγνωνει;
Αυτό είναι το πιθανότερο...
ισως να ιδρωνει λογο ξυλου..επειδη δεν ειναι επιφανεια που αναπνεει..
Δεν έχει σημασία η επιφάνεια στην οποία ξαπλώνει, όπως γράφτηκε και πιο πάνω, οι γάτες δεν ιδρώνουν, δεν μπορούν να ιδρώσουν γιατί το δέρμα τους δεν έχει ιδρωτοποιούς αδένες, εκτός από τις πατούσες.

ωραια.αφου δεν ιδρωνει δεν αγχωνομαι.σας ευχαριστω ολους :D

Οι γάτες ιδρώνουν μόνο από τα πατουσάκια και αν στρεσαριστούν πολύ ιδρώνουν και στη μυτούλα και βγάζουν και τη γλωσσίτσα τους όπως κάνουν και τα σκυλιά:)!Μην ανησυχείς λοιπόν,το πιθανότερο είναι να γλύφεται και μετά να ξαπλώνει απο πάνω και να μη προλαβαίνει να στεγνώσει:whistle:!

σ ευχαριστω πολυ λοιπον και σενα..και ναι τωρα τον παρατηρουσα αυτες τις μερες και οντως αυτο γινεται.. :clapup:
αγχωθηκα και γω..:P

Χριστινα

μαλλον εχεις γινει μια πολυ υπερπροστατευτικη μανα!!!!! :clapup::clapup::clapup: Ο καλος γλυφεται!!!!!! διοτι πανω απο ολα ειναι καθαρο αγορι!!!!! Πες του οτι και ο αδερφος του ο αλλος ειναι σε σπιτι και απολαυμαβανει και αυτος χαδια!!!!

Και εγώ αυτό ήξερα ότι οι γάτες δεν ιδρώνουν.Εμένα η Μπιζού καμιά φορά γλείφεται κ ξαπλώνει από την άλλη μεριά για να συνεχίσει το πλύσιμο, παρατήρησέ το μήπως κάνει το ίδιο.:hmm::hmm::hmm:

αυτο κανει παιδια ναι..γιατι χθες χλυφοταν μετα ξαπλωσε στο γραφειο και τον πηρε ο υπνος και οταν σηκωθηκε και τον πηρα αγκαλια ηταν μουσκεμα απο εκεινη την πλευρα.πολυ σαλιο χεχε :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back