Κάνει τα πάντα για να του ανοίξω να μπει στο δωμάτιό μου!

Μαρία82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
Ο Μελάκος μας είναι ο τέλειος γατούλης... :inlove:
Δεν κάνει ζημιές, δεν κάνει φασαρία, το βράδυ μας αφήνει και κοιμόμαστε με κλειστή πόρτα, και όλα αυτά χωρίς να του τα διδάξουμε :up:

Μετά από σχεδόν ένα μήνα που είμαστε μαζί, καταλήξαμε πως παρ'όλα τα καλά του, δύο συμπεριφορές του Μέλα έχουν καταντήσει ανυπόφορες.
Γενικά είναι άγριο γατάκι, δεν γουργουρίζει παρά όταν τρώει, δεν θέλει πολλά χάδια και ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ. Έτσι έχει μάθει να παίζει, όμως εμείς υποφέρουμε. Έρχεται στα πόδια σου και λες "τί ωραία" θέλει χαδάκια... Με το που τον ακουμπήσεις αρπάζει το χέρι σου και το κάνει καλοκαιρινό :confused::lol: Τον μαλώνουμε (με τους "τρόπους" της μάνας του), τον αγνοούμε, τον διώχνουμε, τίποτα αυτός, ξανά μανά τα ίδια...
Δεν του θυμώνουμε γιατί αναγνωρίζουμε πως έτσι έχει μάθει το γατί, είναι και στην εφηβεία 5 μηνών, οπότε κλαύτα Χαράλαμπε. Οπότε είπαμε θα του κόψουμε τα νύχια... Του τα κόψαμε χτες, και από εκείνη την ώρα δαγκώνει περισσότερο και πιο δυνατά :blink::blink::blink:
Να του βγάλουμε και τα δόντια??? Αστειεύομαι :/:

Η άλλη προβληματική συμπεριφορά που απέκτησε σταδιακά από όταν ήρθε σπίτι μας είναι πως χτυπιέται στην πόρτα και φωνάζει το πρωί για να τον ταϊσω. Τον συνήθισα να να τον ταϊζω στις 8 που σηκώνομαι. Στην αρχή χτύπαγε την πόρτα στις 8, του άνοιγα και ερχόταν στο κρεβάτι και μου έκανε μυτούλες για να με καλοπιάσει. Σταδιακά μας ξυπνάει πιο νωρίς και έχει γίνει εκνευριστικό να έχω το γάτο απ'τις 7:20 να βαράει την πόρτα και να φωνάζει. Φοβάμαι πως θα το πάει όλο και πιο νωρίς και δεν θα μπορώ να απόδώσω στις υποχρεώσεις από τον διαταραγμένο ύπνο και την κούραση... Δοκιμάσαμε να τον αγνούμε αλλά λυσσάει κανονικά και κοντεύει να γκρεμίσει την πόρτα.

Φοβάμαι πως και τις δύο συμπεριφορές τις έμαθε στο κτηνιατρείο που ήταν 2 μήνες: να παίζει-τσακώνεται άγρια (όπως και φάνηκε απ'την πληγή του που μολύνθηκε εσωτερικά) και να φωνάζει για ώρες μέσα στο κλουβί μαζί με όλα τα άλλα τα γατιά μέχρι να του δώσουν σημασία...

Ζητώ τη βοήθεια σας να μου προτείνετε αποτελεσματικές μεθόδους να διορθώσουμε αυτές τις συμπεριφορές...

Ευχαριστώ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρακι η συμπεριφορα του Μελα μου θυμιζει τη συμπεριφορα του Χαρη..:/:
Ετσι εκανε σε εκεινη την ηλικια τα χερια μου ηταν γεματα δαγκωνιες και οσο τον μαλωνα τοσο πιο επιθετικος γινοταν.. Τωρα με τη μικρη τα απομονωνουμε τη νυχτα στο δωματιο τους για να κοιμηθουμε γιατι αλλιως δεν μας αφηνουν.. Η μικρη δεν ακουγεται στο παραμικρο αλλα ο Χαρης ξεκιναει αλλες μερες στις 7 αλλες στις 7 και μιση και αλλες μερες στις 8 να κλαιει για φαι.. Ειναι οπως μαθανε.. Εκεινος ανεβαινει παντου κανει ζημιες, δαγκωνει και δεν εχει ορια εν αντιθεση με τη μικρη που ειναι σε ολα της λεπτεπιλεπτη και δεν κανει ζημιες..:rolleyes:
Και να φανταστεις τον Χαρη τον πηραμε 2 μηνων αλλα ηδη ειχε διαμορφωσει χαρακτηρα και τη μικρη την πηραμε στους 3 μηνες..
Αμα θες εστω να γλιτωσεις τα δαγκωματα παρτου παρεα.. Εγω ηρεμησα απο τοτε με τη μικρη αφου δεν κυνηγαει πλεον εμενα αλλα εκεινη!:D
Αυτα απο μενα.. Ελπιζω να σε βοηθησα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρία, εγώ προκειμένου να γλιτώσω το πρωινό ξύπνημα για φαγητό τους βάζω αποβραδίς λίγο περισσότερες κροκέτες, ώστε να 'χουν να τσιμπολογήσουν αν ξυπνήσουν νωρίς. Πιάνει, γιατί κανένα από τα δύο δεν είναι τόσο λαίμαργο ώστε να εξαφανίσει ό,τι υπάρχει στο πιάτο. Αν είναι κι ο Μέλας έτσι, δοκίμασέ το.;)

Αμα θες εστω να γλιτωσεις τα δαγκωματα παρτου παρεα.. Εγω ηρεμησα απο τοτε με τη μικρη αφου δεν κυνηγαει πλεον εμενα αλλα εκεινη!:D

Σε ευχαριστώ Αντωνία μου, το σκεφτόμαστε το δεύτερο γατάκι, αλλά είναι δύσκολο γιατί και ανάποδος είναι ο Μέλας και δεν θέλει ούτε να δει άλλο ζώο, αλλά και από άποψη φροντίδας... Εγώ θα το ήθελα, αλλά φοβάμαι την προσαρμογή τους...

Μαρία, εγώ προκειμένου να γλιτώσω το πρωινό ξύπνημα για φαγητό τους βάζω αποβραδίς λίγο περισσότερες κροκέτες, ώστε να 'χουν να τσιμπολογήσουν αν ξυπνήσουν νωρίς. Πιάνει, γιατί κανένα από τα δύο δεν είναι τόσο λαίμαργο ώστε να εξαφανίσει ό,τι υπάρχει στο πιάτο. Αν είναι κι ο Μέλας έτσι, δοκίμασέ το.;)

Ο Μέλας τρώει πολύ γρήγορα και λαίμαργα και πεινάει και αφού φάει (του δίνουμε 2 γευματα ανά 12 ώρες, τρεις χούφτες γατοτροφή, ο φίλος μου λέει πως τον ταϊζουμε πολύ... όλο λέω να ρωτήσω την συνιστώμενη ποσότητα για κοντά 2 κιλά γάτο και όλο ξεχνιέμαι). Χτες του σπάσαμε το βραδυνό και του δώσαμε και στις 2:30, μπας και δε λυσσάξει σήμερα, αλλά αυτός το χαβά του :/:

Ο Μέλας τρώει πολύ γρήγορα και λαίμαργα και πεινάει και αφού φάει (του δίνουμε 2 γευματα ανά 12 ώρες, τρεις χούφτες γατοτροφή, ο φίλος μου λέει πως τον ταϊζουμε πολύ... όλο λέω να ρωτήσω την συνιστώμενη ποσότητα για κοντά 2 κιλά γάτο και όλο ξεχνιέμαι).
Τη συνιστώμενη ποσότητα με βάση το βάρος τη γράφουν οι περισσότερες γατοτροφές πάνω στη συσκευασία. Αλλά ο Μέλας μωρέ είναι στην ανάπτυξη, το ότι πεινάει τόσο πολύ μάλλον σημαίνει ότι τη χρειάζεται την παραπάνω ενέργεια. Μην είστε τόσο αυστηροί με τη διαίτά του από τώρα, μικρό παιδάκι είναι...:baby::rolleyes:

Πάντως εγώ με την Κλειώ όταν έπαιζε άγρια και ειδικά όταν δάγκωνε της έπαιρνα το ένα μπροστινό ποδαράκι και της το έβαζα στο στόμα και το έκλεινα και ένιωθε τον πόνο αυτού που έκανε και όταν ήταν άγρια την ψέκαζα και την φυσούσα στο πρόσωπο !!!!! σε αυτήν έπιασε .......

Όσο για το φαί της έβαζα μπόλικο στο μπώλ της το βράδυ τόσο που δεν μπορούσε να το φάι όλο!!!!!

Αυτό έκανα εγώ τώρα φυσικά κάθε γατάκι έχει τον δικό του χαρακτήρα!!!!!!

Πάντως θα την βρεις την άκρη με υπομονή και αγάπή όλα θα πάνε καλά!!!!!!

Τη συνιστώμενη ποσότητα με βάση το βάρος τη γράφουν οι περισσότερες γατοτροφές πάνω στη συσκευασία. Αλλά ο Μέλας μωρέ είναι στην ανάπτυξη, το ότι πεινάει τόσο πολύ μάλλον σημαίνει ότι τη χρειάζεται την παραπάνω ενέργεια. Μην είστε τόσο αυστηροί με τη διαίτά του από τώρα, μικρό παιδάκι είναι...:baby::rolleyes:

:lol::lol::lol: Στον Κρητίκαρο μπαμπά πες τα... Που μου φωνάζει μην τον παραταϊσω και του τον παχύνω τον νίντζα του... :cool::lol: Άσε που του τα'χω και μαζεμένα γιατί δεν ήθελε και δεν θέλει άλλο γατάκι και μας έχει φάει ο έφηβος πάνθηρας ζωντανούς... :confused::lol: και αν είχαμε πάρει κι άλλο απ'την αρχή θα προσαρμόζονταν και τα δύο εύκολα και δεν θα'χαμε αυτά τώρα...

λυπάμαι που σας ταλαιπωρούμε..λοιπόν πρώτον το ξέρω οτι ειναι δύσκολο να τον αγνοείτε οταν φωναζει και χτυπαει την πορτα αλλα καντε το ειναι σωτήριο. (χρειαζεται υπομονή και θα περάσει και με τον καιρο οταν δεν θα βλεπει αποτελεσμα αλλα και μεγαλώνοντας θα μαθει τις διαδικασίες του σπιτιού του)
Δεύτερον, δεν υπαρχουν συνιστώμενες ποσότητες. Το πιατακι του πρεπει τώρα και μεχρι τη στείρωση να ειναι συνέχεια γεμάτο, εκτός αν συντρέχει καποιος αλλος λογος υγείας. Καντο και θα με θυμηθείς.
Τωρα για το οτι το παιχνιδι του ειναι επιθετικό, θα δεις τι φοβαται περισσότερο (κάποιο ήχο που θα γίνεται αμέσως μόλις κανει κατι κακό, απομονωση για λίγο σε καποιο δωματιο, ή κλείσιμο για λίγο στη γατοφόρο..η καποιο που θα βρειτε εσείς..ας πουμε ο Τσε παντα φοβοταν τους πολυ μπασους ήχους και τον μαλωνα έτσι). Παντως σε καθε περίπτωση πιστευω οτι θα ηρεμήσει σιγα σιγα σε κανενα μήνα αλλωστε θα στειρωθεί οποτε θα δεις σιγα σιγα και αλλη συμπεριφορά...ίσως ακόμη νομίζει οτι θα πρεπει να αμυνθει "παίζοντας" σιγα σιγα θα μαθει... λιγο υπομονή ..και να μην τον λυπασαι οταν τον βαζεις τιμωρία..(είπε η Μητερα του Τσεης)

Γενικά είναι άγριο γατάκι, δεν γουργουρίζει παρά όταν τρώει, δεν θέλει πολλά χάδια και ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ. Έτσι έχει μάθει να παίζει, όμως εμείς υποφέρουμε. Έρχεται στα πόδια σου και λες "τί ωραία" θέλει χαδάκια... Με το που τον ακουμπήσεις αρπάζει το χέρι σου και το κάνει καλοκαιρινό :confused::lol: Τον μαλώνουμε (με τους "τρόπους" της μάνας του), τον αγνοούμε, τον διώχνουμε, τίποτα αυτός, ξανά μανά τα ίδια...
Δεν του θυμώνουμε γιατί αναγνωρίζουμε πως έτσι έχει μάθει το γατί, είναι και στην εφηβεία 5 μηνών, οπότε κλαύτα Χαράλαμπε. Οπότε είπαμε θα του κόψουμε τα νύχια... Του τα κόψαμε χτες, και από εκείνη την ώρα δαγκώνει περισσότερο και πιο δυνατά :blink::blink::blink:
Να του βγάλουμε και τα δόντια??? Αστειεύομαι :/:κοντεύει να γκρεμίσει την πόρτα.
Τελικά ο Μέλας είναι τάλε-κουάλε ο Beeb στην αντίστοιχη ηλικία!!
Το άγριο παιχνίδι μειώνεται αν παίζετε μαζί του πολύ περισσότερη ώρα απ' όση συστήνεται. Εγώ, για να καταφέρω να κοιμηθώ, διότι εκτός από το αεικίνητο ο Beeb είχε και το ακοίμητο, έπαιζα με το γατί εξαντλητικά για 1-2 ώρες κάθε βράδυ πριν τον ύπνο. Υπήρξαν και φορές που ο Beeb έπεφτε για ύπνο ξερός από την κούραση.
Τα νύχια να επιδιώκετε να του τα κόβετε όταν είναι αγουροξυπνημένος και μαχμουρλής, με πολλά γλυκόλογα και καλοπιάσματα. Εγώ έτσι μόνο καταφέρνω να του τα κόψω. Και μην το βάζετε σκοπό να του τα κόψετε όλα με τη μία επειδή "έτσι πρέπει". Όσα σας αφήσει χωρίς να αγριέψει. Εννοείται πως του κόβετε τα νύχια μόνο των μπροστινών ποδιών του, όχι των πίσω.
Το δάγκωμα το είχε (και το έχει!) κι ο δικός μου. Όταν δαγκώνει, τον παίρνω σηκωτό χωρίς να του μιλάω και τον κλείνω στο μπάνιο για 10-15 λεπτά. Ελπίζω ότι έτσι θα μάθει!
Για το γρατσούνισμα, όπως έχει απλωμένο το χέρι του με τα νύχια προτεταμένα για να γρατσουνίσει, του δίνετε πανάλαφρα χτυπηματάκια στο κάθετο. Ενοχλείται και μαζεύει τα νύχια. Θα προσπαθήσω να το πάρω σε βίντεο και να το ανεβάσω στο youtube, γιατί αν δεν το δεις δεν μπορείς να το καταλάβεις ακριβώς. Επίσης, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην παίζετε μαζί του με γυμνά χέρια. Μόνο με παιχνίδια (μόνα τους ή δεμένα σε σπάγκο).
Όσο για το νιαούρισμα για φαϊ, δοκιμάστε να αλλάξτε τις ώρες ταϊσματος. Εγώ το τελευταίο γεύμα της μέρας τους το δίνω κατά τις 10 το βράδυ. Ο δε Beeb έχει πάντα διαθέσιμες κροκέτες στο πάνω μέρος της βιβλιοθήκης όπου τρώει (γιατί η Άσπρη τρώει μόνο ειδικές τροφές). Επίσης δεν κλείνω την κρεβατοκάμαρα. Τα γατιά κοιμούνται μαζί μου.
Και υπομονή! Μεγαλώνοντας θα σοβαρέψει! Ο Beeb ήδη έχει φοβερή διαφορά προς το καλύτερο. Το ζόρι θα είναι περίπου μέχρι να χρονίσει, τουλάχιστον για τον Beeb έτσι ήταν.

Για τις δαγκωματιές δεν ξέρω τι να σου πω δεν έχω εμπειρία σε κάτι τέτοιο.
Όσο για το πρωινό ξύπνημα τυχερή είσαι το Σιντί μας μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ αλλαγής σπιτιού... αρχίσαμε να παθαίνουμε εμείς σοκ. Άρχισε να φωνάζει από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι να σηκωθούμε:/:. Σιγά σιγά όμως έχει αρχίσει και προσαρμόζεται και μαθαίνει τους δικούς μας ρυθμούς και αυτό έχει πια αλλάξει. Σιγά σιγά και με αγάπη παλιές ή και σε κάποιες περιπτώσεις κακές συνήθειες αλλάζουν. Απλά θέλει υπομονή και να μην του κάνεις το χατίρι να του δίνεις ότι θέλει την ώρα που θέλει.
Και εγώ νομίζω ότι δε χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ αυστηρή στη δοσολογία του φαγητού, άλλωστε είναι στην ανάπτυξη ακόμα το μικρούλι.

Τελικά όλοι είχαμε έναν Μέλα στη γατοοικογένειά μας! :lol:

Εμένα έτσι ήταν ο Σίμπα, ο πορτοκαλένιος πρωτότοκός μου...Κάποτε δεν πίστευα ΚΑΝ ότι θα έρχεται να κοιμάται πάνω μου (και πάνω σε όλους μας εδώ που τα λέμε, με ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά χαχαχα...) διότι ήταν τόσο άγριο γατί που είπα πάει...θα είναι μία ζωή έτσι (ο κύριος Πάνος από τον Αίλουρο τον λέει "ο ΥΠΕΡ γάτος" διότι τα έχει όλα στο ΥΠΕΡ.. :lol: Όταν ήταν μωρό ακόμη, πριν τον στειρώσω, μου είχε κάνει το δεξί χέρι...ας μην πω πώς... Κρεμιόταν επάνω του, όπως οι εκπαιδευτές με τα σκυλιά που τους μαθαίνουν να επιτίθενται σε κακοποιούς... Μόλις το ειχε δει ο κτηνίατρος, όμως, μου είπε ότι τον κακομαθαίνω και ότι δεν θέλει να ξαναδεί το χέρι μου έτσι και να παίζουμε άλλα παιγνίδια, να τον ξεθεώνω και σιγά-σιγά να μάθει πως το χέρι δεν είναι παιγνίδι... Έτσι κι έγινε...Σιγά-σιγά άλλαζε συνήθειες, και ιδίως μετά τη στείρωση (όχι ότι τώρα δεν κάνει σαν παλαβό και σεληνιασμένο, χαχαχαχα...) έγινε πιο παιγνιδιάρης (όπως όλα βέβαια) και λιγότερο επιθετικός...Και τα καινούργια γατιά που του φέρναμε απανωτά στο χώρο του , μέχρι που αδιαφορούσε κιόλας...Και εξακολουθεί να αδιαφορεί και θέλει να παίζει μόνος του, :lol: Βασιλιάς με τα όλα του...Εξ' ου και το Σίμπα...:P

Το πρωί , ακόμη κι αν στις 4.30 τα ξημερώματα έχουν φάει κάτι (που συνήθως το αποφεύγω διότι δεν θέλω να υπερβαίνω τις ημερήσιες ποσότητές τους), θα μας ξυπνήσουν πάραυτα για μαμ... Αυτό λέει το ρολόι τους... Οπότε πάντα κάποιος θα σηκωθεί για να τους βάλει διότι αρχίζουν τα νιαουρητά, έρχονται στα κρεβάτια (όσα δεν κοιμούνται μαζί μας αλλά και αυτά που κοιμούνται, lol) κάνουν τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για να ξυπνήσουμε... Πρέπει να βρείτε και σεις το ρυθμό σας και τις συνήθειές σας σιγά-σιγά...

Ναι, ένας ευγενικός Κίκης είναι....:P

Μπορώ να πω, μετά απο αυτά που είδα, οτι με μια ΠΑΡΕΑ μάλλον θα βελτιωθεί η κατάσταση.;)

εγώ μπορώ να πώ ότι ο πρίνς δεν κοιμάται καθόλου το βράδυ. και φροντίζει να μην κοιμάται κανείς μέσα στο σπίτι. Ποιος χρειάζεται εξάλλου ύπνο; ¨οχι βέβαια τα δικά μου τα γατιά που στις 3 το πρωί κυνηγιόνται. κουβαλάν ποντικάκια στο κρεβάτι (αυτά του τζάμπο) να τους κουνήσω. μπαλάκια κλπ.... Και πεινάνε μόλις βγεί ο ήλιος. (χαράματα το καλοκαίρι. πιο αργά το χειμώνα) :) ότι και να κάνω μόλις βγει ο ήλιος έχουν δεν έχουν φαγητό στο πιάτο ο κύριος ουρλιάζει για να ανοίξω τα μάτια μου να τον ταϊσω..

εγώ μπορώ να πώ ότι ο πρίνς δεν κοιμάται καθόλου το βράδυ. και φροντίζει να μην κοιμάται κανείς μέσα στο σπίτι. Ποιος χρειάζεται εξάλλου ύπνο; ¨οχι βέβαια τα δικά μου τα γατιά που στις 3 το πρωί κυνηγιόνται. κουβαλάν ποντικάκια στο κρεβάτι (αυτά του τζάμπο) να τους κουνήσω. μπαλάκια κλπ.... Και πεινάνε μόλις βγεί ο ήλιος. (χαράματα το καλοκαίρι. πιο αργά το χειμώνα) :) ότι και να κάνω μόλις βγει ο ήλιος έχουν δεν έχουν φαγητό στο πιάτο ο κύριος ουρλιάζει για να ανοίξω τα μάτια μου να τον ταϊσω..

:lol::lol::lol::lol:

Πες μου, μετά τις 12 (λες και καταλαβαίνουν τα ευλογημένα!) δεν γίνεται ο κακός χαμός; To είχα πει στο γιατρό παλιά και μου είπε ότι έτσι συμβαίνει διότι τα γατιά είναι νυκτόβιοι κυνηγοί....Εγώ θα συμπλήρωνα νυκτόβια αεροπλάνα διότι το βράδυ περνάνε το σαλόνι και τα λοιπά δωμάτια συν τις σκάλες για πίστα αεροδρομίου και...έτοιμοι για απογείωση!!!! (Και η μαμά μας - η γιαγιά, δηλαδή, των γατιών, :lol: ) στα πρόθυρα νευρικής κρίσης... χαχαχαχαχα...

έτσι είναι και τα δικά μου...

αρχικά παίζουν όπότε ακούς διάφορα ντουπ γδουπ μπαμ μπουμ κλπ..

εν συνεχεία όταν κουράζονται και προλαβαίνω και πέρνω έναν υπνάκο ο κύριος πρίνς πηδάει στο κρεβάτι και μέχρι να βολευτεί με τυρανάει.

Αργότερα μόλις η κοντέσα μας βαρεθεί νακάθεται μόνη της στο σαλόνι πηδάει και αυτή στο κρεβάτι (υπ'οψην έχω προλάβει και έχω ξανακοιμηθεί)....

