Maya
Νεοφερμένο μέλος
Η γάτα μας απέκτησε πριν ένα μήνα τρία πανέμορφα (όπως όλα τα μωράκια βέβαια, σκυλάκια, παπάκια, ποντικάκια, σκαντζοχοιράκια) γατάκια τα οποία, τώρα που μεγάλωσαν λίγο, δεν χορταίνουν παιχνίδι. Ούτε και φαγητό.

Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παίζουν συνήθως τα γατάκια. Στο supermarket βρήκα κάτι πλαστικά παιχνιδάκια, αλλά διστάζω να πάρω, γιατί φοβάμαι να φέρω σε επαφή τα μωράκια με πολυβινυλοχλωρίδιο ή οτιδήποτε πλαστικό. Εκτός αν δεν πειράζει, οπότε φωτίστε με! Προς το παρόν έχουν αρκεστεί σε μια μπαλίτσα από αλουμινόχαρτο που τους έφτιαξα. Αλλά θέλω να τα κακομάθω λίγο.
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τα γατακια συνηθως παιζουν...μεταξυ τους.
Μπορεις να τους κρεμασεις μπαλακια απο καποιου ειδους καλαμι,τρελαινονται να τα κυνηγουν.Επισης,μπορεις να τους τραβας μια κορδελα μεσα στο σπιτι,ή να παρεις ενα λεϊζερ,ξετρελαινονται να κυνηγουν την κουκιδα.Μονο προσοχη να μην πεσει στα ματια τους και να μην αρχισουν να μασουλανε την κορδελα.Καλως τα δεχτηκατε,να τα χαιρεστε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Τα γατακια συνηθως παιζουν...μεταξυ τους.![]()
Και με ό,τι βρουν μπροστά τους, έχω να συμπληρώσω.
Οποιοδήποτε παιχνιδάκι απ' το πετ σοπ είναι κατάλληλο, καθώς και πολλά αυτοσχέδια παιχνίδια, όπως οι μπάλες από αλουμινόχαρτο που έχεις φτιάξει, τα καλαμάκια του καφέ, παιχνιδάκια δεμένα με σπάγκο και ένα σωρό άλλα.Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να μην τους έχεις κουκλάκια με πολύ μικρά κομμάτια που μπορεί να τα κόψουν και να τα καταπιούν - όπως ακριβώς και με τα μικρά παιδιά.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Επίσης, τους αρέσει ο θόρυβος του τσαλακωμένου χαρτιού και του σελοφάν... υπάρχουν τα crinkle bags, που όμως δεν βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα... Εγώ πήρα μια παλιά μαξιλαροθήκη, τη γέμισα με σελοφάν (αυτό που τυλίγουν τα λουλούδια στο ανθωπωλείο κι έριξα μέσα κι ένα μπαλάκι με κουδουνάκι... ο Gandalf ξετρελάθηκε!!
prince
Διάσημο μέλος
Maya
Νεοφερμένο μέλος
Το πλαστικό τελικά (αν και μάλλον δεν θα το προτιμήσω) είναι βλαβερό για τα γατάκια, ή όχι;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Maya
Νεοφερμένο μέλος
Και φυσικά δεν άφησαν το τζιν και τα παπούτσια μου ήσυχα, αφού τους αρέσει να μπίγουν τα νυχάκια τους μέσα.Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.

elvenstar
Επιφανές μέλος

Ρίξε κ μια ματιά εδώ https://www.petshopdamigos.gr/index.php?action=03&sira=2&session=1&categ=6&item=6
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool