yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το καλυτερο ομως ηταν το ρητο στη πορτα
To serve I disdain
The cat I remain
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το καλυτερο ομως ηταν το ρητο στη πορτα
I do not reign
To serve I disdain
The cat I remain
Πολύ καλό όντως! To serve I disdain, πόσο ταιριαστό σε γάτα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
καλο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι σημαίνει αυτόI do not reign
To serve I disdain
The cat I remain
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Δεν καταδέχομαι να υπηρετώ
Παραμένω η Γάτα
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Όντως πολύ καλό το ρητό
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thundercat
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εσένα θα φρικάρουν στα 7?θέλω να μείνουν σε μονό αριθμό και άρα πρέπει να κάνω 2...και θα γίνουν στο σύνολο 7. Ε, μετά θα φρικάρουν και οι γονείς μου![]()
Γιατί οι δικοί μου είχαν φρικάρει και με το ένα...

thundercat
Νεοφερμένο μέλος

Τους έχω πείσει ότι είμαι καλό παιδί αλλά ελαφρώς "φρίκουλο"

Τελικά τη βρήκα τη λύση. Ταιριάζει καλά κάτω από ένα παλιό τατού μιας λέξης που έχω, οπότε θα γίνει προσθήκη εκεί και θα παραμείνουν 5 τα τατουάζ! No problem
Με βλέπω να πηγαίνω αύριο αν έχει ραντεβού. Τεεεεελεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool