escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
18-07-12
10:49
Ένα περίεργο πράμα συμβαίνει εδώ και καιρό: Έχω 5 γάτες που χρησιμοποιούν 2 αμμολεκάνες. Το ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο όμως αφενός δεν έχω περισσότερο χώρο στο σπίτι, αφετέρου βγαίνουν καθημερινά βόλτα στη γειτονιά. Παρατήρησα ότι η μια αμμολεκάνη έχει κακά και η άλλη ούρα. Σπάνια συνδυασμό. Είναι σα να είναι συνεννοημένες και να τα έχουν χωρίσει. Μάλιστα, σήμερα το πρωί που δεν άφησα τον έναν να βγει έξω όπως κάθε μέρα, μετά ησύχασε και απόρησα. Χμ, βρήκα το χαλάκι του μπάνιου με ούρα. Εμ, βέβαια, δεν είχα αλλάξει την άμμο στην ...αρμόδια αμμολεκάνη (μόνο την είχα καθαρίσει αλλά φαίνεται δεν του αρκούσε) οπότε έψαχνε τόπο. Και μάλλον ο κανονισμός τους απαγορεύει να χρησιμοποιήσουν την άλλη αν και ήταν με φρέσκια άμμο.
Γίνεται αυτό;
Γίνεται αυτό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
18-07-12
10:59
Ειλικρινά δεν το έχω ξανακούσει αυτό.
Το ότι κάθε μικρόκοσμος και μικρή κοινωνία οργανώνεται με διάφορους μηχανισμούς είναι αλήθεια αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα γινόταν οργάνωση ακόμη και στις αμμολεκάνες από τα γατόνια σου.
Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο ποτέ, εγώ έχω μία αμμολεκάνη (δεν έχω πολύ μεγάλο χώρο για δεύτερη) για τα δύο δικά μου οπότε την χρησιμοποιούν και για τους 2 λόγους.
Το ότι κάθε μικρόκοσμος και μικρή κοινωνία οργανώνεται με διάφορους μηχανισμούς είναι αλήθεια αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα γινόταν οργάνωση ακόμη και στις αμμολεκάνες από τα γατόνια σου.

Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο ποτέ, εγώ έχω μία αμμολεκάνη (δεν έχω πολύ μεγάλο χώρο για δεύτερη) για τα δύο δικά μου οπότε την χρησιμοποιούν και για τους 2 λόγους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα.
18-07-12
11:41
Χαχαχαχα!!!Όντως απίστευτο! Δεν το έχω ξανακούσει!Οπότε φρόντισε να τις έχεις και τις δύο καθαρισμένες..αλλιώς ανάλογα με την ανάγκη του καθενός θα βρίσκεις διάφορα σε πολλά σημεία του σπιτιού.
5 γάτοι ε??Τέλειο!!!
5 γάτοι ε??Τέλειο!!!
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
Η FELINE ANGELS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
18-07-12
12:45
κι εμένα το κάνουν οι δικές μου αυτό. Οι εξής περιπτώσεις
- Εχω 2 γάτες που χρησιμοποιούν 2 λεκάνες, μια για τσίσα και μια για κακά - αυτό συμβαίνει λίγο καιρό μετά, αφότου έβαλα τη δεύτερη λεκάνη, εδώ και χρόνια.
Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι περίεργο, εφόσον, ούτως ή άλλως, όπως και τα σκυλιά, δεν κάνουν τσίσα/κακά ταυτόχρονα ή στο ίδιο σημείο.
- Η άλλη μου γάτα που είναι μόνη της με 1 λεκάνη, κάνει όλα εκεί μέσα. Αναγκαστικά, εφόσον δεν έχει εναλλακτική - πιστεύω πως θα έκανε μισά-μισά, αν είχε δεύτερη λεκάνη.
- Οι άλλες 2 μου γάτες, που έχουν το ιδανικό νούμερο λεκανών, δηλ. 3, κάνουν κακά στη μια και στις άλλες 2 ανάμικτα.
- Εχω 2 γάτες που χρησιμοποιούν 2 λεκάνες, μια για τσίσα και μια για κακά - αυτό συμβαίνει λίγο καιρό μετά, αφότου έβαλα τη δεύτερη λεκάνη, εδώ και χρόνια.
Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι περίεργο, εφόσον, ούτως ή άλλως, όπως και τα σκυλιά, δεν κάνουν τσίσα/κακά ταυτόχρονα ή στο ίδιο σημείο.
- Η άλλη μου γάτα που είναι μόνη της με 1 λεκάνη, κάνει όλα εκεί μέσα. Αναγκαστικά, εφόσον δεν έχει εναλλακτική - πιστεύω πως θα έκανε μισά-μισά, αν είχε δεύτερη λεκάνη.
- Οι άλλες 2 μου γάτες, που έχουν το ιδανικό νούμερο λεκανών, δηλ. 3, κάνουν κακά στη μια και στις άλλες 2 ανάμικτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum