Κάτι περίεργοοο !!

elenidn

Νεοφερμένο μέλος

Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
γειά σας παιδιά !θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γτ πολύυυ με μπερδέυει η γατούλα μουυυ... χαχα!! παρατηρώ πως αρκετά συχνά η γατούλαα μου με γλύφει!για τιν ακρίβεια με το που θα "εντοπίσει" το χέρι μου ξεκινάει και με γλύφει!!!:confused:μήπως ξέρει κανείς γτ μπορεί να το κάνει αυτο ??? να ανησυχώ ??:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς. Δεν σε βλέπει για μεζέ.:P
Να χαίρεσαι γιατί έτσι σου δείχνει την αγάπη της και την ευγνωμοσύνη της για ότι κάνεις γι΄αυτήν.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι είναι. Από τρυφερότητα το κάνει.:)

Γιατι ως γνωστών οι γάτες δεν μας βλέπουν σαν μεγάλους ανθρωπους, αλλά σαν μεγάλες γάτες:P και σου δείχνει την αγάπη της έτσι
heart.gif
εκτός βέβαια αν θεωρεί ότι θελεις και λίγο πλύσιμο:P:P χε χε. Οπότε σε πλενει για να σε φροντίσει
:up::up::up:

μιας φιλης μου η γατα εκανε το ιδιο πραγμα. γλειψιμο μεχρι τελικης πτωσης. ειναι συνηθισμενο.
κ επειδη η γλωσσα του ειναι τραχια σου κανει κ απολεπηση κιολας
:lol::lol::lol::lol:

Μην ανησυχεις καθολου! Και μενα ο μικρος μου με γλυφει συνεχεια!
Ειναι πολυ σχολαστικος με το πλυσιμο του οποτε σου λεει αυτη η μανα γιατι δεν πλενεται? Κατσε να την πλυνω εγω!:lol::lol::lol:
Εν τω μεταξυ πλενει και την ζακετα μου, το κινητο μου, την κουβερτα, την Χιονατη (την αλλη γατουλα μου η οποια οταν δεν καθεται ο μικρος νευριαζει!) και γενικα ειναι μανιακος με την καθαριοτητα! :P
Τωρα να το παρω αυτο ως υπαινιγμο απο το γατι μου οτι ειμαι βρωμιαρα???:blink::blink::blink::lol::lol::P:P

Τωρα να το παρω αυτο ως υπαινιγμο απο το γατι μου οτι ειμαι βρωμιαρα???:blink::blink::blink::lol::lol::P:P
πιφ κατει βρωμισε:hmm:
:lol::lol::lol::lol::lol:

χαχα!!λέτε ε ??:)πολύ πλάκα έχει παντως γτ η μικρή μου το κάνει αυτό διαρκώς!!!

Και τα δικά μου κορίτσια πάντως είναι πολύ καθαρά! :D
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=7978

Επίσης όταν σε γλείφει η γάτα σου είναι σα να σου δίνει φιλάκια;)

Μην τυχόν φορέσεις τίποτε γουνοειδές, την έβαψες!!! Δεν θα σε αφήνει απ'το στόμα της!:lol::lol::lol:Όταν ήμουν μικρή, φορούσα το Χειμώνα παντόφλες με γουνάκι γύρω γύρω. Η γατούλα μας, με την οποία είμασταν κολλητές, έτσι και με έβρισκε καθιστή, μου αγκάλιαζε τα πόδια και άρχιζε το πλύσιμο.Γλυψ, γλυψ, γλυψ, γλυψ, γλυψ, γλυψ....μερικές ώρες μετά, έκανα να κουνηθώ, που είχα μουδιάσει το καημένο, και αστραπιαία, από το γουργουριστό γλύψιμο, βρισκόμουνα με τα νύχια της και τα δόντια της μπηγμένα στο πόδι μου. Αουχ!!Ακόμα πονάω και γελάω συγχρόνως:lol::lol::lol::lol:

Και τα δικά μου κορίτσια πάντως είναι πολύ καθαρά! :D
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=7978
Καλέ τι γλυκά κορίτσια είναι αυτά! Κούκλες!:inlove:

Και εμάς η φωφω το κάνει, μάλιστα κατά διαστήματα σταματά και έχει ένα ύφος του στυλ «χμ… δεν μου μοιάζει αυτό για γούνα!» Και ξεκαρδιζόμαστε οπότε την βλέπουμε…:lol::lol:

Λοιπον θα αρχισω να τον γλυφω κι εγω! :blink::blink::blink::blink: Να δουμε ποιος ειναι βρωμιαρης μετα! :lol::lol::lol:

καλά εμένα η δικιά μου είναι στο κόσμο της ..φαίνεται σα να το κάνει με πολλή τρυφερότητα και αγάπη ..γλύκααααα!!!:up:

Ο δικός μου κάνει κ κάτι άλλο αρκετά αστείο, μερικές φορές μου αρπάζει το χέρι κ με δαγκώνει και μόλις του γυρίσω την παλάμη μου αρχίζει το γλύψιμο:P
Μια άλλη φορά καθόμασταν μαζί αποφάσισε να με πλύνει:up: κ άρχισε να γλύφει γρούτσ γρούτσ στο λαιμό μου... :Pαχ τι έπαθα, να φανταστήτε εγώ δεν γαργαλιέμε με τίποτα, ε λοιπόν τέτοιο γελεία αίσθηση γαργαλιτού .. τι να πω? δεν εχω ξανανιώσει, ξεκαρδίστικα στο γέλιο και αυτό το χαζόγατο συνέχιζε να γλύφει, να γουργουρίζει κ να είναι σε νιρβάνα ταυτόχρονα:P:P Δεν άντεξα όμως και το έδιωξα:up:

αχ βρε παιδιία είναι τόσο γλυκά ψυχάκια μωρέεε...ππαρά το ότι λένε οτι οι γάτες δε δένονται με τους ανθρώπους εγώ διαφωνώ...όχι απλά δένονται αλλά εγώ νομίζω ότι λατρεύουνε αυτους που πραγματικά ασχολούνται μαζί τους .. κ που φυσικά τα αγαπάνε!!!:hmm:

αχ βρε παιδιία είναι τόσο γλυκά ψυχάκια μωρέεε...ππαρά το ότι λένε οτι οι γάτες δε δένονται με τους ανθρώπους εγώ διαφωνώ...όχι απλά δένονται αλλά εγώ νομίζω ότι λατρεύουνε αυτους που πραγματικά ασχολούνται μαζί τους .. κ που φυσικά τα αγαπάνε!!!:hmm:

:up:κ εγώ αυτό νομίζω, τα γατούλια αγαπάνε τους ανθρώπους που τα φροντίζουν, και με τον τρόπο τους το ανταποδίδουν:up::up::up::up:

Λοιπον, απ'οτι βλέπω, πολύυυυυυυυυυυυς κόσμος εδω μεσα χρειαζεται επειγοντως αποτρίχωση!!!!! :P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:
Ξεκιναω εγω, γιατι ο μικρος εχει τρελαθει να με γλυφει! :blink::blink::blink:

Καλημερα.

Εμενα κανει ακριβως το αντιθετο. Σε πολλες φασεις δαγκωνει εντονα. Βαζει και τα αυτια πισω και αρχιζει. Οταν του φωναξω "ΜΗ", τοτε αρχιζει και γλυφει. Μετα ξαναρχιζει, βεβαια. Αλλα δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα.

Δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα μαλλον δε μπορεις να κανεις και πολλα, οι γατες δαγκωνουν γενικα, επεμενε στα μη και τα οχι, και ισως καταλαβει. :cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back