Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από την αρχή είχα δηλώσει πως θα με φάει σαν σαράκι ο καημός αν δεν έχει αδερφάκι ο Μέλας, γιατί εγώ ως μοναχοπαίδι δεινοπάθησα μόνη μου (θα μου πείτε άλλο γατί, αλλο εσύ, αλλά εγώ δεν παίρνω από λόγια, ο Μέλας ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ). Ο φίλος μου ούτε να ακούσει για δεύτερο γατί... Μετά από ένα μήνα συμβίωσης και ένα αποθρασυμένο Μέλα που μας ξέσκιζε όταν έπαιζε, άρχισε να πείθεται (από τη μουρμούρα μου και τις συμβουλές των μελών του mycat) πως ένα δεύτερο γατάκι και θα έκανε ευτυχισμένο το Μέλα, και η συμπεριφορά του θα διορθωνόταν.
Χτες χάζευα στο ίντερνετ αγγελίες για γατάκια και πέτυχα μία "χαρίζονται γατάκια Σιάμ". Έχω αδυναμία στη Σιάμ γάτα, για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, την αντίληψη και το ταπεραμέντο της. Ενώ είναι ήμερες και χαδιάρες, συγχρόνως είναι και "τσαμπουκαλούδες" στριγκλίτσες (ή έτσι τις έχω στο μυαλό μου εγώ
), ιδανική παρέα για τον Τεραμέλα μας :cat::greycat:Πήρα τηλέφωνο στην αγγελία: ο γατοπατέρας (ιδιώτης, γατόφιλος, με δύο γάτες Σιάμ που έκαναν την πρώτη τους γέννα και σκέφτεται να τις στειρώσει σύντομα) μου είπε πως του έχει μείνει μόνο μια μικρούλα 2 μηνών. Ζήτησα να πάμε να τη δούμε (ο φίλος μου συμφώνησε στο "πάμε απλά να δούμε πώς είναι τα Σιάμ", το οποίο βέβαια το εννοούσα εκείνη την ώρα, γιατί ειλικρινά φοβόμουν την αντίδραση του Μέλα σε νέα γάτα στο σπίτι), αλλά μένουμε Ακρόπολη, δεν έχουμε αμάξι και ήταν στο Μπουρνάζι. Τελικά προθυμοποιήθηκε να μας τη φέρει στο σπίτι να τη δούμε και με την ευκαιρία θα της κάναμε και ένα κάστινγκ πώς θα τα πάει με το Μέλα.
Και η μεγάλη ώρα έφτασε...
Η μικρή στο πάτωμα και ο Μέλας να την κοιτάει...
Και το θαύμα έγινε...
Τη μύρισε και ήθελε να παίξει μαζί της!!! Δεν αγρίεψε καθόλου!!!

Η μικρούλα (που είναι μια μικροσκοπική θεά
, φρίκαρε απ'το φόβο τηςΠΧΧΧΧΧ και ΠΧΧΧΧΧ και φρίκη....
Να την πλησιάζει ο Μέλας, να του χυμάει σαν υστερική αυτή

Με τα πολλά πολλά καταλήξαμε ο Μέλας να χέ...ται το μικροσκοπικό πραγματάκι και εγώ να λιώνω απ'τα γέλια στο πάτωμα

Μετά από καμιά ώρα που χαζεύαμε τα δύο τερατάκια, και ο γατοπατέρας πείστηκε πως η εγγονούλα του θα περάσει ζάχαρη (εννοείται του δείξαμε προικιά, παιχνίδια, το στρώμα του κρεβατιού, και τη γατοτροφή) αποφασίσαμε να την κρατήσουμε

Η μικρούλα συνήθισε γρήγορα, εξερεύνησε όλο το σπίτι, τρομοκράτησε το Μέλα, του κόλλησε την συνήθεια της να παίζει και να αράζει μες στην άμμο (
), έφαγε του σκασμού, διεκδίκησε τα πάντα, και εδραιώθηκε πανηγυρικά 
Ο Μέλας την παίζει βέβαια άγρια και της κάνει πηδηχτές επιθέσεις, αλλά δεν έχει νυχάκια, και δεν τα βγάζει έτσι κι αλλιώς (βάζω το χέρι μου ανάμεσα επίτηδες για να δω τί δύναμη χρησιμοποιεί για καλό και για κακό) οπότε δεν την τραυματίζει, άσε που έτσι που του χυμάει και τσίρίζει εξαφανίζεται ο καημένος σαν σίφουνας

Πιστεύω σιγά σιγά θα τον "στρώσει" η πριγκιπισούλα μας...
Το βράδυ κοιμήθηκε μαζί μας η μικρή, με κλειστή την πόρτα (για λίγο καιρό δεν θα τα αφήνουμε μόνα χωρίς επιτήρηση) και ο Μέλας αφού γκρίνιαξε που του την πήραμε μετά από λίγο ησύχασε...
Όλο το βράδυ κοιμόταν δίπλα/πάνω μου η μικρούλα και γουργούριζε
Το ξημέρωμα προσπαθούσε να βυζάξει την πυτζάμα μου
και έλιωσα κανονικά... Από ότι φάνηκε προσαρμόστηκε εύκολα και γρήγορα η μικρή, κι ας την πήραμε από τη μανούλα της και την φέραμε αντιμέτωπη με το Μαύρο Πάνθηρα...Το πρωί σηκώθηκε με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πιο ήρεμη και πιο αποφασισμένη
Έκανε τρελλά παιχνίδια σαν μικρή σβουριτσα/σιφουνίτσα σε όλο το σπίτι, με το Μέλα να την κηνυγάει και να την καραδοκεί :greycat:Μυριστήκαν χωρίς πχχχχχ για λίγο και άρχισαν το παιχνίδι. Πλέον τον παραφυλαέι και του την "πέφτει" και η μικρή, αλλά οι στριγγλιές στριγγλιές και στην άμυνα και στην επίθεση. Να ακούω στριγγλιές, να τρέχω και να βλέπω το Μέλα μαζεμένο σε μια γωνιά και το σκατό να του ρίχνει φάπες στριγγλίζοντας λες και τη σφάζανε

Εκεί που πέθανα στο γέλιο ήταν όταν μπήκαν μαζί στην άμμο και τα κάνανε ενώ κοιτιόντουσαν, και μόλις τελείωσαν η μικρή τον έδιωξε κακήν κακώς και τα σκέπασε όλα μόνη της

Ααααααχ.... Προβλέπω απίστευτες στιγμές...
Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως ο Μέλας προσπάθησε χτες δυο φορές ενώ έπινε νερό αυτή, και αφού την μύρισε καλά καλά, να την "καβαλήσει". Δεν έχει φόβο σε αυτή την ηλικία ε? Και τον διώχνει κακήν κακώς, οπότε θα του το κόψει ε? Σε κανα μήνα θα τον στειρώσουμε...
Όνομα δεν βρήκαμε ακόμα, και ζητώ τη βοήθεια σας...
Θα βάλω μόλις μπορέσω φωτογραφίες να θαυμάσετε την μικρούλα πριγκίπισα θηριοδαμαστή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Και τι καλά που τα πήγαν με τον Μέλα, από την αρχή! Εντυπωσιακό! Φαίνεται πως του είχε λείψει μωρέ η γατο-παρεούλα...
2 μηνών είναι πολύ μικρούλα για να υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης, το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως ο Μέλας τον πάρει πολύ πατριωτικά το ρόλο του εραστή και την τραυματίσει.
Αλλά αφού στειρώνεται σ' ένα μήνα, νομίζω ότι θα τα καταφέρει η μικρή να τον απομακρύνει μέχρι τότε.Άντε, βάλε μας και φωτογραφίες της πριγκιπέσσας (και του ντουέτου, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ), για να αρχίσουν να πέφτουν ιδέες για όνομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
αλλά και για να μην υπαρξει αργότερα και κανενα παρατράγουδο..Πολύ χαρηκα που ο Καραμελένιος απέκτησε αδελφούλα μωρε, του χρειαζοταν για τα παιχνιδια του ...

Περιμενουμε φωτό...και το νέο σας ονομα..
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπέροχα νέα!! Καλώς τη δεχτήκατε, τη μικρούλα!!Και τι καλά που τα πήγαν με τον Μέλα, από την αρχή! Εντυπωσιακό! Φαίνεται πως του είχε λείψει μωρέ η γατο-παρεούλα...
2 μηνών είναι πολύ μικρούλα για να υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης, το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως ο Μέλας τον πάρει πολύ πατριωτικά το ρόλο του εραστή και την τραυματίσει.![]()
Ευχαριστούμε
Πραγματκό θαύμα...
Το καλύτερο από όλα είναι πως όταν είναι μαζί, ούτε να μας φτύσουν εμάς
Όντως ήθελε ο Μέλάκος παρεούλα, αν και εκπαιδευτή του βρήκαμε αντί για παρέα, αλλά δεν πειράζει, του χρειαζότανε... 

Κάνει σαν δαιμονισμένη η μικρή όποτε την ακουμπά με τρόπους που νιώθει άβολα, ή την στριμώχνει, οπότε πιστεύω πως σύντομα λογικά θα τον εκπαιδεύσει πώς να της φέρεται... Πιο πολύ φοβάμαι μην τον τραυματίσει εκείνη, έτσι όπως κάνει

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πλάκα κάνω, φυσικά. Εγώ έχω μανία με τα γαλλικά ονόματα για τα θηλυκά, δεν ξέρω γιατί. Οντέτ, Οντίλ, Αντέλ (τη δικά μου την έβγαλα Μπασσέτ, μοιάζει γαλλικό, αλλά στην πραγματικότητα, έτσι ονομαζόταν στην Αρχαία Αίγυπτο η Θεά των γάτων).
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραιότατα!!!! Ο Μέλας βρήκε το δάσκαλό του ή, μάλλον, τη δασκάλα του. Να σας ζήσει το νέο σας παιδί, φαίνεται δυναμική, πανέξυπνη και χουρχούρω. Όσο για όνομα, εγώ προσωπικώς δεν προτείνω τίποτε, εφόσον υπάρχει στην οικογένεια ο σύντεκνος (θα ακούσει με προσοχή όοοοολες τις προτάσεις και μετά θα βαφτίσει το κοπέλι αυτός, κατά πως έγινε με τον Μέλα)
Πλάκα κάνω, φυσικά. Εγώ έχω μανία με τα γαλλικά ονόματα για τα θηλυκά, δεν ξέρω γιατί. Οντέτ, Οντίλ, Αντέλ (τη δικά μου την έβγαλα Μπασσέτ, μοιάζει γαλλικό, αλλά στην πραγματικότητα, έτσι ονομαζόταν στην Αρχαία Αίγυπτο η Θεά των γάτων).
Χμ.... Ως δημοκρατικό ζευγάρι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Βάφτισε το γιο, οπότε τον πρώτο λόγο για το όνομα της κόρης τον έχω εγώ

Το Οντέτ είναι φοβερό όνομα, έχω και μια ψύχωση και με τη λίμνη των κύκνων, να'σαι καλά που το πρότεινες, μπαίνει στα υποψήφια!!

Βεβαίως σας ευχαριστούμε και για τα κοπλιμέντα και τις ευχές

Ναι, η μικρούλα είναι υπέροχη...

Αλλά ο πρωτότοκος είναι ο γατάντρας της ζωής μου :greycat:

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

https://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en|el&u=https://www.sudairy.com/arabic/fem.html&prev=/translate_s%3Fhl%3Del%26q%3D%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%2592%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2591%2B%25CE%259F%25CE%259D%25CE%259F%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%26tq%3DARAB%2BNAMES%26sl%3Del%26tl%3Den
Voula
Διάσημο μέλος
Να τους χαίρεσαι και τους δύο, να είναι γερά και ευτυχισμένα.
Όσο για όνομα προτείνω το Μέλανι (από την ταινία "Οσα παίρνει ο άνεμος').
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μήπως θυμάσαι πως έλεγαν τη μητέρα της μικρής Anush στη ταινία "Σοκολα"?? Της πρωταγωνίστριας δηλ. θέλω το όνομά της στο έργο...Να σας ζησει!!!Περιμενουμε ολοι οι σιαμεζομανεις φωτο!Ονοματα...Alba,Aurelia,Lilith...

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
και ειχα στεναχωρηθει με ολα τα προβληματακια που αντιμετωπισατε
αλλα το θεμα ειναι οτι ειστε και οι δυο μια χαρα!!!
μπραβο σου που πηρες και δευτερο γατακι αφου το αγαπησες αμεσως απο οτι βλεπω...και εσυ και ο μελας!!!
να χαιρεσαι λοιπον τη μικρη σου πριγκιπεσσα!!!και τον ακολουθω της μελα!!!
να ειστε ολοι καλα και θελουμε φωτο!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας παρουσιάζω την πριγκίπισσα μας!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μεγάλη ώρα έφτασε...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Καλά η μικρή είναι απίστευτη είναι πανέμορφη να σας ζήσει

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Να σας ζησει!!! Αντε και ο μελας με αδερφουλα επιτέλους!!
Εγω ενα ονομα εχω να προτινω. Το "Σέτα" που ειναι περσικο. Αλλα οχι για ολα τα γούστα!
Όπως και να την πεις η μικρη ειναι ένα μπιμπελο!!!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
:kiss::kiss: ,η φωτογραφία με το ζεύγος, όμως, είναι πέντε αστέρων *****και το άσπρο φόντο του καναπέ, δεν λέω, ιδανικό για φωτογραφίες, αλλά, για τη γατομαμά θα είναι βάσανο .Κάτι πιο σκούρο θα ήταν προτιμότερο(πώ,πω, θα γίνω κακιά πεθερά το ξέρω, συγχωρέστε με
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαστε κούκλες

Τον έχουμε τρελλάνει το Μέλα, ολημερίς γλύφεται και καλοπίζεται

Βοηθείστε με τα ονόματα, είμαστε σε αδιέξοδο, αφού ψάξαμε όλο το νετ και όλες τις γλώσσες... Θα προτιμούσαμε Ελληνικό, αλλά τα έχουμε εξαντλήσει κατά πάσα πιθανότητα...
Θέλουμε κάτι με στυλ, εύηχο, να γεμίζει το στόμα και να ταιριάζει σ'αυτήν την κούκλα...
Μερικά που μας άρεσαν για να καταλάβετε το γούστο μας: Νεφέλη, Μπριζίτ, Μάγια, Λυδία, Υβόννη, Ελβίρα, Νιόβη
aalyah
Διάσημο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μεγάλη ώρα έφτασε...
κουκλιτσα η μικρη!!!πανεμορφη...να ζησετε μια ζωη ολοι μαζι ευτυχισμενοι!!
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool