AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν, επειδή στουμπώσαμε το ποστ "Πρόβλημα" με τις ανησυχίες μας σχετικά με τις βουλές του .. Καιρού,
είπα να το επισημοποιήσουμε το πράγμα, στη θέση που του πρέπει όμως!
Εδώ θα γράψουμε τις επιθυμίες μας, για τις διαθέσεις των αιθέρων!
Για αυτό λοιπόν, ας ψηφίσουμε,
Θέλουμε ή δε θέλουμε να βρέξει?
Σημείωση: Επιτρέπεται να ψηφίσουν και οι γάτες σας!
Ο Δον πάντως, με ένα ενθουσιώδες νιαούρισμα μέσα στον ύπνο του, ψηφίζει μάλλον-σίγουρα δηλαδή- Να ΒΡΕΞΕΙ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Καλέ... σας παρακαλώ... και στα γατάκια μου αρέσει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι δικές μου γάτες δεν δείξαν ενδιαφέρον για τη δημοσκόπηση, ούτε βέβαι για τη βροχή. Εγώ τα χα δει όλα με τις αστραπές και αυτές παίζαν ατάραχες!!

Ψήφισα το ΔΞ/ΔΑ για το σκέλος που λέει ότι βρέξει ας κατεβάσει, εκτός απο παπάδες. Σε εμάς έβρεξε για καμιά ώρα με αξιοπρεπή μπουμπουνητά που ακόμα και εγώ τα άντεξα. Το σκηνικό στο σπίτι ήταν υπέροχο. Ο χορηγός στη δουλειά, η μεγάλη μου η κόρη έπαιζε πιάνο, η μικρή χόρευε μπαλέτο μπροστά στο παράθυρο γιατί ήθελε να τη φωτογραφίσει ο θεός ως μπαλαρίνα (δες προηγούμενο σχετικό θέμα) και εγώ στο καναπέ με μια κουβέρτα. Γιατί κουβέρτα; Γιατί ο Μαντού φοβότανε. Είχε χώσει το κεφάλι του μέσα και μασουλούσε ένα καλαμάκι (απο τα αγαπημένα μασουλωτήρια του) και με τάραξε στις γρατζουνιές.
Μερικές φορές ζωή είναι εκνευριστικά υπέροχη (και γλυκανάλατη να πείτε δίκιο θα έχετε)
:cry:
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ που νόμιζα ότι το τόπικ μου θα πήγαινε στα αζήτητα, τόση ώρα δεν είχε απαντήσει κανείς! Χα!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Ο ηλιος παιζει?
Μπά!!!!! Μας τελείωσε!!!!!!
καλώς ήρθες χειμώνα...........
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
brenda
Νεοφερμένο μέλος
Την πρώτη φορά που ο γατούλης μου είδε χιόνι (είχαμε καμιά τριανταριά εκατοστά στο μπαλκόνι) νόμιζε ο χαζούλης ότι ήταν το πάπλωμά μας το άσπρο. Πήδηξε πάνω του πασίχαρος, βούλιαξε, πάγωσε και σαν ελατήριο πήδηξε έξω. Δεν ήξερε τι ήταν.....
Μαζική προσέλευση στην κάλπη του σπιτιού.
Αποτέλεσμα ψηφοφορίας: Όχι να μην βρέξει.
Ξαναγυρνώντας εκεί απο όπου ξεκινήσαμε έχει πρόβλημα η σελίδα (εννοώ αυτή που γράφουμε τώρα όχι το site) ή εγώ ήπια και δεν το πήρα είδηση;

brenda
Νεοφερμένο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
Να μην βρέξει. Φεύγει για τριήμερο η μανούλα μου στα Κύθηρα και εντάξει μην μου θαλασσοπνιγεί κιόλας.
Απο την άλλη όμως τι θέλει γριά γυναίκα τα τριήμερα στα Κύθηρα. Τι δηλαδή; Αυτή Κύθηρα και εγώ πρόθυρα; Νευρικής κρίσης εννοώ. Να βρέξει!!!
Μην το παλεύω.Το γνωστό: Δεν ξέρω δεν απαντώ!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
η ψηφοφορία&η συζήτηση συνεχίζεται!
Το επόμενο μπουμπουνίδι προβλέπεται για σήμερα στις 3 (15.00)
Για να δούμε.. Θα ρίξει??
Εγώ εμμένω.. ΝΑΙ!
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Αυτό που βρέχει κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες είναι φυσιολογικό;
Έχουμε γίνει τρόπικαλ ή μου φαίνεται;
Περιμένοντας τη βροχή λοιπόν!
Ο Σάκης δεν την πολυφοβάται τη βροχή το παρτσακλό γκριφόν της θείας μου έχει ένα πρόβλημα με τα μπουμπουνητά τρέμει και αποκτά τάσεις φυγής!
Όσο για χιόνι δεν είναι κακή ιδέα! Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδε ο Σάκης να χιονίζει είχε βγει έξω και κοιτούσε το χιόνι που έπεφτε. Όταν μπήκε μέσα είχε χιονιστεί ολοκληρος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ο Σιβα (γατοσκυλο) φοβαται πολυ ο κακομοιρης και τρεχει πανικοβλητος. Σε τετοιες περιπτωσεις χωνεται στη ντουλαπα και βγαινει οταν σταματησει ο θορυβος.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψήφισα ΔΞ/ΔΑ (ό,τι βρέξει ας κατεβάσει)!
Αυτό που βρέχει κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες είναι φυσιολογικό;
Έχουμε γίνει τρόπικαλ ή μου φαίνεται;
1) Καλή επιλογή (
)2) Έλα μωρέ 2 μερούλες έχει που βρέχει.
Να έχουμε και λίγο ποικιλία!
Υπέροχος ο ήλιος δε λέω, αλλά λίγο ποικιλία βρε!
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool