dragonfly
Νεοφερμένο μέλος
Η dragonfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
15-07-11
22:41
παιδια σήμερα το μεσημέρι βρήκα 5 νεογέννητα γατάκια σε μια σακούλα (πρωτότυπο). Τα 3 τρώνε με όρεξη, ενεργούνται κι όλας, τα άλλα δύο αν και πεινάνε πολύ δεν "νιώθουν" να πιούν απ' το μπιμπερό και κλαίνε τα κακομοιράκια. Εν τω μεταξεί στο σπίτι έχουμε μια γάτα με γατάκια 2 μηνών τα οποία θηλάζει ακόμα. Ξέρω από προηγούμενη εμπειρία ότι αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα μικρά θα τα σώσει, αλλά δεν φαίνεται διατεθιμένη. Όταν τα ακούει να κλαίνε τρέχει με ενδιαφέρον αλλά μετα τα μυρίζει, καταλαβαίνει ότι δεν είναι τα δικά της και φεύγει σφυρίζοντας αδιάφορα. Έχει κανείς καμμιά ίδέα πώς να την πείσω να ασχοληθεί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
15-07-11
22:57
Καλησπερα.Δεν μπορεις να εξαναγκασεις μια γατα να θηλασει αλλα γατακια.Οποτε καλυτερα ειναι να τα αναλαβεις εσυ .
Απλα να επιμεινεις σε αυτα που δεν τρωνε.Κανε μεγαλυτερη τρυπα στο μπιμπερο(εμενα κανενα απο τα δυο δεν μπορουσε να πιει απο την ετοιμη τρυπα..την εκανα μεγαλυτερη)...με το ενα χερι πιαστο απο το σβερκακι,να μην ειναι ανασκελα,αλλα σχεδον σε ορθια θεση..και με το αλλο χερι, βαλε το μπιμπερο στο στοματακι τους.Μια δυο,τρεις..θα πιουνε.
Δες και εδω..ελπιζω να σε βοηθησει

Απλα να επιμεινεις σε αυτα που δεν τρωνε.Κανε μεγαλυτερη τρυπα στο μπιμπερο(εμενα κανενα απο τα δυο δεν μπορουσε να πιει απο την ετοιμη τρυπα..την εκανα μεγαλυτερη)...με το ενα χερι πιαστο απο το σβερκακι,να μην ειναι ανασκελα,αλλα σχεδον σε ορθια θεση..και με το αλλο χερι, βαλε το μπιμπερο στο στοματακι τους.Μια δυο,τρεις..θα πιουνε.

Δες και εδω..ελπιζω να σε βοηθησει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonfly
Νεοφερμένο μέλος
Η dragonfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
16-07-11
15:22
ευχαριστω πουπουλίνα για την απάντηση. Δυστυχώς έχω μεγάλη πείρα από ορφανά, κάποιες φόρές τα πράγματα πήγαν καλά, κάποιες όχι. Τον προηγούμενο μήνα είχα βρει πάλι ένα μικρό που τελικά δεν τα κατάφερε και είμαι ένα ράκος...Βέβαια το συγκεκριμένο ήταν σε τραγική κατάσταση, αυτά μου φαίνονται κάπως καλύτερα. Μακάρι να είναι τυχερά.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
16-07-11
15:25
Μακαρι να πανε ολα καλα..σου το ευχομαι πραγματικα..και σε καταλαβαινω.

γιοβαννα
Νεοφερμένο μέλος
Ο γιοβαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
16-07-11
15:30
ευχαριστω πουπουλίνα για την απάντηση. Δυστυχώς έχω μεγάλη πείρα από ορφανά, κάποιες φόρές τα πράγματα πήγαν καλά, κάποιες όχι. Τον προηγούμενο μήνα είχα βρει πάλι ένα μικρό που τελικά δεν τα κατάφερε και είμαι ένα ράκος...Βέβαια το συγκεκριμένο ήταν σε τραγική κατάσταση, αυτά μου φαίνονται κάπως καλύτερα. Μακάρι να είναι τυχερά.
ομοιοπαθης αγαπητο dragonfly! εχω κλεισει δυο εβδομαδες που ταιζω γατακια νεογεννητα του σκουδιτενεκε, με μπιμπερο και σκονη γαλα! τα παμε θαυμασια και εχουν μεγαλωσει μεσα σε μια εβδομαδα! κι εγω μεγαλωσα την τρυπα του μπιμπερο γιατι απο την μικρη ειναι αδυνατον να πιουν και να χορτασουν! τα ταιζω 5 φορες το 24 ωρο και κοιμουνται το μεγαλυτερο μερος της μερας! πιστευω θα τα καταφερεις κι εσυ! κι εγω εχω περισυλλεξει αλλες φορες μικρα γατια που δεν εζησαν γιατι ηταν ηδη αρρωστα! αμα το γατακι ειναι υγιες και ταιστει σωστα τα καταφερνει ! το εχω ξανακανει αλλες δυο φορες και μετα τα εδωσα για υιοθεσια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum