Κάθεται μόνο πάνω της...

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
:lol: Κάθε φορά που η μεγάλη μου κόρη ειναι στο σπίτι και πάει κάπου να κάτσει ο Μόρφεας όπου και αν ειναι ότι και να κάνει πάει και κάθεται πάνω της και αν τον κατεβάσει αυτός νιαουρίζει επίμονα και ξαναπάει πάνω της τι μπορεί να σημαίνει αυτό είναι μία εμονή του η σημαίνει κάτι?????:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα μάνα... απλώς της έχει αδυναμία, και την θεωρεί δικιά του.:D

Έτσι με κυνηγάνε και μένα... ο Κίκης και κάποιοι άλλοι, και έχουμε διπλωματικά επεισόδια.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φανταστικό αυτό:|:lol::lol:! Η κόρη σου πώς αντιδρά? Την έχει κουράσει?

Φανταστικό αυτό:|:lol::lol:! Η κόρη σου πώς αντιδρά? Την έχει κουράσει?

Όχι απλά έχει την απορία γιατί το κάνει και νιώθει ενοχές όταν δεν μπορεί λόγω διαβάσματος να τον πάρει αγκαλιά και αυτός νιαουρίζει , γιατί εκτός απο την αγκαλιά της θέλει να τον χαιδεύει κιόλας αλλιώς της τραβάει το χερι για χαδια!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φαντάζομαι την εικόνα! Θα έχουν πολύ πλάκα οι δυο τους!:):lol:

Φαντάζομαι την εικόνα! Θα έχουν πολύ πλάκα οι δυο τους!:):lol:

Δεν περιγράφεται ειδικά αν μπορούσες να ακουσεις και τα ηχιτικά εφέ (τα παραπονιάρικα νιαουρίσματα) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το ιδιο ακριβως κανει και εμενα ο γατος μου σε μενα..δεν με αφηνει σε ησυχια..ειναι απο πισω μου ολη την ωρα σαν σκυλακι..και ερχεται πολλες φορες καθε λιγο και λιγακι να δει τι κανω:blink:οπου και να κατσω πρεπει να τον εχω αγκαλια αλλιως νευριαζει..εγω παντως πιστευω οτι το κανει ο δικος μου επειδη τον πηρα παρα πολυ μικρουλη απο την μαμα του και τωρα μαμα του ειμαι εγω..:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back