Κακάκια

επισης θα μπορουσες να φτιαξεις και ενα μικρο παραβαν,αν βεβαια το επιτρεπει ο χωρος του σαλονιου πχ...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρα πολυ ωραια ιδεα.:Dοι οσμες ομως?:redface:αν δεν ειμαστε εκει για να τις καθαρισουμε αμεσως?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, αν δεν είστε σπίτι τότε εκ των πραγμάτων δεν θα σας ενοχλούν οι μυρωδιές.:P Την καθαρίζεις την άμμο μόλις επιστρέψετε.

βρε αλικη;)....μας νοιαζει πολυ να μην μυριζει για να ερχεται κ κοσμος στο τεραστιο σπιτι μας(30 τετρ)κ να μην ενοχλουνται αν πχ εκεινη την ωρα η μπεμπα παει για κακουλια...:redface:...το εχει εφαρμοσει καμια σας?ειχε αποτελεσμα

Αν πάρεις μια καλή άμμο νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ την αμμολεκάνη την έχω στο wc, μια φίλη μου όμως την είχε (λόγω έλλειψης χώρου) στην κουζίνα (!) και με άμμο everclean και συχνό καθάρισμα δεν είχε καθόλου μυρωδιές.

εγω την αμμο την shah την καθαριζα οποτε πηγαινε δηλ 5 φορες τη μερα!!!!!!!!!!κ ενα βραδυ πηγαμε για υπνο κ εμεινε ακαθαριστη με 2 κακακια για 6-8 ωρες.το πρωι που ξυπνησαμε δεν παλευοταν η μυρωδια:worry::redface:.στο μπανιο την ειχαμε.η everclear ειναι οντως τοσο καλη?διαβασα κ τις κριτικες.καθε ποτε την καθαριζεις?

Για την everclean δεν ξέρω, μου πέφτει πολύ ακριβή και δεν τη χρησιμοποιώ. Τη Shah την καθαρίζω 1-2 φορές την ημέρα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με μυρωδιές (με 2 γατιά στο σπίτι και ανοιχτή αμμολεκάνη). Μήπως φταίει κάτι στη διατροφή του δικού σου και μυρίζουν τόσο πολύ; :hmm:

κροκετες για γατακια τρωει της hills.δεν ξερω:(

Στα δικά μου οι Hill's είχαν κάνει διάρροια... Μήπως δεν του κάθονται καλά; Δεν δοκιμάζεις και καμιά άλλη τροφή; (Κάνε όμως σταδιακά την αλλαγή από τη μία στην άλλη).

και εγω παλια ειχα την αμμολεκανη στο σαλονι...οταν χρησιμοπουουσα αλλη αμμο,μια κρυσταλικη,βρωμοκοπαγε ο τοπος...με το που πηρα την biocats,βρηκα την υγεια μου..και σημειωτεον οτι εγω την αμμο,το ομολογω..μια φορα την ημερα την καθαριζω...και με 2 γατια παρακαλω..:)...δοκιμασε με κλειστη αμμολεκανι,και το πορτακι..και το παραβαν(αν θελεις βεβαια)...και θα δεις.

διαρροια????εμεις ευτυχως οχι.εχω κ τις royal baby θα τις δοκιμασουμε σταδιακα να δουμε:worry:

θα τα δοκιμασουμε ολαααααααα:P

εγω την τουαλετα στο παλιο διαμερισμα που εμενα την ειχα στο σαλονι, τωρα την εχω στην κουζινα(σ.σ σε στουντιο μενω, αρα κοινος χωρος) κ στην κυπρο την ειχα στο υπνοδωματιο!με την εβερκλυν κ μια φορα την ημερα καθαρισμα δεν μυριζει καθολου(ρωταω πολυ κοσμο, κ ιδιαιτερα η μαμα κ η αδερφη μου που εχουν δυνατη οσφριση), παρολο που αυτην την περιοδο την εχω μιση-μιση με φρισκις:) βεβαια η μπειλυ μου δεν εχει ιδιαιτερη παραγωγη..με καλη αμμο κ συχνο καθαρισμα αναλογα με την παραγωγικοτητα του καθε γατιου, δεν μυριζει οπου κ να την βαλεις πιστευω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back