Asfalitis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μη χάνεις χρόνο: σε ΑΛΛΟΝ κτηνίατρο!Παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να γραψω για ενα ασχετο θεμα.Το γατακι μου που ειναι 4μηνων ενω ηταν υγιεστατο και δεν ειχε τιποτα ξαφνικα αρχισε να μην τρωει να ειναι κακοδιαθετο και γενικα να μην εχει ορεξη για παιχνιδια.Περιμενα μια βδομαδα μηπος ειναι ιδεα μου η κατι παροδικο αλλα δεν βελτιωθηκε η κατασταση.Την πηγα σε κτηνιατρο αλλα μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα και μου δωσε κατι βιταμινες.Δεν εχει βελτιωθει η κατασταση και ανησυχω.Σημειοτεον τωρα αρχισε να κοιμαται ολη μερα και να μην πολυπινει και νερο.Δηλαδη οι βιταμινες γιατι παρθηκαν?Καποιος με παρομοια εμπειρια να μου πει καποια γνωμη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να γραψω για ενα ασχετο θεμα.Το γατακι μου που ειναι 4μηνων ενω ηταν υγιεστατο και δεν ειχε τιποτα ξαφνικα αρχισε να μην τρωει να ειναι κακοδιαθετο και γενικα να μην εχει ορεξη για παιχνιδια.Περιμενα μια βδομαδα μηπος ειναι ιδεα μου η κατι παροδικο αλλα δεν βελτιωθηκε η κατασταση.Την πηγα σε κτηνιατρο αλλα μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα και μου δωσε κατι βιταμινες.Δεν εχει βελτιωθει η κατασταση και ανησυχω.Σημειοτεον τωρα αρχισε να κοιμαται ολη μερα και να μην πολυπινει και νερο.Δηλαδη οι βιταμινες γιατι παρθηκαν?Καποιος με παρομοια εμπειρια να μου πει καποια γνωμη?
Το μονο που μπορουμε να σου προτεινουμε, ειναι να πας το γατακι σου σε αλλον κτηνιατρο. Δεν μπορει να μην εχει τιποτα και να μην τρωει και να μην πινει νερο, τοσες μερες.
Asfalitis
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν δεν σε νοιωθουμε εμεις, που περναμε τοσες ωρες καθε μερα σ' ενα σαιτ για γατες, ποιος θα σε νοιωσει. Εγω προσωπικα, εχω 3,5 μηνες να φαω κρεας, για να μπορω να ταιζω τα αδεσποτα και να μην αλλαξω διατροφη στα δικα μου, λογω κρισης.
Asfalitis
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πραγματι ευχαριστο να υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε τις γατες.Ελπιζω αυριο ο κτηνιατρος να βρει τι εχει η χιονατη μου και να πανε ολα καλα.Αυριο θα ενημερωσω για οποιον με νιωθει και ενδιαφερεται για μια ψυχη
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Βάσω έχει δίκιο. Αν δεν σε νιώθουμε εμείς εδώ στο σάϊτ, τότε ποιός? Όλοι, λίγο-πολύ, έχουμε αντιμετωπίσει τα ίδια, παρόμοια, ή και πιο δύσκολα θέματα με τα γατούλια μας που τους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία.Αυτο θα κανω παιδια αν και αυτος μου εκανε καποια καλυτερη τιμη διοτι ειμαι και φοιτητης.Φοβαμαι για τα χειροτερα.Η αληθεια ειναι πως αυτην την γατουλα την μαζεψα απο τη γειτονια νεγεννητη σε πεισμα των γονιων μου που σημειοτεον δεν ειναι ιδιαιτερα φιλοζωοι και την αναθρεφω μονος μου με δικα μου εξοδα.Προκειμενου να γινει καλα θα θυσιασω τα παντα.Ελπιζω να με νιωθετε.Ελπιζω να με νιωθετε .
Κατανοώ οτι είναι δύσκολοι οι καιροί, ιδιαίτερα με το οικονομικό και ιδιαίτερα για εσένα που και φοιτητής είσαι και δεν συμμερίζονται την αγάπη σου για τα γατόνια οι δικοί σου. Κάνεις "αιματηρές" οικονομίες, προκειμένου να δώσεις στη γατούλα σου ό,τι χρειάζεται μαζί με την αναμφισβήτητη αγάπη σου.
Κατά τη γνώμη μου, η γατούλα χρειάζεται όχι μόνο κλινική εξέταση αλλά μάλλον και ενδελεχή εργαστηριακό έλεγχο για να
εντοπίσουν ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Κοντά στις τόσες θυσίες που έχεις κάνει γι αυτή, τώρα καλείσαι να να κάνεις άλλη μια, για τον πιο σημαντικό λόγο, που
δεν είναι άλλος από το να σώσεις τη ζωούλα της.
Εύχομαι ολόψυχα, να πάνε όλα καλά και σύντομα να απολαμβάνεις και πάλι τη γατούλα σου κεφάτη, γεμάτη όρεξη και υγεία.
Asfalitis
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αφου ο νεος κτηνιατρος ξεκινησε εξετασεις, θα βρει τι τρεχει. Κανε κουραγιο, να εισαι ψυχραιμος για να αντιδρας σωστα και ολα θα πανε καλα. Ενημερωνε μας, πως παει η γατουλα σου.
Asfalitis
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά κι έκανες πολύ καλά που επισκέφθηκες και δεύτερο γιατρό.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Υπομονή τώρα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα για να γίνει η κατάλληλη θεραπεία. Εύχομαι περαστικά στη Χιονάτη καιΣημερα επισκεφτηκα εναν αλλο κτηνιατρο που μου συστησαν.Ο ιδιος βρηκε τα πραγματα ανησηχητικα.Μου εδωσε ενεσεις για να ταιζω τη γατα και αμα δεν πινει νερο το ιδιο.Για τις βιταμινες μου ειπε να παρω κατι αλλες.Τις πηρε αιμα και θα παμε αλλη μερα να τις κανει ακτινογραφια.Το θεμα ειναι πως η χιονατη ειναι επιφυλακτικη με τις ενεσεις και πλεον ενω ποτε δεν το εκανε περνει αμυντικη σταση.Τι να πω δεν ξερω.Και να φανταστειτε ειμαστε στην αρχη.Δεν ξερω τι να κανω.Ας ελπισουμε να βελτιωθει η κατασταση της γατας μου.
να πάνε καλά όλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool