Κάταγμα επιφυσιόλυσης. Kόστος αποκατάστασης;

AggelikiX

Νεοφερμένο μέλος

Η AggelikiX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Γεια σας! Το γατάκι μου με κάποιο τρόπο κατάφερε μεσα στο σπιτι μόνο του να σπάσει το πίσω ποδαρακι του. Ο κτηνιατρος μου είπε ότι είναι κάταγμα επιφυσιόλυσης και χρειάζεται χειρουργείο αλλά ο ίδιος δεν αναλαμβάνει. Μου σύστησε κάποιον ο οποιος μου ζητά πάνω από 600 ευρώ. Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν δυστυχώς να δώσω τέτοιο ποσόν. Γνωρίζει κανείς να με ενημερώσει σχετικά με τιμές που παίζουν και που μπορώ να το κάνω "οικονομικά" χωρίς να διακινδυνεύσω την υγεία του γατιού μου. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κάταγμα επιφυσιόλυσης κόστος αποκατάστασης;

Καλησπερα.Δεν γραφεις σε ποια περιοχη μενεις.Σου βαζω τη λιστα με τους κτηνιατρους γενικα,εδω,οπου μεσα υπαρχουν και ορθοπεδικοι(αν ειναι αυτη η ειδικοτητα που πρεπει:redface:).Μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις περιπου το κοστος,ωστε να εχεις μια ιδεα.Μακαρι να πανε ολα καλα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back