ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πριν λίγη ώρα μιλούσα με μία κυρία από ένα σωματείο και λέμε να υιοθετήσω ένα γατί που έχει μεν σωθεί προσωρινά από τον θάνατο αλλά χρειάζεται κάποιες εξετάσεις και θεραπεία κάθε χρόνο.Απ`οτι μου είπε το γατί είχε υγρό στην καρδούλα του και τίτλο 1/1600 στη λοιμώδη περιτονίτιδα. Μου είπε επίδης πως όλες οι γάτες έχουν τίτλο αλλά αυτός είχε παραπάνω από το κανονικό και νόσησε. Πρέπει να κάνει εξετάσεις κάθε χρόνο και αν βρεθούν ανεβασμένες τιμές να παίρνει ιντερφερόνη 1-2 φορές το χρόνο. Περιμένω να κάνω εντός των ημερών τη γνωριμία μαζί του και φαντάζομαι πολύ σύντομα θα έχω ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Θα σας ενημερώνω με τις εξελίξεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω και πολλά από αυτά, αλλά μάλλον θα θέλει ιδιαίτερη φροντίδα.
Έχει κι αυτό ανάγκη από μια ζεστή αγκαλίτσα και μάλλον ήταν τυχερό που βρήκε τη δική σου.
Αναμένουμε νεότερα και φωτογραφιούλες.
Και πάλι με το καλό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σας ζήσει για πολλά πολλά χρόνια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστώ αλλά να τον παρω πρώτα.....Να σας ζήσει για πολλά πολλά χρόνια!
![]()
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να`σαι καλά και γω αυτό πιστεύω.Μπράβο σου Ελένη. Ελπίζω και πιστεύω ο γατούλης με την αγάπη και τη βοηθεια σου να τα παει πολύ πολύ καλά.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι σίγουρη ότι θα μου το ανταποδώσει στον μεγαλύτερο βαθμό. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που λένε πως τα ζώα έχουν διαίσθηση....Ομως δεν ξέρω ακόμα αν θα έρθει αυτό το γατούλι στη αγλαλιά μου.... περιμένω.Κι εγώ πιστευω ότι με αγάπη και σωστή φροντίδα θα πάει πολύ καλύτερα!Πολλές αγκαλιές να του κανετε,και θα σας τις ανταποδώσει στο μέγιστο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool