Κάνει εμετό...

googoomuck

Νεοφερμένο μέλος

Ο googoomuck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Η Jaqueline από το πρωί κάνει εμετούς με υγρό περιεχόμενο κ ίχνη αίματος...Είναι περσίας.Μήπως έχει να κάνει με τριχομπαλα?Αν έχει κάποιος κάτι υπόψιν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή λες "με ίχνη αίματος" νομίζω ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με τον κτηνίατρο!!!!! Μπορεί να κατάπιε κάτι που δεν έπρεπε:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ...πάρε άμεσα τον γιατρό τηλέφωνο...και ενημέρωσε και μας μετά τι σου είπε:hmm:

Ναι αν έχει και αίμα δεν είναι καλό...Πάρε τον και πες μας τι σου ειπε.

Πηγα τελικά χθες στον κτηνίατρο κ μου είπε να την παρακολουθήσω μέχρι το απόγευμα κ αν συνέχιζε να του την πήγαινα.Αλλά δεν συνεχίστηκαν τα συμπτώματα κ πλέον είναι OK!Μάλλον ήταν κάτι παροδικό.Ο κτηνίατρος πάντως είπε να πάρω καθαρτικη πάστα για τις τριχόμπαλες κ να της δίνω.

Ναι η παστούλα κάνει πολύ καλή δουλειά έχω ακούσει.Δεν είχα ποτέ μακρύτριχη,αλλά από γνωστούς μου που την χρησιμοποιούν έχω ακούσει τα καλύτερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back