Καθαρισμός αυτιών & περίεργα σάλια...

• Thread starter Thread starter vaso
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

vaso

Νεοφερμένο μέλος

Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Η Φαιδρούλα μου έχει καιρό τώρα πρόβλημα με τα αυτάκια της...
Ο κτηνίατρος είπε ότι έχει υπερβολική έκκριση κεριού και χρειάζεται συχνό καθαρισμό για να μη φτάσουμε στη ωτίτιδα.
Όμως, τις τελευταίες 2 μέρες, όποτε της βαζω το υγρό (Auro-pet), εκτός του ότι δίνουμε μάχη, τρέχουν μεγάλες ποσότητες σάλιου.Ή τελοσπάντων άοσμα άχρωμα υγρά απ το στόμα της.Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι φυσικό....:greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως καλυτερα να την ξαναπας μια βολτα στον κτηνιατρο για να σαι σιγουρη?;)Παντως οτι και να ναι σας ευχομαι περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ειναι φυσικο. το κανει και ο γατος μου και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο το αγχος.
φυσικα αυτο ισχυει αν το γατι ειναι υγιες και δεν συντρεχουν αλλοι λογοι που δεν μπορουμε να γνωριζουμε

Πρίν 2 μέρες την εξέτασε ο κτηνίατρος και την βρήκε μια χαρα....
Σταματάει να βγάζει σάλια όταν την αφήσω, κ ούτε η συμπεριφορά της έχει αλλάξει..
Τουλάχιστον αυτό είναι καθησυχαστικό...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back