Κάνουν τα σκυλιά ..χαλιά!!!

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
ειμαι γραμμενη στο facebook σε ενα φιλοζωο κυπριακο γκρουπ. μου ηρθε σημερα το ακολουθο μηνυμα:
αγαπητοι φίλοι,
αυτη η διαμαρτυρία ερχεται απο φίλους των ζώων απο ενα αλλο γκρουπ απο το εξωτερικο. Ούτε η ασία ούτε η κίνα σκέφτηκε αυτό το εγκλημα..το σκέφτηκαν στη βολιβία ( αν δεν κανω λαθος κεντική αμερική) να σκοτωνουν αδεσποτους σκύλους και να τους κανουν χαλιά...ναι χαλιά!!!
Δύο τερατα πιστεύουν πως ειναι τέχνη το να σκοτώνουν σκυλιά και να τα κανουν χαλιά...
δείτε το σχετικό γκρουπ https://www.facebook.com/note.php?note_id=146946965953&comments=
και υπογραψτε την διαμαρτυρία https://www.thepetitionsite.com/1/dog-carpets-are-not-art-but-murder
για να σταματήσει αυτο το εγκλημα εναντια των αδεσποτων γιατι που ξερετε οπως παμε ισως καταλήξει αυτη η ιδέα σε όλες τις χωρες που εχουνε αδεσποτα ακομα και στη δικη μας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ειδα κι εγω χθες κι εκανα κοινοποιηση μια διευθυνση για παραπονα,τι αλλο θα δουμε,καθε μερα και μια καινουρια μαλ....α!:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

333008-1254866382-main.jpg
κοιταξτε εδω πραγματα:down:τι ειναι αυτα που ακουω και βλεπω η φιλογατη:confused::blink::/:

μακάρι αυτό το μαρτύριο να τελειώσει το σηντομότερο:(

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

δεν το πιστευω και το θεορουν τεχνη η μακακες να σκοτονουν αδεσποτα σκηλακια και να τα κανουν χαλια να ρωτησω κατι αυτες οι τιγρης χαλια ειναι απο τιγρης?????????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back