Κάνει πιπί στην ξηρά τροφή

Εχω την Μolly στο σπίτι από την Πεμπτη. Την έχω μεσα και θα ηθελα να την κρατήσω μέσα, αλλα θα γινεί γάτος 'εξωτερικού χώρου' συντομα αν δεν λυθεί το θεματακι της με την λάμπα! Ενώ πηγαίνει για πιπί της στην άμμο, έχει κανει μόνο μία φορά (με συνοδεία) κακά της. Κατά τα άλλα, τα κάνει δίπλα στη βάση ενός φωτιστικού δαπέδου που έχω στη τραπεζαρία. Έχω μεταφέρει τα κακά στο κουτί, έχω καθαρίσει την περιοχή της λάμπας με dettol και με ξύδι. Ξέρει όμως - χωρίς να την έχω μαλώσει, γιατί δεν την έχω πιάσει στα πράσα - οτι είναι κακό το σημείω γιατι κρυβεται κατω από τον καναπε αμέσος μετά και για αρκετή ώρα. Θα χαρώ πολύ για της συμβουλές σας - δεν μου έχει ξανά συμβεί να έχω γάτα που ενώ έχει άμμο να μην πηγαίνει.

αν μπορείς βάλε της την άμο στο σημείο που της αρέσει (ναι εκεί μέσα στην μέση της τραπεζαρίας δίπλα στο φωτιστικό δαπέδου θέλει να τα κάνει ρομαντικά:lol:) και αν αρχήσει να την χρεισημοποιεί απομάκρινε την σταδιακά προς το σημείο που θες εσύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ειναι μια καλη ιδεα!!!
Νομιζω με λιγη επιμονη και καποια υπομονη, θα τα καταφερετε μια χαρα.... Συνηθως ειναι προβημα που λυνεται αυτο. Μην απογοητευεσαι ακομη :):)
Δοκιμασε και την πιοπανω ιδεα και βλεπουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επίσης για την ξηρά τροφή βρήκα κάτι στον αίλουρο

"Όταν ουρεί παντού μέσα στο σπίτι, σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των γατιών του ίδιου νοικοκυριού για την τροφή, την αμμολεκάνη, τα σημεία ξεκούρασης και την αγάπη του "ιδιοκτήτη". ":hmm:

νομίζω ότι ταιριάζει γάντι:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back