kyriaki1980
Νεοφερμένο μέλος
Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
26-02-10
17:11
Καλησπέρα.
Εχω ρωτήσει και τον γιατρό του φόρουμ γιατι ο δικός μου δεν έχει ανοίξει ακομα, αλλά μήπως ξέρει κανένας να μου πει τι μπορει να ειναι ένα κίτρινο υγρό, σαν σταγόνες που βγαίνει απο τον πρωκτό του γάτου μου?
Το είδα χθες μολις γυρισα απο την δουλειά πρώτη φορά, μολις ειχε ξυπνήσει, και αργότερα δεν πρόσεξα. Είπα να μην πανικοβληθώ με το παραμικρό.
Σήμερα το είδα πάλι, έτρεχε κίτρινο υγρό, δεν ειναι κοπρανα όμως, τα κακα του ειναι κανονικα, σφιχτά.
Του κάναμε στείρωση την περασμενη Τριτη, και ήταν μια εβδομαδα με αντιβιοση παλι.
Μπορει να ειναι παράσιτα?
Βοηθήστε με

Εχω ρωτήσει και τον γιατρό του φόρουμ γιατι ο δικός μου δεν έχει ανοίξει ακομα, αλλά μήπως ξέρει κανένας να μου πει τι μπορει να ειναι ένα κίτρινο υγρό, σαν σταγόνες που βγαίνει απο τον πρωκτό του γάτου μου?
Το είδα χθες μολις γυρισα απο την δουλειά πρώτη φορά, μολις ειχε ξυπνήσει, και αργότερα δεν πρόσεξα. Είπα να μην πανικοβληθώ με το παραμικρό.
Σήμερα το είδα πάλι, έτρεχε κίτρινο υγρό, δεν ειναι κοπρανα όμως, τα κακα του ειναι κανονικα, σφιχτά.
Του κάναμε στείρωση την περασμενη Τριτη, και ήταν μια εβδομαδα με αντιβιοση παλι.
Μπορει να ειναι παράσιτα?
Βοηθήστε με

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-02-10
17:17
Ίσως το υγρό να είναι απ'τους περιπρωκτικούς αδένες, καμιά φορά φράζουν...
Δείχνει να πονάει;
Σίγουρα πάντως θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος, δεν νομίζω πως είναι "το παραμικρό".
Δείχνει να πονάει; Σίγουρα πάντως θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος, δεν νομίζω πως είναι "το παραμικρό".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriaki1980
Νεοφερμένο μέλος
Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
26-02-10
17:22
Απάντηση: Κίτρινο υγρό από τον πρωκτό???
Τι να πω. Δεν μπορώ να πω οτι δείχνει να πονάει. Παίζει κανονικά και δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του.....
Τι να πω. Δεν μπορώ να πω οτι δείχνει να πονάει. Παίζει κανονικά και δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του.....
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-02-10
17:24
Νομίζω ότι η απόφραξη των περιπρωκτικών αδένων τα πονάει, ή τουλάχιστον τα ενοχλεί, οπότε μπορεί και να μην είναι αυτό... Όπως και να 'χει, κτηνίατρο οπωσδήποτε!
Περαστικά
Περαστικά

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
26-02-10
22:02
αν ειναι απο τους πρωκτικους αδενες ισως να εχεις παρατηρησει περιεργη συμπεριφορα (να τριβει τον πισινο του στο πατωμα). Θα τον πηγαινα μια βολτα στον γιατρο παντως κυριως γιατι εχει κανει προσφατα επεμβαση και μπορει να ειναι κατι σοβαρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum