yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
26-06-07
16:20
Here are some fascinating facts about lobsters. Please read them, consider them, and check out the 'Save Lives' page to see what you can do to help save sea life.
* Crabs and lobsters have complex nervous systems, almost a miniature version of the human system, which allow them to feel pain.
* Lobsters have nine brains throughout their body. If one is destroyed, it causes unimaginable pain to the lobster.
* When you or I are seriously hurt, our body tries to numb the pain by shutting down - lobsters feel everything that is happening to them. They do however produced mild anesthesia when hurt - proof that they feel pain.
* Lobsters have a fascinating ability to explore their surroundings, communicate and establish social relationships.
* Lobsters have highly developed senses of smell and taste - they are able to 'smell' chemicals in the water with their antennae, and taste with sensory hairs along their legs.
* If they can avoid capture, lobsters can live for over 100 years.
* Lobsters, like humans, have long childhoods, and an awkward adolescence.
* It is believed that lobsters can be either left or right handed.
* Fish and shellfish often accumulate extremely high levels of toxins in their flesh (as much as 9 million times that of the water in which they live) such as PCB’s, dioxins, mercury, lead, and arsenic, which can cause health problems ranging from kidney damage and impaired mental development to cancer, paralytic shellfish poisoning and even death.
* During killing, the lobsters are often plunged into boiling water, or are gradually heated. For some dishes they are cut up, or even grilled whilst still conscious. Lobster mousse is made by scrapping the flesh from the shell whilse the animal is still alive!
* When boiled, lobsters are often observed whipping their tails and attempting to claw their way from the pot. It can take 15 seconds, to 7 minutes for lobsters to die when boiled.
Καταλαβαινεται ποσο σκληρο ειναι να τουσ μαγειρευει κανεις μετα απο οσα διαβασατε για το νευρικο τους συστημα και τον πονο...
* Crabs and lobsters have complex nervous systems, almost a miniature version of the human system, which allow them to feel pain.
* Lobsters have nine brains throughout their body. If one is destroyed, it causes unimaginable pain to the lobster.
* When you or I are seriously hurt, our body tries to numb the pain by shutting down - lobsters feel everything that is happening to them. They do however produced mild anesthesia when hurt - proof that they feel pain.
* Lobsters have a fascinating ability to explore their surroundings, communicate and establish social relationships.
* Lobsters have highly developed senses of smell and taste - they are able to 'smell' chemicals in the water with their antennae, and taste with sensory hairs along their legs.
* If they can avoid capture, lobsters can live for over 100 years.
* Lobsters, like humans, have long childhoods, and an awkward adolescence.
* It is believed that lobsters can be either left or right handed.
* Fish and shellfish often accumulate extremely high levels of toxins in their flesh (as much as 9 million times that of the water in which they live) such as PCB’s, dioxins, mercury, lead, and arsenic, which can cause health problems ranging from kidney damage and impaired mental development to cancer, paralytic shellfish poisoning and even death.
* During killing, the lobsters are often plunged into boiling water, or are gradually heated. For some dishes they are cut up, or even grilled whilst still conscious. Lobster mousse is made by scrapping the flesh from the shell whilse the animal is still alive!
* When boiled, lobsters are often observed whipping their tails and attempting to claw their way from the pot. It can take 15 seconds, to 7 minutes for lobsters to die when boiled.
Καταλαβαινεται ποσο σκληρο ειναι να τουσ μαγειρευει κανεις μετα απο οσα διαβασατε για το νευρικο τους συστημα και τον πονο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
26-06-07
16:27
Αχ Yasmin μου, θα αρχισω να κλαίω.....
Ποτε δεν τρωω αστακό (ούτε κανεις παρουσίας μου) και καθε φορα που βλέπω να τους εχουνε σε γυαλες σε μαγαζί, μελλοθάνατοι με αθλιο τρόπο, πιάνεται η ψυχή μου
Μακατρι να μπορούσα να τους ελευθερώσω. Οπως και με τα σαλιγκάρια τα δυστυχισμένα. Ή με τα άλλα που τα τρωνε ζωντανα, βάζοντας λεμόνι...
Πώς μπορούν;;;;
Ποτε δεν τρωω αστακό (ούτε κανεις παρουσίας μου) και καθε φορα που βλέπω να τους εχουνε σε γυαλες σε μαγαζί, μελλοθάνατοι με αθλιο τρόπο, πιάνεται η ψυχή μου
Μακατρι να μπορούσα να τους ελευθερώσω. Οπως και με τα σαλιγκάρια τα δυστυχισμένα. Ή με τα άλλα που τα τρωνε ζωντανα, βάζοντας λεμόνι...
Πώς μπορούν;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
26-06-07
16:39
Εγώ έτρωγα να πω τη μαύρη αλήθεια μετά μανίας αστακό, μέχρι που είδε κάποιο ντοκυμαντέρ η ανηψιά μου και μου είπε ότι τους βράζουν ζωντανούς! Δεν είχα ιδέα μέχρι τότε!!! Δεν έχω ξαναφάει όσο κι αν μ'αρέσει, αλλά και να ήθελα γίνεται μάχη με τη μικρή. Πριν λίγο καιρό είχαμε βγει με την αδελφή μου και την οικογένεια της για φαγητό σε ακριβό εστιατόριο. Πριν φύγουμε από το σπίτι η μικρή μας είχε απαγορευσει ρητά να φάμε αστακό. Έλα όμως που σε διπλανό τραπέζι μια παρέα απολάμβανε μια τεράστια πιατέλα αστακομακαρονάδα! Τι ήταν να το δει η μικρή! Έγινε το έλα να δεις! Τσίριζε σα μανιακή "Δολοφόνοι!!! Κακούργοι!!!" Θέαμα γίναμε!
Πως δε μας πετάξαν με τις κλωτσιές έξω δεν ξέρω... Βέβαια είμασταν προς το τέλος οπότε πληρώσαμε και φύγαμε μόνοι μας...
Εκεί πάντως δεν π[ρόκειται να ξαναπάμε, θα μας θυμούντε για καιρό...

Πως δε μας πετάξαν με τις κλωτσιές έξω δεν ξέρω... Βέβαια είμασταν προς το τέλος οπότε πληρώσαμε και φύγαμε μόνοι μας...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
26-06-07
16:48
Ελπίζω να πληγώθηκαν κι αυτοι που έτρωγαν και να το θυμούνται για καιρό. Τον φόβο της ανηψιάς σου να έχουν. Αξιο παιδι!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
26-06-07
16:58
Εγώ έτρωγα να πω τη μαύρη αλήθεια μετά μανίας αστακό, μέχρι που είδε κάποιο ντοκυμαντέρ η ανηψιά μου και μου είπε ότι τους βράζουν ζωντανούς! Δεν είχα ιδέα μέχρι τότε!!! Δεν έχω ξαναφάει όσο κι αν μ'αρέσει, αλλά και να ήθελα γίνεται μάχη με τη μικρή. Πριν λίγο καιρό είχαμε βγει με την αδελφή μου και την οικογένεια της για φαγητό σε ακριβό εστιατόριο. Πριν φύγουμε από το σπίτι η μικρή μας είχε απαγορευσει ρητά να φάμε αστακό. Έλα όμως που σε διπλανό τραπέζι μια παρέα απολάμβανε μια τεράστια πιατέλα αστακομακαρονάδα! Τι ήταν να το δει η μικρή! Έγινε το έλα να δεις! Τσίριζε σα μανιακή "Δολοφόνοι!!! Κακούργοι!!!" Θέαμα γίναμε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ τη γουσταρω αυτη τη μικρη σας..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum