Κάτι καλό στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter yasmin1gr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Καθώς τριγυρνουσαμε σε κατι σοκακια στο μετς με τη ruko το βραδυ πεσαμε σ ενα σιτογατο η μαλλον γατοσπιτο. Παλιο σπιτι με φουντωτες γατες να βγαινουν απο παντου(αιγαιογατες). Οπως βλεπετε παριστανουν τα ααλματα πανω στη πορτα και μια γριζα δε φαινεται αλλα ειναι κατω. Φυσικα με τοσα δειγματα τις καλοταισα.

Το καλυτερο ομως ηταν το ρητο στη πορτα

I do not reign
To serve I disdain
The cat I remain

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• portagat.jpg
    portagat.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 298
Το καλυτερο ομως ηταν το ρητο στη πορτα

I do not reign
To serve I disdain

The cat I remain

Πολύ καλό όντως! To serve I disdain, πόσο ταιριαστό σε γάτα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :up: :up: καλο!!

Δεν βασιλεύω
Δεν καταδέχομαι να υπηρετώ
Παραμένω η Γάτα

Ευχαριστώ:) !
Όντως πολύ καλό το ρητό:up: !

Φοβερό ρητό. Χωρίς πλάκα, σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω tattoo. Το θέμα είναι ότι θέλω να μείνουν σε μονό αριθμό και άρα πρέπει να κάνω 2...και θα γίνουν στο σύνολο 7. Ε, μετά θα φρικάρουν και οι γονείς μου :blink::P

θέλω να μείνουν σε μονό αριθμό και άρα πρέπει να κάνω 2...και θα γίνουν στο σύνολο 7. Ε, μετά θα φρικάρουν και οι γονείς μου :blink::P
Εσένα θα φρικάρουν στα 7?:blink: Γιατί οι δικοί μου είχαν φρικάρει και με το ένα...:lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:
Τους έχω πείσει ότι είμαι καλό παιδί αλλά ελαφρώς "φρίκουλο" :P
Τελικά τη βρήκα τη λύση. Ταιριάζει καλά κάτω από ένα παλιό τατού μιας λέξης που έχω, οπότε θα γίνει προσθήκη εκεί και θα παραμείνουν 5 τα τατουάζ! No problem :happy: Με βλέπω να πηγαίνω αύριο αν έχει ραντεβού. Τεεεεελεια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back