Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
10-10-13
12:14
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε κ την ομώνυμη ταινία αλλά λίγο ως πολύ που την θυμίζει η γατούλα μου. πρόκειται για την 6,5 μηνών Ριρη μου η οποία κάθε φορά που πάμε να την χαϊδέψουμε ή να την αγγίξουμε γενικά, κάνει σαν να μας βλέπει πρώτη φορά στη ζωή της! μας φοβάται σαν να μη μας ξέρει και μου κάνει εντύπωση γιατί έχουμε μεγαλώσει άλλα 3 γατάκια που είναι τα αδερφάκια της κ δεν έχουν καμιά σχέση. κ ειδικά η μαμά τους που είναι σε φάση προσαρμογής γιατί ζούσε πολλά χρόνια έξω, κάθεται να την ζουλήξω όχι απλά να την χαϊδέψω. μου κάνει επίσης εντύπωση που το πρωί θα έρθει θα μου τρίβεται, θα μου κάνει κ μασάζ στην κοιλιά, θα κοιμηθεί επάνω μου και μετά δε μπορώ να την αγγίξω. δε ξέρω αν είναι απλά θέμα χαρακτήρα και ανεκτικότητας ή κάνω κάτι λάθος μαζί της(μάλλον της αρέσω πιο πολύ όταν κοιμάμαι).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
10-10-13
13:50
Το ίδιο σχεδόν κάνει και το δικό μου τέρας. Ειδικά αν κινηθούμε πιο απότομα προς το μέρος της, είναι ικανή να το βάλει στα πόδια απ' το φόβο της. Ένα λεπτό μετά έρχεται και παίζει με τις πατούσες μας. Αλλά ναι, το πρωί είναι τελείως διαφορετική. Χαϊδεύεται, κάνει νάζια, τρίβεται. Την υπόλοιπη μέρα πας να τη χαιδέψεις και σε κοιτάει με κάτι μάτια ΤΟΣΑ απ' την αγωνία, σε φάση "ποια είσαι και τι πας να μου κάνεις;". Γάτες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
10-10-13
14:30
πω πω! όπως ακριβώς το περιέγραψες! αυτή η αγωνία! κ καμιά φορά όχι μόνο με εμάς. αλλά κ με τα παιχνίδια της. όταν το κάνει αυτό λέμε: Η Ριρη ανακάλυψε πάλι την πενικιλίνη :p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki