Κήλη στο κόλον

VICKY65

Νεοφερμένο μέλος

Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλησπερα σας
Εχω ενα γατακι 7 εβδομαδων γεννηθηκε 14/04/2011!! Ειναι θυληκο...μεγαλωσε με τη μητερα του και την αδελφουλα του και πλεον τρωει κανονικα βρεγμενη κροκετα...εχουμε το εξης θεμα ομως απο τοτε που ξεκινησε να πηγαινει τουαλετα μονο του ερεθιζοτανε ο πρωκτος του και στουμπωνε ...το πηγα στο κτηνειατρο του καναμε αντιβιωτικη ανεση και κλεισμα και ξεστουμπωσε(συγχωρεστε με για τις λεξεις που χρησιμοποιω)αλλα ο πρωκτος του εξακολουθουσε να ειναι πρησμενος να βγαζει ελαφρως αιματακι και ενα υγρο...συνεχισμα ε με αντιβιωση μια εβδομαδα και παλι τα ιδια οποτε παει η γλυκια μου τουαλετα σφιγγεται και δεν βγαζει τιποτα σχεδον μενει κολημενο πισω της και της το ξεκολαω εγω...!!!Μιλησα με εναν κτηνειατρο αλα θα ηθελα και μια αλλη γνωμη μου ειπανε οτι μαλλον εχει κηλη στο "κολον" στο τελειωμα του παχυ εντερου και οτι αυτο δεν διορθωνεται παρα μονο αν συνεχισει με εγχειρηση να της κοψουμε το εντερο να το ραψουμε και να εχει ακρατεια για ολη της τη ζωη....βεβαια ακομη δεν εχει γινει καμια εξεταση αλλα εχω καταταστεναχωρηθει το εχει παθει καποιος μπορει να με βοηθησει υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back