Κάρβουνο ;;;;

Deadendmind

Νεοφερμένο μέλος

Ο Deadendmind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Καθε φορα που ζωγραφιζω σπιτι μου με καρβουνο, η Μονικα εξτασιαζεται !!! Μολις το παρει χαμπαρι, ερχεται στα ποδια μου, αρχιζει να κυνηγαει το καρβουνο στο χαρτι, προσπαθει να το δαγκωσει, κυλιεται πανω στη παλεττα που ξυνω το καρβουνο και γινεται... μαυρη !!!

Γενικα την βαζω σε αλλο δωματιο, αλλα θα ηθελα να ξερω αν το καρβουνο αποτελει καποιο κινδυνο για την υγεια της..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο επικίνδυνο είναι το κάρβουνο για τους ανθρώπους, άλλο τόσο είναι και για τις γάτες να το εισπνέουν κλπ. Κίνδυνος, φαντάζομαι υπάρχει, αν στην προσπάθειά τους να καθαριστούν, το γλύφουν και το καταπίνουν. Η Μπασσέτ μου τις προάλλες, κυνηγώντας ένα ζουζούνι, μπήκε στο τζάκι, πήδαγε στα τοιχώματα να πιάσει το ζουζούνι, με αποτέλεσμα, να ξύσει μουτζούρα και να γίνει μες τη μαυρίλα. Την ανακάλυψα το άλλο πρωί, σκέτη καρβουνιάρισσα. Όλο και κάτι θα είχε γλύψει όλη νύχτα φαντάζομαι, αλλά, δεν έπαθε τίποτα. Εσύ, καλά κάνεις και απομακρύνεις τη Μόνικα. Να ξέρεις, όμως, ότι οι γάτες τρελλαίνονται με τα χράτς χρουτς που κάνει το μολύβι, κάρβουνο κλπ πάνω στο χαρτί. Εγώ, πλέον, για να δουλέψω με χαρτιά, στυλό και τα τοιαύτα εκτός γραφείου, έχω δίπλα μου το ψεκαστήρι με το νερό. Μόλις πλησιάζει η Μπασσέτ με τα αυτιά της πίσω να τα αρπάξει, απλώς της το δείχνω και γκρεμοτσακίζεται να φύγει. Θυμάται που της ψέκασα δύο φορές τα μούτρα σε ανάλογη περίπτωση. Τρίτη δεν υπήρξε .Το έμαθε το μάθημάτης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σου λεει το παιδί και δεν καταλαβαίνεις "όχι άλλο κάρβουνο"
δοκιμασε και αλλες τεχνοτροπίες βρε παιδι μου:lol::D
Παντως σοβαρα τώρα δοκιμασε την μεθοδο της Ελενης..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back