girlskoyliki
Νεοφερμένο μέλος
Η girlskoyliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
20-01-10
19:38
γεια σας παιδια
εχω κακους γειτονες που αντιπαθουν τα γατακια και γενικα τα ζωακια
ταιζα δυο γατουλες στη γειτονια μου και μου παν θα μου φερουν το υγειονομικο και μου φεραν και την αστυνομια
την κοπανησα μην με πιασει με τις τροφες στο χερι
με αποκαλεσε μια γυναικα βρωμιαρα και επισης ειπε οτι βρωμαω επειδη με ειδε να ταιζω τα γατακια αυτα τα δυο.ειναι η ιδια που καλεσε και την αστυνομια
ειπα δε πειραζει και τα ταιζω στην πιο πανω γειτονια αυτα τα δυο.εκει εχει ενα σπιτακι που εχει εικοσι πεντε γατες και παω και τις ταιζω
καθε μερα πρωι μεσημερι βραδυ
εκει τις αγαπανε και εχει και κηπο
ζουν ομορφα τα σκασμενα
.το προβλημα ερχετε στον κακο γειτονα που μενει απο κατω μου στον οποιο εχω κανει και μηνυση διοτι με βριζει και με ενοχλει
.σπιτακι μου εχω δυο σκυλακια και δυο γατακια.το ενα απ τα δυο γατακια ειναι τυφλο
δε βλεπει μπροστα του το καημενο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν παροτι ξερω οτι δεν εχω δικαιωμα να εχω δυο σκυλια και δυο γατια στο σπιτι μηπως υπαρχει κανα παραθυρακι νομικα γιατι φοβαμαι μη μου κανει ζημια ο γειτονας με τα ζωακια..
μη μου κανει καταγγελια οτι εχω τεσσερα ζωακια.οπως φανταζεστε θελω να κρατησω και τα τεσσερα ζωακια μου στο σπιτι μου και να μη τα χασω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
20-01-10
19:44
Εφόσον είναι δικό σου το σπίτι δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα... αν τώρα δεν είναι δικό σου θα μπορούσες να έχεις θέμα...Αν τα έχεις βρεί τώρα με τον ιδιοκτήτη, και δεν έχει θέμα αυτός, πάλι λογικά είσαι οκ. Εφόσον δεν φωνάζουν τα σκυλιά ή δεν υπάρχουν ακαθαρσίες τους στους κοινόχρηστους χώρους... κλπ, δηλ είσαι ΑΨΟΓΗ, δεν έχεις θέμα.
Φυσικά πάντα θα μπορούν να σου ρίξουν φόλες στο μπαλκόνι... ή να σου κάνουν την ζωή αβίωτη με άλλο τρόπο... είναι καταστάσεις δύσκολες.
Όσο για τα κάτω,
γενικά λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις να τα ταΐζουμε κροκέτες μόνο(γιατί η κονσέρβα χαλάει και τραβάει μύγες) και να μαζεύουμε τα μπολάκια. Κάπου κρυμμένα να έχουμε και το νερό.. και φυσικά ΠΑΝΤΑ να είναι στειρωμένα. Αν δεν είναι θα γίνουν σύντομα 10-20.. και τότε ναι, θα προκληθεί φασαρία, και αστυνομία θα έρθει και φόλες θα πέσουν δυστυχώς.....
Φυσικά πάντα θα μπορούν να σου ρίξουν φόλες στο μπαλκόνι... ή να σου κάνουν την ζωή αβίωτη με άλλο τρόπο... είναι καταστάσεις δύσκολες.
Όσο για τα κάτω,
γενικά λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις να τα ταΐζουμε κροκέτες μόνο(γιατί η κονσέρβα χαλάει και τραβάει μύγες) και να μαζεύουμε τα μπολάκια. Κάπου κρυμμένα να έχουμε και το νερό.. και φυσικά ΠΑΝΤΑ να είναι στειρωμένα. Αν δεν είναι θα γίνουν σύντομα 10-20.. και τότε ναι, θα προκληθεί φασαρία, και αστυνομία θα έρθει και φόλες θα πέσουν δυστυχώς.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool