konstans
Περιβόητο μέλος
Ο Ice βρέθηκε σε κεντρική οδό της Καλλιθέας με ρινοτραχίτιδα και πληγωμένη ουρά. Τον πήραμε, τον κουρέψαμε για να απαλλαχθεί από τις τζίβες, του δώσαμε αντιβίωση, τον στειρώσαμε,τον εμβολιάσαμε και είναι πλέον έτοιμος για το δικό του σπιτάκι. Είναι ένας από τους πιο καλούς γάτους που έχουμε συναντήσει ποτέ μας, τόσο τρυφερός και τόσο χαδιάρης που βάζουμε στοίχημα ότι αν τον δείτε από κοντά θα τον αγαπήσετε σίγουρα και για την ομορφιά του αλλά πάνω απ'όλα για τον χαρακτήρα του! Είναι περίπου 1 έτους και θα δοθεί μόνο για σπίτι. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Την καλυτερη τυχη να εχει.

Μαρίζα Π.
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

vregmeni_gata
Νεοφερμένο μέλος
Καλή τύχη εύχομαι να έχει

Μαρίζα Π.
Νεοφερμένο μέλος

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείτε να ρωτήσετε αν έρχεται κανείς Θεσ/νίκη με αεροπλάνο κ μπορεί να τον πάρει μαζί, είναι πολύ εύκολο κ σύντομο το ταξίδι έτσι κ δεν ταλαιπωρείται το ζωάκι. Το έχω κάνει κάποιες φορές με τον δικό μου γάτο κ δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Μαρίζα Π.
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο στις φωτο ....

μην έχοντας δυνατότητα να τον υιοθετήσω εγώ

Μαρίζα Π.
Νεοφερμένο μέλος
Πέρασαν ακριβώς είκοσι μέρες και πραγματικά απορώ πώς αυτός ο γάτος δεν έχει δοθεί ακόμα. Το πλάσμα αυτό σου μιλάει μόνο με τα μάτια του. Δε χρειάζονται παραπανίσια λόγια. Δείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να ταξιδέψει βόρεια, άλλωστε μια οικογένεια τον περιμένει!
chica
Νεοφερμένο μέλος
Ενδιαφέρομαι για τον γατούλη!!! :-)!!!
Μπορείτε παρακαλώ να με ενημερώσετε αν τα πάει καλά και με άλλες γατούλες, γιατί θέλω να πάρω και μία δεύτερη για να παρεούλα καθώς εργάζομαι αρκετές ώρες....
Από την στιγμή που δεν αναφέρεται θεωρώ ότι δεν είναι στειρωμένος, σωστά?
Ανυπομονώ για την απάντησή σας!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool