catlin
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ήταν αυτό πάλι??? Η τρίχα μ σηκώθηκε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
liana88
Νεοφερμένο μέλος
Ο Χριστός και η Παναγία!!

Νομίζω δεν ψηφίστηκε. Σε αστικές περιοχές του νότου και των ακτών, ειδικά όπου υπάρχουν απόδημοι από τις δυτικές χώρες, δε συνηθίζεται καιρό τώρα. Σε κάποια ορεινά χωριά βοριοδυτικά ίσως, με βάση όσα διάβασα...
Για τέτοιου είδους πληροφορίες κοιτάω πάντα το snopes και την PETA.
catlin
Δραστήριο μέλος
Ηξερα για τις νοτιες περιοχες πως εκει διαμενει ενα σημαντικο μερος των κατωτερων κοινωνικων ταξεων.αυτοι αντιτιθενται στην απαγορευση αφου ετσι δε θα εχουν τη δυνατοτητα να αγορασουν φτηνο ζωικο κρεας.τωρα μπορει οντως να λαμβανει χωρα το φαινομενο στις βορειες περιοχες.αλλωστε η οικονομικη κοινωνικη κ πολιτικη κατασταση ειναι σιγουρα ρευστη σε παγκοσμιο επιπεδο.το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να δωθει ενα τελος.
catlin
Δραστήριο μέλος
διαβασα προσφατα οτι η αστυνομια της κινας σταματησε για ελεγχο φορτηγο που τελικα μετεφερε εκατονταδες γατες σε κλουβια,τις οποιες προοριζαν για εστιατορια.τους επιβληθηκε τσουχτερο προστιμο οποτε μαλλον ο νομος εχει εφαρμοστει και οχι μονο θεωρητικα!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Και λιγα λες Ριανα μου, ειδα χθες μια φωτο στο ιντερνετ, αφορουσε μια γατουλα, δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες και απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να κοιμηθω. Οποτε κλεινω τα ματια μου, ερχεται αυτοματα στο μυαλο μου. Υπαρχουν κατι πλασματα που λεγονται και ανθρωποι τρομαρα τους, που δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Νομιζω πως και ο ιδιος ο διαολος, αν υπαρχει, τετοια πραγματα δεν θα εκανε!!!Μακάρι!! Θεέ μου, ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ένα τέρας.
catlin
Δραστήριο μέλος

catlin
Δραστήριο μέλος
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/373907/stin-kina-akomi-mageireuoun-skulous-kai-gates/
υπαρχει τροπος να σταματησουμε αυτη την κτηνωδια??
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Από τύχη σώθηκαν πάνω από 1.000 γάτες που προορίζονταν για φαγητό στην Κίνα

Read more: https://www.newsbomb.gr/diethnh/stor...oorizontan-gia-fagito-stin-kina#ixzz2I3gnC4XM
Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπητη κοινοτητα ,λυπαμαι που θα σας απογοητευσω αλλα για το συγκεκριμενο θεμα ειμαι αντιθετος της γνωμης σας ,σε ορισμενες πτυχες ομως ,μονον ,του θεματος και θα σας εξηγησω: (προσπαθωντας να δω απο που θα αρχισω ,λεω) Θα συμφωνησω οτι το ολο θεμα με την κοινη θεα ειναι αποτροπαιο ,οπως δεν θελεις να δεις το αρνακι γαλακτος που θα σου πουλησει ο χασαπης εδω ,το ιδιο ειναι. Ομως αποψη μου ειναι ,οτι η κουλτουρα του φαγητου ενος λαου δεν πρεπει να κατακρινεται ετσι απλως και μονο επειδη διαφερει απο την δικη μας ,αυτο και λυπαμαι που το λεω ,αγγιζει τα ορια του ρατσισμου. Φανταστειτε τον μουσουλμανικο λαο ,που η θρησκεια του απαγορευει την καταναλωση χοιρινου να εκανε το ιδιο και σε εμας. Ειμαι βεβαιος οτι ,απλως και μονο επειδη η πλεοψηφεια εκεινου του κοσμου δεν διαθετει τα μεσα και τις διασυνδεσεις που διαθετει ο δυτικος κοσμος δεν εχουμε ακουσει τα ιδια απο αυτους ,εις βαρος μας. Δεν θα μπορουσαν καλλιστα να φωναζουν τα ιδια ,να πιεζουν την δικη τους θρησκευτικη ηγεσια να παρεμβει σε ενα τετοιο θεμα;
Ας ειμαστε ειλικρινεις ,η Κινα μπορει να ειναι μια οικονομικη υπερδυναμη πλεον ομως αυτο δεν ισχυει για το μεγαλυτερο ποσοστο του πληθυσμου της ,ζωντανο παραδειγμα η καθε πολυεθνικη εταιρια που ανοιγει μια ντουζινα εργοστασια εκει για τα φτηνα εργατικα. Πως μπορεις να αρνηθεις σε ενα τετοιο εργαζομενο οικογενειαρχη να προσφερει στην οικογενεια του ενα γευμα απο κρεας. Το λαθος στην ολη κατασταση ,για μενα ,ειναι το αγνωστου ταυτοτητος προελευσης αγαθο ,γιατι ενα τετοιο θεμα σε παει μεχρι και στην ανησυχια εξαρσης ασθενειων και λοιπων περιπτωσεων και εκει ειναι που θα επρεπε να παρεμβει το κινεζικο κρατος.
Δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που εχω ακουσει για αγορα προβατου με σκοπο την αναθρεψη για σφαγη το Πασχα ,και που τελικα κατεληξε κατοικιδιο. Οσο δεν θα 'θελε ο κυριος που εχει ζησει αυτην την εμπειρια να ερθει ενας φιλος και να του κανει πλακα ,αλλο τοσο δεν θα ηθελα και εγω να εμφανιστει ενας Κινεζος φιλος και να δει τον γατο μου και να σκεφτει οτι ειναι "καλοθρεμενος" για την κατσαρολα. Εκει πρεπει να γινει ο διαχωρισμος κατοικιδιου και καταναλωσιμου ζωου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Milve
Νεοφερμένο μέλος
Θα συμφωνήσω με τον Μανόλη... Το πραγματικό σφάλμα στην υπόθεση είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα και δίπλα μας, στην χώρα μας! Ο ίδιος ο τρόπος που μελανώνονται τα ζώα αυτά και ακόμα χειρότερα ο τρόπος που θανατώνονται είναι απαράδεκτοι!!!
Άλλωστε έρευνες έχουν δείξει ότι το κρέας του ζώου γίνεται είτε πιο σκληρό, είτε πιο μαλακό ανάλογα με τον τρόπο σφαγής του. Εκτός αυτού, πολλά από τα ζώα που θανατώνονται, για την τροφή μας, την ώρα που πεθαίνουν εκκρίνουν κάποιες ουσίες στο αίμα τους, οι οποίες κάνουν το κρέας ακατάλληλο για τον άνθρωπο! Αυτό βέβαια μπορεί να αποφευχθεί αν το ζώο είναι ήρεμο...
Αυτά και άλλα πολλά είναι που θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μου, να επικρίνουμε και όχι το κρέας που τρώει κάθε λαός. Γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε την προϊστορία του και τι τον οδήγησε στο να διαμορφώσει αυτήν την διατροφή και αυτήν την κουλτούρα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
αλλά τα ζώα που προορίζονται για κατανάλωση δεν είναι σωστό να τα γδέρνουν ζωντανά, ούτε τα βράζουν ζωντανά.
Pavlina katapod
Νεοφερμένο μέλος
anna 21
Δραστήριο μέλος
παραλληλα ενω η "πολιτισμενη" Ευρωπη προσπαθει να καταργησει τα πειραματα για καλλυντικα κλπ ενημερωνοντας για το ποσο αχρηστα ειναι, στην Κινα για να κυκλοφορησει ενα προιον θα πρεπει υποχρεωτικα να εχει τεσταριστει πρωτα σε ζωο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool