ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
15-06-07
11:21
Γεια σας !!!Θελω να σας γραψω για μια ιστορια που θυμηθηκα με ενα σκυλακι πριν κανα 2 χρονια.Ημουνα μια μερα μονη μου πόυ λετε στο σπιτι γιατι οι γονεις μου ελλειπαν 2ημερο+ακουω θορυβο στην εισοδο.Νομιζα φυσικα οτι καποιος ειχε μπει παω τρομαγμενη να κοιταξω+βλεπω ενα καταμαυρο σκυλακι γυρω στα 5-6 μηνων ειχε κοιμηθει εκει την νυχτα ειχε αναποδογυρισει οοοοολλλλεεεςςςς τις γλαστρες+μολις με ειδε εκανε κατι τρελες χαρες απιστευτες!!!Επειδη δε μπορουσα να το κρατησω στην αυλη διοτι ειχα καμια 10ρια γατες τοτε+αλλη μια στο σπιτι το κατεβασα κατω στο πεζοδρομιο το ταισα παιξαμε λιγο+εφυγα.Για 1-2 μηνες λοιπον ερχοταν το σκυλακι 1-2 φορες την ημερα το ταιζαμε οικογενειακως γατοτροφες μακαροναδες κτλ +παιζαμε λιγο.Μια μερα ειχε ερθει μια ξαδερφουλα μου+ηθελα να της το δειξω αλλα δε το βρηκα +απο εκεινη τη μερα δε το ξαναειδα+νομιζα πως κατι ειχε παθει.Περασαν λοιπον αλλοι 2-3 μηνες+ενω εβγαινα εξω για καφε κανενα χιλιομετρο μακρυα απο το σπιτι μου βλεπω το σκυλακι αυτο με αλλα 2-3 παρεα αραζανε σε μια πλατεια.Μολις με βλεπει ερχεται παλι μου κανει κατι φοβερες χαρουλες το χαιδευα παλι για λιγο και μετα ερχοταν απο πισω μου για κανενα 5λεπτο ωσπου αποφασισα να του ξεφυγω για να μη χαθει κιολας.Μετα λοιπον απο 3-4 ωρες γυρναω σπιτι και τι να δω???Μεσα στην εισοδο με περιμενε το σκυλακι...Μου φανηκε απιστευτο που θυμοταν που 'εμενα μετα απο τοσο καιρο,ειχε κανει τοσο δρομο να παει σπιτι μου,+με περιμενε τοση ωρα...Μετα δε θυμαμαι να το ξαναειδα αλλα πιστευω οτι θα γυρισε πισω+θα παιζει με τους φιλους του+ελπιζω να ειναι καλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
15-06-07
15:51
Α, το γλυκό μου.
Αν και γατόφιλη πια, πρέπει να παραδεχτώ ότι τα σκυλάκια είναι πιο αγαπησιάρικα και κυρίως εκδηλώνουν την αγάπη τους με έναν τρόπο που μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε (και δεν αφήνει ρίγες στα χέρια....). Ειδικά τα αδεσποτάκια είναι οι πιο γλυκιές ψυχούλες που υπάρχουν, το ελάχιστο να τους δώσεις, σε ευγνωμονούν για πάντα.
Αν και γατόφιλη πια, πρέπει να παραδεχτώ ότι τα σκυλάκια είναι πιο αγαπησιάρικα και κυρίως εκδηλώνουν την αγάπη τους με έναν τρόπο που μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε (και δεν αφήνει ρίγες στα χέρια....). Ειδικά τα αδεσποτάκια είναι οι πιο γλυκιές ψυχούλες που υπάρχουν, το ελάχιστο να τους δώσεις, σε ευγνωμονούν για πάντα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
15-06-07
17:28
Πραγματι βρε παιδι μου.... Ειναι τοσο καλα τα ζωάκια. Λίγη ζωώδη συμπεριφορα χρειάζεται στη κοινωνία μας νομίζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum