Καθαρή άμμος, βρώμικο χαλάκι!

Regina3

Νεοφερμένο μέλος

Η Regina3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά στην κακή συνήθεια του Ρήγα μου. Στειρωμένος αρσενικός ετών 5,5. Εδώ και δυο μήνες περίπου, ενώ έχει καθαρή άμμο, (καθημερινή περιποίηση), έχει την κακή συνήθεια να κάνει τα τσισάκια του κάτω από το χαλάκι του μπάνιου, και ιδιαίτερα κάτω από το χαλάκι της κουζίνας. Εννοείται βέβαια ότι τα σκεπάζει κιόλας μετά. Λίγο πριν όμως κάνει την "δουλειά" του, νιαουρίζει σαν να κλαίει.
Αν έχετε κάτι υπόψη σας που μπορώ να ελέγξω ή σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ενημερώστε με.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο αλλά συνήθως οι γάτες όταν τα κάνουν εκτός αμμολεκάνης θέλουν να μας δείξουν κάτι.. Και αφού νιαούριζει πριν τα κάνει ίσως πονάει.. Μήπως να τον πήγαινες μια βόλτα από τον γιατρό???:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό σκοπεύω να κάνω μέσα στην επόμενη εβδομάδα, απλά, είναι που το κάνει συγκεκριμένες ώρες. Δηλαδή, όταν κοιμόμαστε με τον άντρα μου, ανάμεσα στις 5 - 9 το πρωί, ή γύρω στις 7-9 το βράδυ. Οπότε, γι' αυτό το καθυστέρησα τόσο πολύ. Σίγουρα πάντως η σκέψη του να πονάει δεν μου πέρασε από το μυαλό παρά μόνο τις τελευταίες μέρες γιατί παραπάει ο καιρός.
Ευχαριστώ πάντως.

Αυτό σκοπεύω να κάνω μέσα στην επόμενη εβδομάδα, απλά, είναι που το κάνει συγκεκριμένες ώρες. Δηλαδή, όταν κοιμόμαστε με τον άντρα μου, ανάμεσα στις 5 - 9 το πρωί, ή γύρω στις 7-9 το βράδυ. Οπότε, γι' αυτό το καθυστέρησα τόσο πολύ. Σίγουρα πάντως η σκέψη του να πονάει δεν μου πέρασε από το μυαλό παρά μόνο τις τελευταίες μέρες γιατί παραπάει ο καιρός.
Ευχαριστώ πάντως.

Υ.Γ. Τις άλλες ώρες τις μέρας πάει κανονικά στην αμμολεκάνη του.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αν έχετε κάτι υπόψη σας που μπορώ να ελέγξω ή σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ενημερώστε με.

Θα μπορούσε να είναι ουρολοίμωξη, ουρολιθίαση, σύνδρομο του κατώτερου ουροποιητικού της γάτας...
Καλό θα ήταν να πάτε στον κτηνίατρο να του ρίξει μια ματιά...

Καποιες γατες το κανουν απλα απο συνηθεια..καποιες ομως εχουν καποιο προβλημα και το κανουν.Αν δεν το εκανε τοσα χρονια ..και το κανει τον τελευταιο καιρο.(2 μηνες αν θυμαμαι καλα,λες..).θα πρεπει να σε βαλει σε υποψιες..επισης και εμενα το νιαουρισμα δεν μου αρεσει.Καλυτερα θα ηταν να τον πας στον γιατρο,οπως ακριβως και εσυ το εχεις σκεφτει..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back