Και πάλι εδώ!!!!!!! (-επιτέλους...!!!)

• Thread starter Thread starter τεζ
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

τεζ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες από το My cat,
γεια σας και πάλι!!!
Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω και δε φαντάζεστε πόσο μου είχε λείψει η παρέα σας!
Είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στη δουλειά και δεν μπορούσα να μπαίνω(και τώρα στα κλεφτά έχω μπει), και είχαμε και κάποια ποβλήματα με τη σύνδεση του σπιτιού,οπότε χάθηκα...:(
Έχω χάσει πολλά επεισόδια φαντάζομαι ε??
Ό,τι είναι πολύ σημαντικό,μην ξεχάσετε να μου το πείτε, please!!!:P
Πως είναι τα γατουνάκια σας?
Η pupsy έχει μεγαλώσει για τα καλά,είμαστε πια σχεδόν 5 μηνών!!!αμέ αμέ!!!!:D
Θα βάλω και πρόσφατες photos σύντομα!
Αχ πείτε μου,τι κάνετε????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως σε βρήκαμε ΤΕΖ!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να σου πρώτο πω!!!!!!!!!!!!:redface:

Διάβασε το τώρα πείρα φόρα.. έχει μια περίληψη...:lol::lol::lol:

Σιγά - σιγά .....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως σε βρήκαμε ΤΕΖ!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να σου πρώτο πω!!!!!!!!!!!!:redface:

Διάβασε το τώρα πείρα φόρα.. έχει μια περίληψη...:lol::lol::lol:

Σιγά - σιγά .....

χε χε!!!ευχαριστωωωωω!!!!!!!:D

καλως την κι ας μην σε ξέρω.
Ενα καινούργιο είναι πως υπάρχει κι άλλη Πούπσυ στο site!!!
Δες στην φωτό της υπογραφής μου;)

καλως την κι ας μην σε ξέρω.
Ενα καινούργιο είναι πως υπάρχει κι άλλη Πούπσυ στο site!!!
Δες στην φωτό της υπογραφής μου;)

χαχαχαχα!!!!!αληθεια????νομιζα οτι η δικη μου ηταν η μοναδικη!!!!κι εσις απο τη διαφημιση?!?!?!:lol::lol::lol:

Μα φυσικά!!!!!!:up::up::up:
Τα λέμε πάλι, την κάνω απο το γραφείο.
Πάω στα.....παιδιά:whistle::whistle:

Καλωσήρθες...ξανά!
Τι κάνει το γατουλινι πουμε τόσο κόπο είχες αποκτήσει;Περιμένουμε φωτό να δούμε πως μεγαλωσε!

Μα φυσικά!!!!!!:up::up::up:
Τα λέμε πάλι, την κάνω απο το γραφείο.
Πάω στα.....παιδιά:whistle::whistle:

χαχα!οκ!δωστους φιλακια απο μενα!!!!:)

Καλωσήρθες...ξανά!
Τι κάνει το γατουλινι πουμε τόσο κόπο είχες αποκτήσει;Περιμένουμε φωτό να δούμε πως μεγαλωσε!

αχ ασε!!ετσι οπως παει μου φαίνεται οτι δε θα αργήσει να γίνει σαν την pupsy της διαφήμισης!!!χαχα!!:lol:θρεφταράκι!!!!εφτυχώς είμαστε καλλίγραμμες..!!αλλά έχουμε δυναμώσει για τα καλά!!!:D
photos σύντομα!!!!

Που είναι οι φωτογραφίες της Πούπσι που μας υποσχέθηκες μαμά Τεζ;Το κοινο της περιμένει!:)

Που είναι οι φωτογραφίες της Πούπσι που μας υποσχέθηκες μαμά Τεζ;Το κοινο της περιμένει!:)

:lol::lol::lol:Εχετε απόλυτο δίκιο...απλα ειναι απιστευτα πιεσμενο το προγραμμα μου,που ουτε αυτο δεν προλαβαινω να κανω...:/:
θα τις εχετε το συντομότερο δυνατον,σας το υπόσχομαι!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back