ΕΚείνη την ώρα ο πρίνς θυμάται ότι είναι εισβολέας η άλλη και αρχίζει να ξεφυσάει να κάνει πχχχχχχχχχχχχχ και μετά από λίγο παίζουν φάπες....... αρχίζουν τα μιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααου και αναγκάζομαι να σηκωθώ να τα βγάλω από την κρεβατοκάμαρα να κλείσω την πόρτα και να ξανα ξαπλώσω οπότε και ξαναρχίζει το κυνηγιτό και τα γδουπ μπαμ μπουμ ντουπ...

ε μετά απο λίγο ξημερώνει ο θεός την ημέρα και το τέρας μου πηδάει στην πόρτα πάνω μέχρι που την ανοίγει (με πολλά γντουπ) και μετά αρχίζει η γκρίνια σήκω πεινάω....

Και ο Μέλας σεληνιάζεται μετά τις 12 και ξενυχτάω να τον παίζω... :(

Σήμερα πάλι ο Μέλας βάραγε την πόρτα στις 7:35, κι ας ήταν γεμάτο το μπολάκι του :/::lol::lol::lol: Αλλά δεν πειράζει, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κοιμήθηκα, γιατί είχα μια μικρή να γουργουρίζει ασταμάτητα και κατά το ξημέρωμα να προσπαθεί να με βυζάξει :redface:
Ναι, ναι ναι... Ο Μέλας μας απέκτησε αδερφούλα :up::up::up:
Μία μικρή Σιαμεζούλα 2 μηνών, που τον κανει να εξαφανίζεται από το φόβο του :confused::lol::lol::lol: Αλλά περισσότερα στο θέμα της :)

Ελπίζω τώρα που απέκτησε αδερφούλα και παίζει να μάθει να μην είναι τόσο επιθετικός τουλάχιστον, γιατί η μικρή κυρία τον αγριεύει πολύ όταν το παρακάνει και πιστεύω σιγά σιγά να τον εκπαιδεύσει να είναι πιο "ευγενικός" :P:lol:

Ωραία! :up::up::up::up:
Η πιτσιρίκα μάλλον θα τον βάλει σε σειρά! Βάλε και καμιά φωτό να τη δούμε, ναι;

Ωραία! :up::up::up::up:
Η πιτσιρίκα μάλλον θα τον βάλει σε σειρά! Βάλε και καμιά φωτό να τη δούμε, ναι;

:):):):):):up::up::up::up::up:
Το θέμα της πιτσιρίκας είναι εδώ
Φωτογραφίες, αν πετύχω πόζες, το βράδυ :)

1. Για τα αγρια χαδια δοκιμαστε το εντονο Μη και την αποσυρση του ποδιου και το ψεκασμα. Χρειαζεται να το μαθει αποτελεσματικά τα μεχρι τωρα μέσα ειναι απαλα δεν πιανουν στο δικο του χαρακτήρα, εξίσου δινετε του ενα αρκουδάκι να βγαζει το αχτι του οταν βλεπετε οτι παει για το πόδι και ψεκαστε τον αν παει να κατευθυνθει στο πόδι.

2. Τοποθετειστε τροφη μονιμα στοπώλ του ετσι θα τρωει οταν πειναει. Συντομα ομως θα διαπιστωσετε οτι μπορει να γρατσουναει τη ποστα για να παρει τρυφερότητα. Τοτε η θα σκεφτειτε να κοιμαται μαζι σας η να του παρετε ενα δευτερο, εαν δεν μπορειτε τα εξοδα του δευτερου σκεφτειτε το ανδεχομενο να γινετε σπιτι φιλοξενειας για ενα σωματειο η το αδεσποτολογιο ετσι θα εχει πολλα γατακια να παιζει και δεν θα εχετε τα εξοδα τους

Α τωρα διάβασα την καταληξη πολύ χαιρομαι που το αποφασίσατε για δευτερο

πρόσεχε μη ξεσηκώσει τις κακιές συνήθιες του μέλα η μικρή σου.... αντι΄να τον στρώσει αυτή, να την κάνει σα τα μούτρα του :Ρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back