Κάταγμα στη λεκάνη από πτώση

kaustikos1981

Νεοφερμένο μέλος

Ο Σέργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας.
Ο γατούλης μου ο Όσκαρ (5 χρονών) έπεσε χτες, Κυριακή, από το μπαλκόνι του 2ου. Τον μάζεψα και τον έφερα σπίτι, αλλά ήταν προφανές ότι πόναγε απίστευτα. Έψαξα για κτηνίατρο, αλλά στην Κέρκυρα που είμαι, δεν βρήκα κάποιον διαθέσιμο. Τον άφησα να βολευτεί όμως, και είδα ότι ήπιε νεράκι και κοιμόταν. Πέρασε ήσυχη νύχτα σχετικά, μετακινούταν, με πολύ δυσκολία όμως και έτσι τον άφησα να κρυφτεί κάτω από την ντουλάπα που του αρέσει.
Τον πήγα σήμερα στο γιατρό, του έβγαλε ακτινογραφίες και τελικά είναι άσχημα.
Έχει ένα κακό κάταγμα στη λεκάνη. Το κόκαλο του ποδιού έχει σφηνώσει στη λεκάνη και την πιέζει. Μου είπε ότι χρειάζεται χειρουργείο κατά τη γνώμη του. Ίσως να φτιάξει και μόνο του, αλλά μπορεί να μην κολλήσει καλά και να έχει προβλήματα αργότερα. Επίσης μου είπε ότι στην Κέρκυρα κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια εγχείριση και θα πρέπει να πάω Αθήνα ή Θεσ/νίκη όπου σε ιδιώτη θα μου πάει λέει ο κούκος αηδόνι. Έχει στείλει την ακτινογραφία σε κάποιο γνωστό του στο Πανεπιστημιακό στη Θεσ/νίκη, να του πει αν το αναλαμβάνει.
Γιατί λέει αν δεν μπορεί να πάει τουαλέτα ο γατούλης μου θα πρέπει να τον κοιμήσω....
Δεν ξέρω τι να κάνω... είμαι να σκάσω.
Ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει ένα τέτοιο χειρουργείο; Καμιά συμβουλή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο γατούλης μου έπαθε κάταγμα στη λεκάνη

Καλησπέρα φίλε Σέργιε και λυπάμαι πραγματικά για αυτό που συνέβη στον γατούλη σου. :(
Δεν νομίζω πως αληθεύει πως θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι αν τον χειρουργήσεις σε κάποιο κτηνιατρείο στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη... Αντίθετα από όσα ξέρω στην επαρχία είναι που οι τιμές είναι ανεβασμένες, ενώ Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλά κτηνιατρεία και πρέπει να υπάρχει και ανταγωνισμός μεταξύ τους, ακόμα και στις τιμές.
Και σίγουρα δεν κοιμίζουμε ένα γατί επειδή δεν μπορεί να κάνει την ανάγκη του, οι κτηνίατροι έχουν τρόπο να αδειάζουν την κύστη σε τέτοιες περιπτώσεις και τον διδάσκουν και στους κηδεμόνες των ζώων.
Δεν λέω πως αυτό είναι κάτι που είναι εύκολο να συνεχιστεί για όλη την ζωή του γατιού σου, αν και πολλοί από εμάς θα το κάναμε ευχαρίστως αν η άλλη εναλλακτική ήταν η ευθανασία. Απλά πως μπορεί να γίνεται μέχρι να βρεθεί τρόπος να χειρουργηθεί ο γατούλης σου. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι από εμάς! πολύ λυπάμαι για το γατούλη...κρίμα που συνέβη κάτι τέτοιο... επιπροσθέτως σ' αυτά που είπε η φίλη Βάσω να πω ότι θα μπορούσατε να ρωτήσετε και σε μια φιλοζωική εδώ στην Αθήνα, οποιαδήποτε, όπου συνεργάζονται με αρκετούς γιατρούς και έχουν ειδικές τιμές.

Εύχομαι πραγματικά να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση!

Μια καλησπέρα κι από εμένα που, συμφωνώντας με τα κορίτσια πιο πάνω, θα σου συστήσω επιπροσθέτως να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό το θέμα, όπου μέλη μας αναφέρουν εξειδικευμένους κτηνίατρους που έχουν μείνει ικανοποιημένα από τις υπηρεσίες τους. Μπορείς ακόμα να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους για μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης.
Ας μην απελπίζεσαι με μια πρώτη διάγνωση, πόσο μάλλον αν υπάρχει δυνατότητα η χειρουργική επέμβαση να διορθώσει ακόμα και πλήρως το κάταγμα ώστε να μη χρειαστεί καν να αντιμετωπίσεις το δίλημμα της ευθανασίας.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά για τον Όσκαρ :flowers:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back