Κάποιος/α να ξέρει από ενέσεις στη Σαρωνίδα;

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Μια γειτονισα και εγω φροντιζουμε απο το καλοκαιρι εν νεαρο σκυλι, ενα πραγματικο διαμαντι. Ρωησαμε δεξια και αριστερα αν ενδιαφερεται κανεις. Δεν παρουσιαστηκε ενα αξιοπιστο ατομο και εκτος απο σπιτι, φαγητο και εμβολιο φυσικα, αποφασησαμε να του κανουμε μια εξεταση αιματος. Χθες με πηρε ο κτηνιατρος μου που δεν ειναι στην Σαρωνιδα οτι εχει Καλαζαρ Ο Jack σε πολυ χαμηλο επιπεδο. Μεχρι να βγουν οι εξετασεις για τα νεφρα του δινουμε Ζιλαπουρ, το προβλημα ειναι οταν θα ξεκιναμε τις εννεσεις, εγω δεν μπορω τις εννεσεις ουτε η γειτονισα μου, δεν καθεται ο σκυλος ευκολα στο αμαξι και δεν θελω να παω στο κτηνιατρο στην Σαρωνιδα αυτη την στυγμη που αλλος ασχολειθηκε . Αν καποιος ξερει και εχει την διαθεση να το κανει, θα ηταν μεγαλη βοηθεια για μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P2070622.jpg
    P2070622.jpg
    171,1 KB · Εμφανίσεις: 41
Ούτε εγώ τις μπορώ τις ενέσεις, όταν όμως χρειάστηκε η γατούλα μου καθημερινές υποδόριες ιντερφερόνης, αναγκάστηκα να μάθω γιατί ήταν πολύ άρρωστη για να την ταλαιπωρώ με πήγαινε-έλα στον κτηνίατρο. Την πρώτη φορά μου έδειξε ο κτηνίατρος και τις επόμενες τις έκανα μόνη μου. Η πρώτη ήταν η δύσκολη (έτρεμε το χέρι μου από το άγχος), αλλά μετά το παίρνεις το κολάι, δεν είναι τίποτα. Το ίδιο φαντάζομαι θα 'ναι και με το σκυλάκι. Αν σας δείξει μια φορά ο γιατρός, μετά θα μπορείτε να τις κάνετε εσείς. Το σημαντικότερο tip είναι να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις, χωρίς να διστάζεις, για να μη δώσεις χρόνο στο ζωάκι να φοβηθεί και να αντιδράσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ φοβόμουν στην αρχή αλλά έμαθα..
Αποφασιστικότητα.:redface:

Απάντηση: Κάποιος/α να ξέρει από ενέσεις στη Σαρωνίδα

Κι εγώ το ίδιο χρειάστηκε να κάνω κάποια περίοδο ενέσεις κορτιζόνης στην γατούλα μου αλλά έχω εμβολιάσει και σκυλάκι. Μην φοβάσαι θέλει σιγά σιγά το φάρμακο και δεν πονάνε

Ευχαριστω για τις συμβουλες. Οσο για την αποφασηστικη κινηση, Αρετα, δικιο εχεις, μια μερα ηθελα να βοηθαω τον ανδρα μου που ειχε προβλημα με οτιτιδα βαρια, εκει που κανω εννεση, φοβηθηκα..εχυνα το φαρμακο εξω και μηδεν αποτελεσμα:redface: Θα ειμαι πιο μπροσεκτικη;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back