vaso
Νεοφερμένο μέλος
Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
30-03-09
15:38
Η Φαιδρούλα μου έχει καιρό τώρα πρόβλημα με τα αυτάκια της...
Ο κτηνίατρος είπε ότι έχει υπερβολική έκκριση κεριού και χρειάζεται συχνό καθαρισμό για να μη φτάσουμε στη ωτίτιδα.
Όμως, τις τελευταίες 2 μέρες, όποτε της βαζω το υγρό (Auro-pet), εκτός του ότι δίνουμε μάχη, τρέχουν μεγάλες ποσότητες σάλιου.Ή τελοσπάντων άοσμα άχρωμα υγρά απ το στόμα της.Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι φυσικό....:greycat:
Ο κτηνίατρος είπε ότι έχει υπερβολική έκκριση κεριού και χρειάζεται συχνό καθαρισμό για να μη φτάσουμε στη ωτίτιδα.
Όμως, τις τελευταίες 2 μέρες, όποτε της βαζω το υγρό (Auro-pet), εκτός του ότι δίνουμε μάχη, τρέχουν μεγάλες ποσότητες σάλιου.Ή τελοσπάντων άοσμα άχρωμα υγρά απ το στόμα της.Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι φυσικό....:greycat:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα.
30-03-09
15:45
Μηπως καλυτερα να την ξαναπας μια βολτα στον κτηνιατρο για να σαι σιγουρη?
Παντως οτι και να ναι σας ευχομαι περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως οτι και να ναι σας ευχομαι περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
30-03-09
15:46
ναι ειναι φυσικο. το κανει και ο γατος μου και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο το αγχος.
φυσικα αυτο ισχυει αν το γατι ειναι υγιες και δεν συντρεχουν αλλοι λογοι που δεν μπορουμε να γνωριζουμε
φυσικα αυτο ισχυει αν το γατι ειναι υγιες και δεν συντρεχουν αλλοι λογοι που δεν μπορουμε να γνωριζουμε
vaso
Νεοφερμένο μέλος
Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
30-03-09
15:53
Πρίν 2 μέρες την εξέτασε ο κτηνίατρος και την βρήκε μια χαρα....
Σταματάει να βγάζει σάλια όταν την αφήσω, κ ούτε η συμπεριφορά της έχει αλλάξει..
Τουλάχιστον αυτό είναι καθησυχαστικό...
Σταματάει να βγάζει σάλια όταν την αφήσω, κ ούτε η συμπεριφορά της έχει αλλάξει..
Τουλάχιστον αυτό είναι καθησυχαστικό...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum