Καβγάδες μετά τη βόλτα

χριστινα-randa

Νεοφερμένο μέλος

Ο χριστινα-randa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σε όλους!!

Χρειάζομαι τις γνώμες σας για ένα προβληματάκι που έχει προκύψει!!Έχω δυο γάτες έναν αρσενικό 7 χρονών στειρωμένο και μια θυληκιά 3!!
Ο αρσενικός είναι πολύ φοβητσιάρης, η άλλη καμία σχέση!! Πριν μερικές μέρες ήρθαμε στο καινούριο μας σπίτι στην Ολλανδία και επειδή είναι ισόγειο δεν μπορούμε να τη συμμαζέψουμε..Όποτε ανοίγει η πόρτα τρέχει στους γείτονες..που έχουν αρσενικούς γάτους (ευτυχώς επίσης στειρωμένους)!!
Την τελευταία φορά έκανε 3 ώρες να έρθει, πήγαμε να τη βρούμε τεσπα την φέραμε πίσω αλλά από τότε ο αρσενικός μου (που παλιά την λάτρευε και την πρόσεχε πάρα πολυ) την αγριεύει συνέχεια.. Δν ξέρω τι να κάνω και έχω στενοχωρηθεί πολύ!! Δεν μπορώ να τα βλέπω έτσι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλοσώρισες στο My Cat :)
Καταρχήν, η γατούλα σου είναι στειρωμένη; Αυτό που υπολογίζω ότι συμβαίνει είναι το εξής: Φεύγοντας από το σπιτι, έρχεται σε επαφή με άλλους γάτους, επιστρέφει φέρνοντας μαζί της ξένες μυρωδιές, μυρωδιές που ο γατούλης σου δεν αναγνωρίζει και αγριεύει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back