elenidn
Νεοφερμένο μέλος
μήπως ξέρει κανείς γτ μπορεί να το κάνει αυτο ??? να ανησυχώ ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Να χαίρεσαι γιατί έτσι σου δείχνει την αγάπη της και την ευγνωμοσύνη της για ότι κάνεις γι΄αυτήν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
και σου δείχνει την αγάπη της έτσι

χε χε. Οπότε σε πλενει για να σε φροντίσει

vickymoon
Διάσημο μέλος
κ επειδη η γλωσσα του ειναι τραχια σου κανει κ απολεπηση κιολας

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πολυ σχολαστικος με το πλυσιμο του οποτε σου λεει αυτη η μανα γιατι δεν πλενεται? Κατσε να την πλυνω εγω!

Εν τω μεταξυ πλενει και την ζακετα μου, το κινητο μου, την κουβερτα, την Χιονατη (την αλλη γατουλα μου η οποια οταν δεν καθεται ο μικρος νευριαζει!) και γενικα ειναι μανιακος με την καθαριοτητα!

Τωρα να το παρω αυτο ως υπαινιγμο απο το γατι μου οτι ειμαι βρωμιαρα???

vickymoon
Διάσημο μέλος
πιφ κατει βρωμισεΤωρα να το παρω αυτο ως υπαινιγμο απο το γατι μου οτι ειμαι βρωμιαρα???![]()

elenidn
Νεοφερμένο μέλος
πολύ πλάκα έχει παντως γτ η μικρή μου το κάνει αυτό διαρκώς!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=7978
elvenstar
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Όταν ήμουν μικρή, φορούσα το Χειμώνα παντόφλες με γουνάκι γύρω γύρω. Η γατούλα μας, με την οποία είμασταν κολλητές, έτσι και με έβρισκε καθιστή, μου αγκάλιαζε τα πόδια και άρχιζε το πλύσιμο.Γλυψ, γλυψ, γλυψ, γλυψ, γλυψ, γλυψ....μερικές ώρες μετά, έκανα να κουνηθώ, που είχα μουδιάσει το καημένο, και αστραπιαία, από το γουργουριστό γλύψιμο, βρισκόμουνα με τα νύχια της και τα δόντια της μπηγμένα στο πόδι μου. Αουχ!!Ακόμα πονάω και γελάω συγχρόνως

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Καλέ τι γλυκά κορίτσια είναι αυτά! Κούκλες!Και τα δικά μου κορίτσια πάντως είναι πολύ καθαρά!
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=7978

Και εμάς η φωφω το κάνει, μάλιστα κατά διαστήματα σταματά και έχει ένα ύφος του στυλ «χμ… δεν μου μοιάζει αυτό για γούνα!» Και ξεκαρδιζόμαστε οπότε την βλέπουμε…

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Να δουμε ποιος ειναι βρωμιαρης μετα! 

elenidn
Νεοφερμένο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια άλλη φορά καθόμασταν μαζί αποφάσισε να με πλύνει
κ άρχισε να γλύφει γρούτσ γρούτσ στο λαιμό μου...
αχ τι έπαθα, να φανταστήτε εγώ δεν γαργαλιέμε με τίποτα, ε λοιπόν τέτοιο γελεία αίσθηση γαργαλιτού .. τι να πω? δεν εχω ξανανιώσει, ξεκαρδίστικα στο γέλιο και αυτό το χαζόγατο συνέχιζε να γλύφει, να γουργουρίζει κ να είναι σε νιρβάνα ταυτόχρονα
Δεν άντεξα όμως και το έδιωξα
elenidn
Νεοφερμένο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ βρε παιδιία είναι τόσο γλυκά ψυχάκια μωρέεε...ππαρά το ότι λένε οτι οι γάτες δε δένονται με τους ανθρώπους εγώ διαφωνώ...όχι απλά δένονται αλλά εγώ νομίζω ότι λατρεύουνε αυτους που πραγματικά ασχολούνται μαζί τους .. κ που φυσικά τα αγαπάνε!!!![]()
κ εγώ αυτό νομίζω, τα γατούλια αγαπάνε τους ανθρώπους που τα φροντίζουν, και με τον τρόπο τους το ανταποδίδουν

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξεκιναω εγω, γιατι ο μικρος εχει τρελαθει να με γλυφει!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Εμενα κανει ακριβως το αντιθετο. Σε πολλες φασεις δαγκωνει εντονα. Βαζει και τα αυτια πισω και αρχιζει. Οταν του φωναξω "ΜΗ", τοτε αρχιζει και γλυφει. Μετα ξαναρχιζει, βεβαια. Αλλα δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool