Κάποιος να βοηθήσει άμεσα!

NTALIA

Νεοφερμένο μέλος

Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Εκ μέρους της yasmin1gr ....
Στο kitchenbar στο λιμάνι της Θεσσαλονικης υπάρχει μια γατούλα εξουθενωμένη με τα τρια μωρά γατιά της!Η μαμά γάτα δεν είναι σε καλή κατάσταση απο την γέννα και τους γάτους που παραμονεύουν και χρειάζεται οπωσδήποτε στείρωση!Οποιος-α μπορει να περνάει απο εκεί να τα ταίσει και να στειρώσει την μαμά γάτα!Βοηθήστε τα όσο μπορείτε σας παρακαλώ ο καθένας ας προσφέρει ότι μπορεί....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεσα στο λιμανι???????? και εξω απο κιτσεν??? αν ξερεις καποια λεπτομεια πες μας
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έβαλα και αλλού.

Μεσα στο λιμανι???????? και εξω απο κιτσεν??? αν ξερεις καποια λεπτομεια πες μας
ευχαριστω
Η yasmine μου είπε οτι είναι ένα μπαράκι στο λιμάνι το οποιο δεν τα ταίζει καθόλου!
Σ ευχαριστώ πολύ julia!

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθεί κάπου αλλού αφού τα πράγματα ειναι επικίνδυνα εκεί;

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθεί κάπου αλλού αφού τα πράγματα ειναι επικίνδυνα εκεί;
Κι εγώ μαζί σου οπότε αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήταν υπέροχο!
Εγώ μένω 200και χιλιόμετρα μακριά απο Θεσσαλονίκη οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά μόνο να σας ενημερώσω γιατί ξέρω πόσο πολύ αγαπάτε τις γάτες!

Τωρα εβαλα internet , λοιπον η γατουλα συμφωνα με κτηνιατρο που πηγαμε να πιουμε καφε μαζι ηταν σχετικα εξουθενωμενη και ειχε 3 αρσενικα γατακια που αν και μεγαλα ακομα τη βυζαιναν εαν καποιος ειναι στο κεντρο ( ντενταντμαιντ μηπως εσυ?) η ενδιαφερεται να πληρωσει την στειρωση τους σε πολυ φτηνη τιμή θα ηταν καλο. Δυστυχως εγω τρεχω με εγκλωβισμενα γατακια και υιοθεσιες.
Ακομα καλυτερο θα ηταν οποιος παει κατα κει για ποτακι να αφηνει καμμια ξηρη τροφουλα γιατι ο σεφ λεει οτι τα ταιζει αλλα ηταν πολυ αρνητικοι στο να τα ταισει κανεις και μαλλον το ειπαν επιτηδες. Εμεις παραγγειλαμε κανονικα πιατα μ κρεας και τους τα δωσαμε γιατι το καταστημα αρνηθηκε να μας δωσει λιγα αλλαντικα και τυρακια και να τα χρεωθουμε κι ετσ αναγκαστηκαμε να παρουμε πιατο ( ειναι κι ακριβο δε συφερει). Τα μικρα ριχτηκαν στο μαμ με λαχταρα κα προσπαθησα να δωσω και στη μαμα. Για να εχει γεννησει προφανως υπαρχουν και γατοι. Οποιος παει τα μικρα ειναι γυρω απο την εισοδο του μαγαζιου η ακριβως απεναντι και σε ψιψιψι και φαι τρεχουν σε λιγα λεπτα .

Αν κανεις διαθετει αυτοκινητο και διαθεση μπορω να βοηθησω.

Ευχαριστώ μαρια( η μαρια ειναι η υπευθυνη αγγελιων της γατοομαδας παρεπιπτόντως, χρυσο κοριτσι)

Συνημμένα

• GetAttachmentCAPMQAN5.jpg
    GetAttachmentCAPMQAN5.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • GetAttachmentCAB9S0ZB.jpg
    GetAttachmentCAB9S0ZB.jpg
    34 KB · Εμφανίσεις: 39

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back