Κάποιος να με διαφωτίσει!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

silvia1

Νεοφερμένο μέλος

Η silvia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
εχω μια θηλυκια γατουλα που μολις εκλεισε τους 4 μηνες. σημερα το πρωι ανακαλυψα αιματα πανω στην κουβερτουλα που κοιμοταν. απο οτι ειδα δεν εχει χτυπησει πουθενα. ειναι δυνατον αυτο να ηταν περιοδος η κατι τετοιο? και η συμπεριφορα της επισης ειναι λιγο διαφορετικη.. εχει γινει πολυ χαδιαρα και νιαουριζει λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως είναι καλύτερα να την πας μια βόλτα απ' τον γιατρό της... Είναι λίγο παράξενα όλα αυτά για ένα γατάκι μόλις 4 μηνών.

Περαστικά σας! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω μια θηλυκια γατουλα που μολις εκλεισε τους 4 μηνες. σημερα το πρωι ανακαλυψα αιματα πανω στην κουβερτουλα που κοιμοταν. απο οτι ειδα δεν εχει χτυπησει πουθενα. ειναι δυνατον αυτο να ηταν περιοδος η κατι τετοιο? και η συμπεριφορα της επισης ειναι λιγο διαφορετικη.. εχει γινει πολυ χαδιαρα και νιαουριζει λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο..

αδιαθεσία είναι,,, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ;)

Θα συμφωνήσω.. είναι λίγο μικρή και σπάνιο να είναι οίστρος... και δεν υπάρχουν αίματα .....στην περίοδο όπως στα σκυλια. :)

Οι γάτες δεν έχουν περίοδο. Δες εδώ.
Το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο μικροτραυματισμό η γατούλα σου. Αν δεν παρουσιάζει άλλη αιμορραγία, μάλλον δεν είναι τίποτα σοβαρό.:)

Ναι αυτό ηθελα να γραψω... ΔΕΝ υπάρχει περίοδος , οπότε ούτε αίματα... :redface:

Συμφωνώ με τη Zbeebz, καλύτερα να τη δει ο κτηνίατρος για καλό και για κακό. Το ότι έχει αλλαγές και στη συμπεριφορά της μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεται ενόχληση ή πόνο. Θα έλεγα να μην το αφήσεις στην τύχη, πήγαινε να το κοιτάξεις.
(Στην άμμο της πηγαίνει κανονικά; Το αίμα θα μπορούσε ίσως να προέρχεται κι από τα ούρα, αν έχει ουρολοίμωξη ή κάτι τέτοιο...):hmm:

Συμφωνώ με τη Zbeebz, καλύτερα να τη δει ο κτηνίατρος για καλό και για κακό. Το ότι έχει αλλαγές και στη συμπεριφορά της μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεται ενόχληση ή πόνο. Θα έλεγα να μην το αφήσεις στην τύχη, πήγαινε να το κοιτάξεις.
(Στην άμμο της πηγαίνει κανονικά; Το αίμα θα μπορούσε ίσως να προέρχεται κι από τα ούρα, αν έχει ουρολοίμωξη ή κάτι τέτοιο...):hmm:

και γιατί η δικη μου γάτα έχει περίοδο????? με πολύ λιγο αίμα?? ισως ειναι αυτα τα υγρα που αναφέρεται στο αλλο θεμα. χωρις να εχω ιδιαίτερη γνωση πανω σε αυτο η δικη μου ειχε αυτα τα υγρα περιπου 3-4 μερες και κανονικα φαινόταν οτι μετα απο αυτο το διάστημα ειχε τα χαρακτηριστικά που αναφερονται παραπανω..δλδ περισσότερο νιαουριτο και περισσότερο χαδιάρα...μεχρι που εστηνε και κωλο στη σκυλα μου
και μάλιστα και αυτής της ηρθε αρκετά νωρίς

Μάλλον είναι οίστρος.. Που δεν έρχετε κάθε μήνα.. Εσένα κάθε μήνα το παθαίνει αυτό?? (για την γάτα λέω) :hmm:

Και στον οίστρο μπορεί, και είναι και συχνό να υπάρχουν υγρά.. σκουρόχρωμα.. μοιάζει με αίμα.. αλλά είναι μια δυο σταγόνες και ούτε. Αν πάλι ζευγρώσει...(πολύ) έχουμε άλλα. Αλλά δεν είναι της παρούσης. :)

Γενικά όμως η γατα τα καθαρίζει μόνη της αμέσως, και ούτε τα καταλαβαίνουμε αν δεν είμαστε συνέχεια απο πάνω.

Μάλλον είναι οίστρος.. Που δεν έρχετε κάθε μήνα.. Εσένα κάθε μήνα το παθαίνει αυτό?? (για την γάτα λέω) :hmm:

μια φορα το εχει παθει αυτο το κακό :cool: και λογω αυτου πιστευα οτι συμβαινει στο ιδιο χρονικο περιθώριο με τα σκυλια..

οκ ευχαριστω παιδια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back