Κάτι έχει πάθει!

• Thread starter Thread starter Lins
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Lins

Νεοφερμένο μέλος

Η Lins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Γεια σας!Το χαζογατακι μου κατι εχει παθει.Εδω και 2 μερες οταν φυσαει εξω αυτος αρχιζει να συμπεριφερεται σαν να φοβαται τους θορυβους που κανει ο αερας.Κρυβεται σε σκοτεινα σημεια η ερχεται κατω απο την κουβερτα και χωνει το κεφαλι του μεσα μεσα σε σημειο που αμφιβαλλω αν μπορει να αναπνευσει.Μοιαζει πολυ κατατονικος εκεινες τις ωρες,μας κοιταει με απλανες βλεμμα και ουτε καν κουνιεται,αφου τον κουναω καθε τοσο να δω αν ειναι καλα.Βεβαια συνερχεται και σηκωνεται κανει βολτες κλπ.Αλλα με ανησυχει γιατι δεν το εχει ξανακανει,κι αλλες φορες εχει τυχει να εχει δυνατο αερα και να γινεται ο πανικος εξω,αλλα αυτος καθοταν και χαζευε......:worry::worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μήπως το τρόμαξε κάτι, κάποιος θόρυβος ίσως όταν δεν βρισκόσασταν στο σπίτι και γι'αυτο συμπεριφέρεται έτσι. Αν τρώει κανονικά και παίζει τις υπόλοιπες ώρες νομίζω ότι θα του περάσει σύντομα...εσύ εκείνη την ώρα ας προσπαθείς να του φέρεσαι και να του μιλάς γλυκά..:) (εχω και εγω ενα πολύ φοβιτσιάρη γάτο και ξέρω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κατι εχει παθει!

Ναι κι ο δικος μου απιστευτα φοβητσιαρης ειναι!Τις υπολοιπες ωρες ειναι δραστηριος και με μεγαλη ορεξη οπως παντα.Πολυ ξαφνικη φοβια ομως του προεκυψε....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back